Novinky
gld
0
ďakujem, od prudkého inteligenta má taký kompliment vždy váhu
Přejít do diskuze
gld
Pozri, ak cítiš potrebu chrániť sa pred veľkorážovým guľometom alebo AP strelám tak máš dve rozumné možnosti😒br />
1. Kúpiť si skutočný obrnený transportér
2. Zamyslieť sa nad svojim životom a spýtať sa, kde sa stala chyba 😉
1. Kúpiť si skutočný obrnený transportér
2. Zamyslieť sa nad svojim životom a spýtať sa, kde sa stala chyba 😉
T613
no nevydržel.. RR vydrží dle tvých stránek do kategorie B6 (ráže 7.62x51mm NATO, běžná kulka na deset metrů). Kombat vydrží B7 (7,62x51mm protipancéř na deset metrů) a jsou testovány i proti kulometu ráže 12,7mm.
Hlavně tyhle auta se dělají na zakázku v počtu dvaceti kusů ročně. A prodávají se do celého světa. Zkrátka pokud není zákazník ***, akové auto potřebuje a má přes 200tis USD na kontě, tak je tohle auto v jeho hledáčku. Jen buran si myslí, že dotyčný je *** a buran
Hlavně tyhle auta se dělají na zakázku v počtu dvaceti kusů ročně. A prodávají se do celého světa. Zkrátka pokud není zákazník ***, akové auto potřebuje a má přes 200tis USD na kontě, tak je tohle auto v jeho hledáčku. Jen buran si myslí, že dotyčný je *** a buran
gld
Čo by nevydržal..je na tebe, akú balistickú triedu odolnosti si zvolíš. Range Rovery armoured sa používajú aj vo vojnových zónach pre VIP takže asi sú dosť dobré. Aj prejdú toho dosť..ale ak by bol v teréne krátky, sú tu aj klasiky ako mercedes G.
T613
otázkou je, jestli ten Range vydrží tolik jako Kombat. A ten toho vydrží sakra hodně 😉
Navíc tohle je off-road, ne SUV 😄
Navíc tohle je off-road, ne SUV 😄
gld
Všetky tebou spomenuté požiadavky sa dajú splniť bez toho, aby človek vyzeral ako totálny *** a buran: [odkaz]
T613
tří dveřový je už větší Kombat T-98. A spíše než kvůli krádeži to bude kvůli znemožnění vytažení cestujících ze zadní sedačky únosci 😉
Riio2
Boh ma ochraňuj stretnúť nejakú "lepšiu" vodičku v tomto na ceste... Problém s kradnutím kabeliek vyriešili bravúrne odstránením zadných dverí na strane vodiča ( od cesty?! ). Samozrejme sa jedná o sovietske riešenie, nakoľko zbytok sveta to rieši nesofistikovaným spôsobom automatického uzamknutia auta po rozjazde >😁 . apropo koľko velrybých cicín treba na jeden interiér tohto auta? A že zrovna Pamela má čo k tomu povedať >😒]
jazva
Interiér potiahnutý kožou z velrybieho penisu mohol byť hitom medzi "olizovačmi" >😒] >😁
T613
ten kdo v tom jezdí především požaduje dobré jízdní vlastnosti v terénu, luxus a výbornou balistickou odolnost proti střelným zbraním. Nic víc, nic méně.
gld
Je to fakt hnus, auto ako zo sci-fi 80. rokov.
Chcel by som vidieť ľudí, čo na tom jazdia..však to auto doslova kričí, že osádka úrovňou IQ konkuruje chlievu.
Chcel by som vidieť ľudí, čo na tom jazdia..však to auto doslova kričí, že osádka úrovňou IQ konkuruje chlievu.
R32
Fakt by som rád videl nejakú 50 kilovú žienku ako by s tým parkovala niekde v podzemnej garáži nákupného centra... >😁 Poistná udalosť všade naokolo. >😒]