Profi
honza84
0
fleetwood taky dela pekny, to je taky klasa. taky vysouvaci - vsecko na zakazku.
Přejít do diskuze
Tak není to zas taková věda a Němci jsou slušní inženýři, takže vzhledem k ceně a řekněme 15 letům zkušeností (nevím, kdy přesně začali dělat obytná auta) bych neočekával problémy. Osobně mě láká víc loď než sebeluxusnější karavan. Jen ty roky čekání jsou mučení.
sem taknějak čekal a libi se mi to i vic než ty amercký i když by to mohli mít promakanější díky dlouhodobé skušenosti a oblibě v Americe.Ale i tak bych si klidně vzal spiš tohle než Veyrona >😁 (vim že srovnavam nesrovnatelný)
Ceny nejsou veřejné, ale vzhledem k tomu, kolik taková sranda stojí u konkurence, 15-20 milionů, možná i víc - záleží, co nabízí na příplatky.
Ketterer Continental je na dvojnapravovom podvozku, a nema garaz pre Smarta.
Stranka vyrobcu: [odkaz]
Stranka vyrobcu: [odkaz]
Přeborníci v luxusních motorhomech jsou podle mýho američani (když nebudeme počítat zakázkový pro šejky apod.). Mně se nejvíc líbí Beaver [odkaz] Tenhle M-B mi uvnitř přijde trochu jako z katalogu Ikea.
Jo, jo, přesně tak. A ještě bych dodal, že s tímhle se po kempech moc nejezdí, hlavně ne po těch, kde jsou nějaké hrby. To je jako si stěžovat, že s 35ti metrovou jachtou Pershing 115 co má 3700 koní a výtlak 140 tun se na Slapech skoro ani neotočíš a nedá se tam dát ani plnej plyn, a že tam není kde natankovat najednou 16 500 litrů paliva. >😁 >😁 >😁
V pohode, zadni naprava je urcite na vzduchu, dle potreby si ji muzes prizvednout celkem vysoko.. Do kempu nekde na louce to asi uplne nebude, ale kam se dostane nakladak, dostane se i tohle 😉