Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

BMW M3 Pickup: Nejrychlejší ute na světě

41 komentářů

CHerokee
Pokud to není zase vtípek, otázka zní proč? Pro koho a k čemu takové auto 😄
Navtech
Asi pro toho, kdo ho chce
Krispos
Si to představ, korba plná písku, předjíždí tě oktávka v TDIčku.... dáš tam za tři, ve dvěstěpadesáti ukážeš tomu závodníkovi záda a ještě pootevřeš dvířka na korbě... operace pouštní bouře hadr 😄
Navtech
To je hezký... já si spíš nedovedu představit ty oudy, co věčně řeší, jestli má něco smysl, nebo ne. Mě se líbí hodinky, kde se točí ručičky na druhou stranu a ani nevím proč.
CHerokee
Já jen že tak nízké pracovní auto s takovou cenovkou si těžko někdo koupí. A kdo chce sporťák tak těžko takového ošklivého hybrida. Pro mě je to vtip.
abacus
Prečo vtip? Na rýchly a "štýlový" prevoz štvorkolky v cene troch thálií je to akurát. 😄
gld
Na zdôvodnenie existencie rýchlych pick-upov (je ešte nejaký okrem holdenu maloo?) mám jednoduché riešenie: mne sa to páči 😉

Btw, ani v maloo asi austrálčania nevozia piesok na stavbu >😒]
Krispos
Jistě, lepší je zaměstnance nastvat nějakým HTP motorem, se kterým ti na dálnici udělaj spotřebu o půlku větší než tenhle pickup při sportovní jízdě 😄
Ronault.
Jenze ten rozdil v cene bude tak velky, ze bys musel ujet dobry milion km na dalnici >😁
Navtech
K čemu bylo El camino před 50 lety?
mrak1
a to auto bych i bral >😁 >😁 >😁
Vrrrr
nadarmo som si kupil Hilux-a, toto je to prave pre armadu talibanu :yes:
eLzyx
tohle aprílový žertík nebude, psalo se o tom již dříve a navíc ... ono to opravdu jezdí
[odkaz]
pumpkin
a ja už som chcel pochváliť redakciu za podarenú fotomontáž. 😒
nitrion
je to prvy april same BMW sa priznalo ze tymto pocinom si zrobilo srandu z paparazzi.
twistedTSD
:yes:
escorpion
[odkaz]
akaruy31
Musím říct, že to vypadá docela dobře. Sice si nedovedu představit, že by si to někdo koupil, ale BMW M3 pick-up a s možností odečtu DPH, to by mohlo firmy zajímat 😄 Chválím toho, kdo to vytvořil, ať už automobilka, nebo nějaký individuální nadšenec, bravo! :yes:
KANKUNEN
Dokonalé, do jaké rychlosti jsou Céčkové gumy? 😉
Aspire
Je to nejhezčí Pickup kterého jsem kdy viděl! 😉 >😁
Camaro427
Muj nazor je, ze je to banda tupych hovad. Proc delaj pick-upa z M3 kdyz maj X5. To mi hlava nebere.
webpaja
Jasně >😒] A PROČ NE?????
Andromeda
😉 Svatá prostoto Pájo, i tohle má (nebo bude mít) asi volební právo ;-\ ...
webpaja
Volební právo...podrž se krávo >😒]
Andromeda
...jak se to rýmuje >😒] ...
Dinar
To je pravda, X5 je moc povedený pikap. >😁
Camaro427
Tim bylo mysleno proc neudelaj pick-up z X5? 😉
gld
všetci sú tupci, len ty si generálny tajomník strany..
Camaro427
Di se bodnout slovaku a najdi si svuj web!! A neser!
T613
a auto.cz je tvoje?
hedvin
Tak to chci, docela ujetý auto s dávkou rozumu :yes: :yes: :yes:
Krispos
na předek velký ocelový trubky a máte auto na odvoz bankomatů z nákupních center... 😄
pumpkin
BMW to teda myslelo ako vtip, ale Austrálčania by sa podľa mňa na to stavali do radu. :yes:
Pekelná Micinka
Je to pěkný a má to vrtuli, klidně by to vyrábět mohli. Vtip to sice není, ale je otázkou, nakolik to poslouží jen pro interní potřeby BMW. Mohli by v tom celkem nenápaně zkoušet techniku. Každý by to už znal, že to je ten pickup, ale nikdy by nevěděl, co to vozí pod kapotou.
euro89
Myslim, že by s timhle autem mohlo mít BMW úspěch. Jednak podobný typ auta sériově vyrábí několik let Holden (Maloo VXR) a má s nim úspěch a pak je několik firem, který už v minulosti starší modely BMW na pick-upy na zakázku předělaly, což svědčí o tom, že mezi lidma by o něco podobnýho zájem byl. Sám jsem takhle viděl přestavěný na pick-up BMW řad E24, E28, E30 a E38 😄
zlysoused
Když si i skladník ve šroubárně může přečíst Vergilia v originále, proč by si úspěšný řemeslník nemohl dopřát radost z jízdy?
Navtech
Protože řemeslník na to nemá... ani peníze.
Pekelná Micinka
😄 :yes:
VDC
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse. Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
_MT_
Já už to viděl pár dní zpět. A informace byla taková, že si to připravují jako vtípek, auto se vyrábět nebude a možná odprodají ten jediný kus.
somalec
Ačkoli byl Pick-up myšlono jako Aprílové auto, tak se jim ozvalo velké množství vážných zájemců, tak jsem zvědav jak tuto situaci vyřeší...