Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
mrak1
a to auto bych i bral >😁 >😁 >😁
tohle aprílový žertík nebude, psalo se o tom již dříve a navíc ... ono to opravdu jezdí
[odkaz]
[odkaz]
akaruy31
Musím říct, že to vypadá docela dobře. Sice si nedovedu představit, že by si to někdo koupil, ale BMW M3 pick-up a s možností odečtu DPH, to by mohlo firmy zajímat 😄 Chválím toho, kdo to vytvořil, ať už automobilka, nebo nějaký individuální nadšenec, bravo! :yes:
Camaro427
Muj nazor je, ze je to banda tupych hovad. Proc delaj pick-upa z M3 kdyz maj X5. To mi hlava nebere.
Jasně >😒] A PROČ NE?????
To je pravda, X5 je moc povedený pikap. >😁
pumpkin
BMW to teda myslelo ako vtip, ale Austrálčania by sa podľa mňa na to stavali do radu. :yes:
Pekelná Micinka
Je to pěkný a má to vrtuli, klidně by to vyrábět mohli. Vtip to sice není, ale je otázkou, nakolik to poslouží jen pro interní potřeby BMW. Mohli by v tom celkem nenápaně zkoušet techniku. Každý by to už znal, že to je ten pickup, ale nikdy by nevěděl, co to vozí pod kapotou.
euro89
Myslim, že by s timhle autem mohlo mít BMW úspěch. Jednak podobný typ auta sériově vyrábí několik let Holden (Maloo VXR) a má s nim úspěch a pak je několik firem, který už v minulosti starší modely BMW na pick-upy na zakázku předělaly, což svědčí o tom, že mezi lidma by o něco podobnýho zájem byl. Sám jsem takhle viděl přestavěný na pick-up BMW řad E24, E28, E30 a E38 😄
zlysoused
Když si i skladník ve šroubárně může přečíst Vergilia v originále, proč by si úspěšný řemeslník nemohl dopřát radost z jízdy?
VDC
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Já už to viděl pár dní zpět. A informace byla taková, že si to připravují jako vtípek, auto se vyrábět nebude a možná odprodají ten jediný kus.
somalec
Ačkoli byl Pick-up myšlono jako Aprílové auto, tak se jim ozvalo velké množství vážných zájemců, tak jsem zvědav jak tuto situaci vyřeší...
Btw, ani v maloo asi austrálčania nevozia piesok na stavbu >😒]