Profi
henry.prta
0
ten obrovskej previs v zadu a mala svetla vyska delaji z toho karavanu idealni auto do kempu... na prvnim hrbu se to zasekne 😉)
Frantizsekk
0
V pohode, zadni naprava je urcite na vzduchu, dle potreby si ji muzes prizvednout celkem vysoko.. Do kempu nekde na louce to asi uplne nebude, ale kam se dostane nakladak, dostane se i tohle 😉
gil54
0
Jo, jo, přesně tak. A ještě bych dodal, že s tímhle se po kempech moc nejezdí, hlavně ne po těch, kde jsou nějaké hrby. To je jako si stěžovat, že s 35ti metrovou jachtou Pershing 115 co má 3700 koní a výtlak 140 tun se na Slapech skoro ani neotočíš a nedá se tam dát ani plnej plyn, a že tam není kde natankovat najednou 16 500 litrů paliva. >😁 >😁 >😁
Přeborníci v luxusních motorhomech jsou podle mýho američani (když nebudeme počítat zakázkový pro šejky apod.). Mně se nejvíc líbí Beaver [odkaz] Tenhle M-B mi uvnitř přijde trochu jako z katalogu Ikea.
na kolik taková paráda vyjde?? :yes: >😒]
Ceny nejsou veřejné, ale vzhledem k tomu, kolik taková sranda stojí u konkurence, 15-20 milionů, možná i víc - záleží, co nabízí na příplatky.
sem taknějak čekal a libi se mi to i vic než ty amercký i když by to mohli mít promakanější díky dlouhodobé skušenosti a oblibě v Americe.Ale i tak bych si klidně vzal spiš tohle než Veyrona >😁 (vim že srovnavam nesrovnatelný)
Ketterer Continental je na dvojnapravovom podvozku, a nema garaz pre Smarta.
Stranka vyrobcu: [odkaz]
Stranka vyrobcu: [odkaz]