Novinky
Klaudius
0
Parádny kočiar, má len chybičku - na kúpu ani prevádzku nestačí súčasný bežný plat. 😐
Toto auto je imho idealne pre SK/CZ cestny system 😄 .
Je to pohodlne dostatok priestoru vsade, relativne spolahlive, vynikajuca variabilita, 'neopozerany' vzhlad (ci uz je to + alebo - je na kazdeho vkuse).
Bohuzial, pri vahe 2,25 tony (2,29 dlhsia verzia) to zere aj male deti, mamicky s kociarmi a dochodcov pri ceste (znameho R500 nejak nie a nie sa dostat pod 17l/100 😄 Pritom MLko ma 'iba' 2tony.
Na druhu stranu ceny 2nd hand R-klasse sa pohybuju vyrazne nizsie ako MLiek a Ecok, co nejaky ten liter v spotrebe navyse vynahradi.
Je to pohodlne dostatok priestoru vsade, relativne spolahlive, vynikajuca variabilita, 'neopozerany' vzhlad (ci uz je to + alebo - je na kazdeho vkuse).
Bohuzial, pri vahe 2,25 tony (2,29 dlhsia verzia) to zere aj male deti, mamicky s kociarmi a dochodcov pri ceste (znameho R500 nejak nie a nie sa dostat pod 17l/100 😄 Pritom MLko ma 'iba' 2tony.
Na druhu stranu ceny 2nd hand R-klasse sa pohybuju vyrazne nizsie ako MLiek a Ecok, co nejaky ten liter v spotrebe navyse vynahradi.
nevím Navtech psal,že to žere jen malé Fiaty...o důchodcích ani zmínka >😒]
Chcelo by to riadnu odtučňovaciu kúru. Snáď nasledujúca generácia pôjde aspoň o 200 kilo dole...
po dlhsiej dobe facelift kt autu skutocne pomohol a nie uskodil, tie otrasne predne svetla konecne zmizli :yes:
snad to trocho pomoze predajnym cislam
snad to trocho pomoze predajnym cislam
Predajné císla R-ka sú smutné, no zaslúzené. "Revolucných" konceptov vytvárajúcich "novú triedu" tu uz bolo habadej (námatkovo Avantime) a vacsina skoncila v predajných císlach na úrovni exotických sportiakov. Ak sa k tomu pridá podivný obtlstlý dizajn, obrovská hmotnost i spotreba a sebavedomá cena, necudo, ze alabamský závod zíva prázdnotou (7700 ks pri 50tisícovej moznej produkcii je tragédia).
Mozno Navtech a nemeckí dochodci to vidia inak, ako vsak ukazujú císla, je ich este menej ako dúfal Mercedes a i skalní fanúsikovia M-B presedlali radsej na ML ci GL.
Mozno Navtech a nemeckí dochodci to vidia inak, ako vsak ukazujú císla, je ich este menej ako dúfal Mercedes a i skalní fanúsikovia M-B presedlali radsej na ML ci GL.
asi sa v testoch dostatočně nezdoraznila "športovosť" auta, takže aj v bazaroch si potom ludia radšej vyberú nejaký iný superšport, napr. Grand Scénica alebo Tourana >😒]
Mne sa R-ko vždy páčilo. Presne zodpovedá mojím požiadavkám na rodinné auto - velké, pohodlné, bezpečné. Prdím na športový podvozok, kdo už chce s 2dvojtonovou dodávkou naloženou manželkou, detmi, psom, hračkami, kočíkmi a pod. pretekat na okreskách? Problém sú skutočně jedine tie náklady - ceny jazdeniek sú sice fajnové, ale prevádzku a prípadné opravy by som asi fakt neutiahol.
Mne sa R-ko vždy páčilo. Presne zodpovedá mojím požiadavkám na rodinné auto - velké, pohodlné, bezpečné. Prdím na športový podvozok, kdo už chce s 2dvojtonovou dodávkou naloženou manželkou, detmi, psom, hračkami, kočíkmi a pod. pretekat na okreskách? Problém sú skutočně jedine tie náklady - ceny jazdeniek sú sice fajnové, ale prevádzku a prípadné opravy by som asi fakt neutiahol.
A mne sa naopak nikdy nepácili autá, ktoré sú zmesou vsetkého, v dosledku coho nemajú nijaký charakter. Je to trochu ako ked v grafickom programe chceli vytvorit tvár dokonalej zeny: zadali fotky niekolko krásnych zien a vznikol výsledok, ktorý sa akosi nikomu nepácil, bol totiz taký bez osobitostí a vlastného výrazu.
Ale veď Lišku, majstra elegancie, si možeš popri R-ku kúpiť ako druhé auto do rodiny, na víkendové blbnutie >😒]
Ešte mi skús tvrdiť, že R-ko nemá vlastný charakter...
No pre mna osobne je to také bezpohlavné monstrum (chce to byt vsetkým - trochu SUV, trochu MPV, trochu luxusné kombi) a v skutocnosti nie je poriadne nicím.
Zdravím, tohle auto mám a jsem maximálně spokojený. Je to moje asi 12 auto. Mám jej od února let.roku. Nyní jsem s ním najel asi 40tis.km a nemůžu si na nic ztěžovat. Nic lepšího a atraktivnějšího jsem neřídil. Každý kdo tohle auto uvidí zblízka jen tiše kouká. Naštěstí nás není moc, tak auto není okoukaneé a je vždy středem pozornosti. Myslím, že je to nej model Mercedesu. Velké množství prostoru,kvalitní provedení atd. Mophu jen doporučit: Jestli budu někdy za něco měnit, tak jen za Facelift.