Novinky
CHerokee
0
Vypadá moc zajímavě. A myslím, že to není ani daleko od výroby. Áčko je na řadě... :yes:
som zvedavy, ci aj pri tomto koncepte od Mercedesu budu vadit vlnky, krivky, tak ako tomu byva u Hyundaiu s jeho fluidic sculpture stylom... :-!
Určitě to trošku ještě vyhladí, ale celkově sportovní koncepce se mi líbí a ten čumáček je dokonalý....
modlim sa nech to ostane pri koncepte... Hyundai krivky na Mercedesoch... svet je zvrateny 😢
Budú, budú. Mně u německých značek tuplem. Snad ještě více než bezpohlavní design VW. :no:
Ono záleží, jak se s tím pracuje. A to je asi ten podstatný rozdíl mezi MB a Hyundai.
Špatně to nevypadá, akorát to není Mercedes...
Zial v dnesnej dobe z Deutsche Drei prave Mercedes ako jediny prichadza s agresivnejsim a najzaujimavejsim designom... neviam ako vy chalani,a le ja som rad, ze maju na to gule, hlavne pri pohlade na produkciu z Ingolstadtu... Myslim si, ze kazde auto od MB, az na ML a GL, kde ten rozdiel je mensi, je proste unikatne auto z pohladu designu, a napriek tomu je to pravy Mercedes. U BMW trebars rozdiel medzi 5er a 7er je trosku mensi, ako v pripade predchadzajucich generaci, ale aspon sa o rozdiel snazia, co je chvalihodne tiez. :yes:
No s ohľadom na fakt, že v Ingolstadte momentálne produkujú jedny z najkrajších (a i koncepčne originálnych) áut spomedzi bežnej konfekcie: [odkaz] mi adorácia údajnej odvahy M-B (zámer uviesť klasický hatch nižšej strednej s hyundaiovskými krivkami) príde trošku mimo. Ale "de gustibus..." 😉
Na tomhle konceptu je všeho příliš mnoho...přesoustružený kola, přehraněná kastle, přechromovaný doplňky...jako mitsupitchi za jedna >😒] ale jako mergl tak 2- Nicméně odtušuji čumák blížící se ML a to bude nářez :yes:
Studie je určitě zajímavá a asi nemá daleko k výrobě, ale proboha proč ty příšerné nesmyslné poťapané prolisy? Jeden udělá nějakou hovadinu a ostatní se musí hned o***t! Připomíná mi to můj xicht, když se ráno vzbudím - hrůůůza!!! Jinak ale silně pochybuji, že toto vozidlo si koupí majitelé původních áček, která si kupovali kvůli vnitřní prostornosti a vyššímu posedu. Mně se druhá generace áčka moc líbí, po designové stránce je to krásně udělané auto. Škoda áčka.