Ekonomika
Nerez
0
Já nevím, já ani na Loganovi ani na jiné Dacii nevidím nic špatného, nepovažuju je za podřadná nebo špatná auta. Některé Dacie jsou zajímavá auta a nebránil bych se jim. Takové Sandero stepway nebo Duster 4x4 1.6 :yes:
Přejít do diskuze
Mně udělal radost jeden fakt. V první desítce není ani jedno to rádobyvelké auto typu Logana (je 11.), ale vesměs kvalitní evropská mainstreamová produkce. A to je dobře, prostě už nejsme národem chudáků, kteří za každou cenu přepočítavají kvalitu auta poměrem cena/kilo a čím menší poměr, tím lépe.
BOBovi a Ádovi se omlouvám, ale já Megane a i30 i Kiu C´eed považuji za standartní evropské produkty....
BOBovi a Ádovi se omlouvám, ale já Megane a i30 i Kiu C´eed považuji za standartní evropské produkty....
Gratulace Fordu, jen tak dále. Těší mě i prodele Jůlinky..v Evropě už AR prodává skoro stejně jako Mazda 😄
Spousta lidí si kupuje auto třeba dvakrát, třikrát za život. Pokud kupuju auto, které si hodlám nechat třeba 8, 10 let tak o tom, zda ho prodam o 20 tis dráž nebo ne, nepřemýšlím...
kupovat vybehovy model je sice ok z hladiska spolahlivosti, ale pri dalsom predaji je to vyrazne negativum.
Přesně tak, souhlasím. Za 280 jsem koupil Astru Classic III asi měsíc, po začátku prodeje nové generace. Ve výbavě, kde mi nic nechybí :yes:
tak samozrejme, aj to hra velku rolu. Za 280 mas prakticky kompletne auto, so slusnym motorom. Ono casto je to tak, ze kupit auto medzi dopredavanymi kusmi jednej generadie sa naozaj oplati. Jednak nizsia cena, a okrem toho je to uz rokmi prevereny vyrobok, ktory ma vychytane "detske choroby" (ktore sa naopak zvyknu vyskytovat prave u novych modelov, v prvom roku vyroby)...
No, já myslím, že to je hlavně výprodejovými cenami. Trend Plus 1,6 v benzínu od 280 tis. má vše, co běžný řidič potřebuje. V případě focusu doporučuji combi, které je velmi praktické a jako jedno z mála aut je pro mě subjektivně hezčí než hatchback.
Nechcem byt zly, ale mam ten pocit, ze ked ludia videli ako ma vyzerat novy Focus Mk3, rychlo bezali ku dealerom vykupit skladovky konciacej verzie Mk2. Ta sice so svojim kineticko-papulnatym vyrazom nie je zrovna dizajnovym kralom, ale furt lepsie nez to podivne cudo s korejsko-francuzskymi tvarmi, co na nas pripravil Ford...