Novinky
somalec
0
Ačkoli byl Pick-up myšlono jako Aprílové auto, tak se jim ozvalo velké množství vážných zájemců, tak jsem zvědav jak tuto situaci vyřeší...
Přejít do diskuze
_MT_
Já už to viděl pár dní zpět. A informace byla taková, že si to připravují jako vtípek, auto se vyrábět nebude a možná odprodají ten jediný kus.
VDC
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
zlysoused
Když si i skladník ve šroubárně může přečíst Vergilia v originále, proč by si úspěšný řemeslník nemohl dopřát radost z jízdy?
euro89
Myslim, že by s timhle autem mohlo mít BMW úspěch. Jednak podobný typ auta sériově vyrábí několik let Holden (Maloo VXR) a má s nim úspěch a pak je několik firem, který už v minulosti starší modely BMW na pick-upy na zakázku předělaly, což svědčí o tom, že mezi lidma by o něco podobnýho zájem byl. Sám jsem takhle viděl přestavěný na pick-up BMW řad E24, E28, E30 a E38 😄
Pekelná Micinka
Je to pěkný a má to vrtuli, klidně by to vyrábět mohli. Vtip to sice není, ale je otázkou, nakolik to poslouží jen pro interní potřeby BMW. Mohli by v tom celkem nenápaně zkoušet techniku. Každý by to už znal, že to je ten pickup, ale nikdy by nevěděl, co to vozí pod kapotou.
pumpkin
BMW to teda myslelo ako vtip, ale Austrálčania by sa podľa mňa na to stavali do radu. :yes:
Ronault.
Jenze ten rozdil v cene bude tak velky, ze bys musel ujet dobry milion km na dalnici >😁
Andromeda
😉 Svatá prostoto Pájo, i tohle má (nebo bude mít) asi volební právo ;-\ ...
Krispos
na předek velký ocelový trubky a máte auto na odvoz bankomatů z nákupních center... 😄
Krispos
Jistě, lepší je zaměstnance nastvat nějakým HTP motorem, se kterým ti na dálnici udělaj spotřebu o půlku větší než tenhle pickup při sportovní jízdě 😄
gld
Na zdôvodnenie existencie rýchlych pick-upov (je ešte nejaký okrem holdenu maloo?) mám jednoduché riešenie: mne sa to páči 😉
Btw, ani v maloo asi austrálčania nevozia piesok na stavbu >😒]
Btw, ani v maloo asi austrálčania nevozia piesok na stavbu >😒]
abacus
Prečo vtip? Na rýchly a "štýlový" prevoz štvorkolky v cene troch thálií je to akurát. 😄
nitrion
je to prvy april same BMW sa priznalo ze tymto pocinom si zrobilo srandu z paparazzi.
Camaro427
Muj nazor je, ze je to banda tupych hovad. Proc delaj pick-upa z M3 kdyz maj X5. To mi hlava nebere.
CHerokee
Já jen že tak nízké pracovní auto s takovou cenovkou si těžko někdo koupí. A kdo chce sporťák tak těžko takového ošklivého hybrida. Pro mě je to vtip.
akaruy31
Musím říct, že to vypadá docela dobře. Sice si nedovedu představit, že by si to někdo koupil, ale BMW M3 pick-up a s možností odečtu DPH, to by mohlo firmy zajímat 😄 Chválím toho, kdo to vytvořil, ať už automobilka, nebo nějaký individuální nadšenec, bravo! :yes:
Navtech
To je hezký... já si spíš nedovedu představit ty oudy, co věčně řeší, jestli má něco smysl, nebo ne. Mě se líbí hodinky, kde se točí ručičky na druhou stranu a ani nevím proč.
Krispos
Si to představ, korba plná písku, předjíždí tě oktávka v TDIčku.... dáš tam za tři, ve dvěstěpadesáti ukážeš tomu závodníkovi záda a ještě pootevřeš dvířka na korbě... operace pouštní bouře hadr 😄
eLzyx
tohle aprílový žertík nebude, psalo se o tom již dříve a navíc ... ono to opravdu jezdí
[odkaz]
[odkaz]
CHerokee
Pokud to není zase vtípek, otázka zní proč? Pro koho a k čemu takové auto 😄