Ekonomika
máte tu docela kraviny. žádná kategorie do 35kW v současnosti neexistuje, takže se nemůže nikam posunout. Existuje katogorie do 25kW, která je od 18 let a má se měnit na 35kW taky od 18. Samostatný Ačko můžu udělat až ve 24 letech pokud nemam praxi na menší a vy tady píšete, že k řidičáku skupiny B dostanu po dovršení 21 let automaticky řidičák skupiny A. To je taky trochu blbost
Bodaj by nieco podobne uzakonili aj na Slovensku... najlepsie aj s autami.
Já ti nevím, od 18i jsem běžně jezdil s 200koňovým autem a zpravidla mnohem slušněji než mnozí vrstevníci ve Fabiích. Teď už mám zkušenost i s vyšším výkonem a jsem za to jenom rád. Nejvíc mě dokáže vyděsit nějaká pojízdná plechovka s litrovým motorem narvaná mladými, kterak se snaží půl hodiny předjíždět v těch nejhorších úsecích bez jakékoliv viditelnosti. Ve výkonném autě je ten manévr alespoň rychlejší, když už nic jinýho.
A těch 35kW na motorku je už docela pecka, to pojede jak drak. I když dneska je 25kW a stejně to má polovina blbců uškrcený jenom v papírech.
A těch 35kW na motorku je už docela pecka, to pojede jak drak. I když dneska je 25kW a stejně to má polovina blbců uškrcený jenom v papírech.
Jde skutečně o 35 kW - §80a, písmeno c) "A2 jsou zařazeny motocykly s postranním vozíkem nebo bez něj s výkonem motoru nejvýše 35 kW a s poměrem výkonu/hmotnosti nejvýše 0,2 kW/kg, které nebyly upraveny z motocyklu s více než dvojnásobným výkonem,"
Ano, i ta hranice je změna. Vzhledem k tomu, že motorky nepatří k hlavní náplni obsahu Auto.cz, tak nám úprava tohoto kritéria unikla. Text jsme odpovídajícím způsobem rozšířili.
Ano, i ta hranice je změna. Vzhledem k tomu, že motorky nepatří k hlavní náplni obsahu Auto.cz, tak nám úprava tohoto kritéria unikla. Text jsme odpovídajícím způsobem rozšířili.
...nikoli o věku. Příjde borec, udělá papíry, koupí např. toho Ninju, co je na titulce a rozmlátí se na tom stejně akorát bude starší. Smysluplnější by byla povinnost najezdit určitou kilometráž na slabším stroji...
No a bude to platit zpětně to známená, že ti co mají silnou motorku a řidičák tak to budou muset dát k ledu a počkat až budou moci vyjet. Nebo se to bude týkat až těch co si řidičák budou chtít teprve udělat
Už teď stojí řidičák tolik, že si ho někteří mladí prakticky nemůžou dovolit. Tady to odstupňování podle let je úplně nanic. Jen to zmenšuje dostupnost řidičáku pro chudší a bohatí si z toho nic nedělají. Každý druhý inzerát teď zní: prodám motorku 25kW v TP, jinak otevřená. Takže se úřední šiml nažere, autoškoly si přijdou na další prachy zadarmo a kdo bude chtít, stejně bude jezdit na 100kW otevřené mašině.
Problémy jsou jinde. Už teď s cenami ŘP plno mladých jezdí bez papírů. Jezdí tu plno ukrajinců a podobných kteří zřejmě ŘP vůbec nevlastní. Prohání se v silných autech a neznají ani přednost zprava (vlastní zkušenost). Ale policejní kontrolu jsem poslední rok ještě nepotkal, takže tyhle nebezpečné řidiče nikdo neeliminuje...
Problémy jsou jinde. Už teď s cenami ŘP plno mladých jezdí bez papírů. Jezdí tu plno ukrajinců a podobných kteří zřejmě ŘP vůbec nevlastní. Prohání se v silných autech a neznají ani přednost zprava (vlastní zkušenost). Ale policejní kontrolu jsem poslední rok ještě nepotkal, takže tyhle nebezpečné řidiče nikdo neeliminuje...
Z mojich zkusenosti v jinych zemi a hlavne v usa je jasne ze toto omezeni nicemu nepomuze.Stejne budou jezdit nesmyslnymi rychlostmi motorkari vsech vekovych kategorii.
Je to jen o represi a to skutecne tvrde a dusledne.
Trest vezeni za prekroceni rychlosti tyden,14 dni, zabaveni stroje pro vzdy zbaveni jakykoliv prav ridice pri nezastaveni trest vezeni nekolik let.
U mladych odpovednost rodicu a hlavne spousta policistu kteri jsou podle chycenych hrisniku odmenovani od starostu obci a kraju a budou vam tu jezdit jako beranci 130km na dalnici a nikdo si nedovoli nejak blazdnit nebo delat velmi velmi nebezpecne jizdy.
Nejake kolik let a tolik vykonu cenu ma ale musi byt jasne ze porusis a tvrde narazis.
Pak to funguje.
Na hrube kalhoty hruba zaplata
Je to jen o represi a to skutecne tvrde a dusledne.
Trest vezeni za prekroceni rychlosti tyden,14 dni, zabaveni stroje pro vzdy zbaveni jakykoliv prav ridice pri nezastaveni trest vezeni nekolik let.
U mladych odpovednost rodicu a hlavne spousta policistu kteri jsou podle chycenych hrisniku odmenovani od starostu obci a kraju a budou vam tu jezdit jako beranci 130km na dalnici a nikdo si nedovoli nejak blazdnit nebo delat velmi velmi nebezpecne jizdy.
Nejake kolik let a tolik vykonu cenu ma ale musi byt jasne ze porusis a tvrde narazis.
Pak to funguje.
Na hrube kalhoty hruba zaplata
Přesně tak by to mělo být. Tvrdé postihy za nedodržování zákonů. Ale kdo by takový zákon asi přijal? Ti kteří by ho měli přijmout jezdí jako prasata a jejich děti v drahých autech taky. Oni nepřijmou zákony proti sobě, takže se nikam dál nedostaneme.
Btw. to vězení je skvělý nápad. Deset tisíc pokuty je pro hejska z bohaté rodiny kapesný na den, trestný body si zruší podplacením úředníka, ale takhle týden v base, to už by si příště dal pozor.
Btw. to vězení je skvělý nápad. Deset tisíc pokuty je pro hejska z bohaté rodiny kapesný na den, trestný body si zruší podplacením úředníka, ale takhle týden v base, to už by si příště dal pozor.
ak budem niekedy potrebovat zdravu mladu pecienku alebo iny organ tak to bude problem... >😒]
Z motorkářů se orgány stejně brát nedají, většinou jsou pod kombinézou našrot. Můj nejlepší kámoš - lékař - strávil nějaký čas v soudním lékařství, kam se mimo jiné dostanou i různé oběti dopravních nehod. Měli tam tělo kluka, který ve stošedesáti prolétl autobusem. Když rozepnuli kombinézu, tak z ní doslova vyteklo...
Na orgány jsou lepší cyklisti...
Na orgány jsou lepší cyklisti...
Já ty všechny mladý nadržený zobáky chápu. Kdy jindy to mají světu drze a dokonale natřít, když ne při dvě stě v dlouhým táhlým, ovšem samozřejmě také s jednou dlouhou táhlou nudlí u nosu.
A právě nejde o ten táhlej, ale o tu nudli. Samozřejmě, že se to bere paušálně, vždyť to bude obecně závazný právní předpis, tedy parametry musí být nastaveny tak, aby je naplnil i antoušek z třetí bé... Ti dobří, ti talentovaní holt budou mít smůlu.
Popravdě si však napišme, že jízda na motorce tak, jak to všichni zažíváme na letošních jarních silnicích opravdu v dosud nejvyšší míře, tedy jízda přes stopade, pedjíždění přes dvě a pod. tomu se holt přítrž udělat musí.
Jedinej správnej motorkář je harleyovec - jezdí pomalu, stylově a vyzrále, a pak italská kočka na vose Vespa, jinak jsou to takřka všechno nevyskákaní kluci, kteří si rychlou jízdou dodávají odvahu k... životu.
Avšak, navrhovanou věkovou limitací se ukáže, kdo miluje motorku pro ni samu, a kdo je jen potenciálním r.i.t.e.m pro funebráky. Přece, co je špatného na tom, mít motorku, která jede na těch dvaceti koních? Cestu si užívám, kochám se krajinou a jízdu si také užívám. Tedy se ukazuje, že u těch motorkářů na silných strojích nejde o cestu, jde jen a než o rychlost, kterou se snaží dohnat nějaký svůj lidský hendikep...
Neuvěřitelné, já napíši - BRAVO PARLAMENT :yes:
A právě nejde o ten táhlej, ale o tu nudli. Samozřejmě, že se to bere paušálně, vždyť to bude obecně závazný právní předpis, tedy parametry musí být nastaveny tak, aby je naplnil i antoušek z třetí bé... Ti dobří, ti talentovaní holt budou mít smůlu.
Popravdě si však napišme, že jízda na motorce tak, jak to všichni zažíváme na letošních jarních silnicích opravdu v dosud nejvyšší míře, tedy jízda přes stopade, pedjíždění přes dvě a pod. tomu se holt přítrž udělat musí.
Jedinej správnej motorkář je harleyovec - jezdí pomalu, stylově a vyzrále, a pak italská kočka na vose Vespa, jinak jsou to takřka všechno nevyskákaní kluci, kteří si rychlou jízdou dodávají odvahu k... životu.
Avšak, navrhovanou věkovou limitací se ukáže, kdo miluje motorku pro ni samu, a kdo je jen potenciálním r.i.t.e.m pro funebráky. Přece, co je špatného na tom, mít motorku, která jede na těch dvaceti koních? Cestu si užívám, kochám se krajinou a jízdu si také užívám. Tedy se ukazuje, že u těch motorkářů na silných strojích nejde o cestu, jde jen a než o rychlost, kterou se snaží dohnat nějaký svůj lidský hendikep...
Neuvěřitelné, já napíši - BRAVO PARLAMENT :yes:
Zvláštní, zrovna jsem, čirou náhodou samozřejmě, příznivcem jedné stopy a s tím, co jste popsal výše se logicky nemohu ztotožnit...
Neustále mě totiž překvapuje omezenost některých jedinců, včetně té vaší, kteří mají neustále ke všemu nějaký názor, který neváhají prezentovat, ať dává jakýkoliv smysl...
Ono totiž, nalijme si čistého vína, mezi námi(motorkáři) je spousta lidí, kteří se bohužel chovají na silnicích "jako prasata", zároveň je mezi námi ale ta další skupinka, která to má v hlavě v pořádku... To samé platí i o nás("autařích")...
Předjíždění přes plnou čáru...čára není zeď..ani dvě čáry nejsou zeď...spousta dopravního značení je jaksi "navíc" a postrádá smysl...a opravdu předjíždějí přes plnou jen motorky? Nesmysl!
Co se týče vaší poznámky k objemu motoru a jeho výkonu...
Jakým jezdíte autem? Dvoutaktním Trabantem, protože obsah 600ccm a "30 koní" výkonu bohatě stačí pro zážitek z jízdy a dostanete se tak všude, kam potřebujete? Nesmysl!
Jediné, co vás vedlo k tomuto slintu, je lidská závist v té nejsyrovější podobě... Ono totiž, koupit, živit a udržovat si takového koníčka, jakým motorky jsou, není žádná láce a u většiny z nás to bez srdce na správném místě nejde... Není to samozřejmě jen o penězích, je k tomu potřeba určitá nátura, ruce a cit pro to, aby byl člověk schopen něco vodit na limitu...
Takže díky za příspěvek a neváhejte šířit vaše poslání dál, je sice k ničemu, ale jistě vám udělá dobře! 😄
:-!
Neustále mě totiž překvapuje omezenost některých jedinců, včetně té vaší, kteří mají neustále ke všemu nějaký názor, který neváhají prezentovat, ať dává jakýkoliv smysl...
Ono totiž, nalijme si čistého vína, mezi námi(motorkáři) je spousta lidí, kteří se bohužel chovají na silnicích "jako prasata", zároveň je mezi námi ale ta další skupinka, která to má v hlavě v pořádku... To samé platí i o nás("autařích")...
Předjíždění přes plnou čáru...čára není zeď..ani dvě čáry nejsou zeď...spousta dopravního značení je jaksi "navíc" a postrádá smysl...a opravdu předjíždějí přes plnou jen motorky? Nesmysl!
Co se týče vaší poznámky k objemu motoru a jeho výkonu...
Jakým jezdíte autem? Dvoutaktním Trabantem, protože obsah 600ccm a "30 koní" výkonu bohatě stačí pro zážitek z jízdy a dostanete se tak všude, kam potřebujete? Nesmysl!
Jediné, co vás vedlo k tomuto slintu, je lidská závist v té nejsyrovější podobě... Ono totiž, koupit, živit a udržovat si takového koníčka, jakým motorky jsou, není žádná láce a u většiny z nás to bez srdce na správném místě nejde... Není to samozřejmě jen o penězích, je k tomu potřeba určitá nátura, ruce a cit pro to, aby byl člověk schopen něco vodit na limitu...
Takže díky za příspěvek a neváhejte šířit vaše poslání dál, je sice k ničemu, ale jistě vám udělá dobře! 😄
:-!
Opravdu se domníváš, že by ti někdo mohl závidět motorku? >😒] Klid, normálně vydejchej názor dospělého člověka. Vezmu-li například letošní jaro, pak se motorkáři vyrojili skutečně masivně. Ani jeden na rychlém stroji, podtrhuji - ani jeden - nejel za mnou předpisově devadesát resp. 130, ale každý, doslova každý mě předjížděl nejméně stopade. Tedy o tom je aktivita Parlamentu, zkrotit nedospělé vášně mladých nezkušených býčků, nic jiného v tom nehledej. Kolik pak najedeš za sezónu? Jakmile nemáš najeto nejméně sto tisíc, ani sem raději nepřispívej, jezdi předpisově a šetři si na pořádné auto.
Nahoře píši, jaké motorkářské jezdce je nutno naopak cenit, to jsou ti vyzrálí Harleyáři, klidní jezdci s hlavou. Horkokrevnej mladej nezkušenej holub, ten za řídítka silného stroje nepatří. Uvidíš, že za dvacet let mi dáš za pravdu.
A speciálně pro tebe - rychlou jízdou se mladí zobáci na motorkách snaží dohnat nějaký svůj hendikep. O tom to je, o ničem jiném.
Nahoře píši, jaké motorkářské jezdce je nutno naopak cenit, to jsou ti vyzrálí Harleyáři, klidní jezdci s hlavou. Horkokrevnej mladej nezkušenej holub, ten za řídítka silného stroje nepatří. Uvidíš, že za dvacet let mi dáš za pravdu.
A speciálně pro tebe - rychlou jízdou se mladí zobáci na motorkách snaží dohnat nějaký svůj hendikep. O tom to je, o ničem jiném.
A je to tady! >😁 Opět stejný slint...
Škatulka: mladý člověk na motorce = má hendikep...
Ale jo, on ho vlastně má... Je příjemně nemocný, propadl vášni pro dvě kola...
Ještě štěstí, že jsem před deseti lety podobný hendikep získal taky! :yes😒br />
Škatulka II: Harleyář - symbol duševní čistoty...
"Jakmile nemáš najeto nejméně sto tisíc, ani sem raději nepřispívej, jezdi předpisově a šetři si na pořádné auto."
Tohle zvolání o vás leccos vypovídá... >😁
P.S. fajn blog - ten také leccos vypovídá...minimálně to potvrzuje mou první větu ve druhém odstavci prvního příspěvku...
Je vidět, že práce s lidmi se vyplácí - člověk pomalu získává kvalitní odhad na lidi, kteří mu vstupují do cesty... >😁 A podobných e😜ertů vašeho ražení je plný internet...kryti za monitorem, vyzbrojeni klávesnicí... >😁
Škatulka: mladý člověk na motorce = má hendikep...
Ale jo, on ho vlastně má... Je příjemně nemocný, propadl vášni pro dvě kola...
Ještě štěstí, že jsem před deseti lety podobný hendikep získal taky! :yes😒br />
Škatulka II: Harleyář - symbol duševní čistoty...
"Jakmile nemáš najeto nejméně sto tisíc, ani sem raději nepřispívej, jezdi předpisově a šetři si na pořádné auto."
Tohle zvolání o vás leccos vypovídá... >😁
P.S. fajn blog - ten také leccos vypovídá...minimálně to potvrzuje mou první větu ve druhém odstavci prvního příspěvku...
Je vidět, že práce s lidmi se vyplácí - člověk pomalu získává kvalitní odhad na lidi, kteří mu vstupují do cesty... >😁 A podobných e😜ertů vašeho ražení je plný internet...kryti za monitorem, vyzbrojeni klávesnicí... >😁
Zde jsi i ty krytý monitorem, nebo to mám brát jako přímou výzvu na souboj motorkami? >😁 Pochop - ty píšeš, já píši. To je vše. Pravdou je, že na motorkáře máme každý odlišný názor. Časem dospěješ k tomu mému, obráceně to nehrozí ani za sto let...
Jinak nezapomeň - jsi mladý zobák. Tedy pokud svůj věk, který jsi uvedl, je pravdou. Nebo snad se považuješ za vyzrálého muže? 😉
Jinak nezapomeň - jsi mladý zobák. Tedy pokud svůj věk, který jsi uvedl, je pravdou. Nebo snad se považuješ za vyzrálého muže? 😉
No pokud bych si měl vybrat zda být mladým zobákem ( co ten termín znamená těžko říct ) nebo starším ***m tak si radši vyberu to první.
Nejhorší je být mladý ***, to je žhavý adept na křížek u silnice, ať už má auto nebo motorku...
Strc si sve otcovske rady nekam, GTI. Vubec tomu nerozumis, ale moudreho delat musis za kazdou cenu.
Predne, 35kW neni koniku 20, ale asi 48. Vsem dobre znama Jawa 350 ma koni cca 25. A clovek se na ni zabije velice snadno, staci proste udelat chybu, byt moc rychly do zatacky, uklouznout na sterku a nebo byt proste prehlednut. Coz je v dnesnim hustem provozu extremne snadne.
Motorka s 48 konmi ma dost vykonu na to, aby rychlost jizdy musel omezit jeji ridic. Pri jizde na plny plyn je to smrtici zbran, ktera snadno presahne 150km/h. Neverim, ze zrovna tahle hranice aspon priblizne definuje nejaky rozumny vykon. V praxi navic pujde o pouhe cislo v TP, vyrobce bude prodavat motorky s restriktorem a prodejce ho pri predani motocyklu zakaznikovi za poplatek vymontuje. Kdyz ne prodejce, tak nejaky garaznik.
Cele je to saskarna a radoby rozumna politika, jako skoro vsechno, co se v Ceske republice deje. V duchu hesel, ktere mela pred casem na plakatech jedna politicka strany zelenych Zubova: "Je prece spravne delat spravne veci!"
Jediny, kdo zajasa, jsou autoskoly. Jeste by meli rozdelit ridicak na skutr a motorku, vzdyt ridice motocyklu nemuzeme jen tak ke skutru pustit. Co kdyz v krizove situaci slapne pravou nohou do prazdna, vzdyt na skutrech je prece zadni brzda vetsinou misto spojky....
Ceska politika je opravdu legraceni. Pripomina mi to spis stredoveke loupezniky.
Predne, 35kW neni koniku 20, ale asi 48. Vsem dobre znama Jawa 350 ma koni cca 25. A clovek se na ni zabije velice snadno, staci proste udelat chybu, byt moc rychly do zatacky, uklouznout na sterku a nebo byt proste prehlednut. Coz je v dnesnim hustem provozu extremne snadne.
Motorka s 48 konmi ma dost vykonu na to, aby rychlost jizdy musel omezit jeji ridic. Pri jizde na plny plyn je to smrtici zbran, ktera snadno presahne 150km/h. Neverim, ze zrovna tahle hranice aspon priblizne definuje nejaky rozumny vykon. V praxi navic pujde o pouhe cislo v TP, vyrobce bude prodavat motorky s restriktorem a prodejce ho pri predani motocyklu zakaznikovi za poplatek vymontuje. Kdyz ne prodejce, tak nejaky garaznik.
Cele je to saskarna a radoby rozumna politika, jako skoro vsechno, co se v Ceske republice deje. V duchu hesel, ktere mela pred casem na plakatech jedna politicka strany zelenych Zubova: "Je prece spravne delat spravne veci!"
Jediny, kdo zajasa, jsou autoskoly. Jeste by meli rozdelit ridicak na skutr a motorku, vzdyt ridice motocyklu nemuzeme jen tak ke skutru pustit. Co kdyz v krizove situaci slapne pravou nohou do prazdna, vzdyt na skutrech je prece zadni brzda vetsinou misto spojky....
Ceska politika je opravdu legraceni. Pripomina mi to spis stredoveke loupezniky.
Velmi se mýlíš, právě (nebetyčný) výkon motorek je to, co mladé bejčky zabíjí, nic jiného. Nebo jsi snad slyšel, že by se zabíjeli na fichtlech, jestli tedy pojem fichtl vůbec znáš?..
Problémem (oproti autům) je totiž to, že těch dvě stě koní v motorce si dokáže koupit kdejakej mladej zobák, v autech by holt musel (obdobně) pořídit tak 911 turbo, takže v autech je ten přirozený výběr redukovaný vysokou cenou výkonných aut. A nízké ceny silných motorek tedy žádají jaksi zásah zákona.
Jak se pravidla nastaví, to je jistě k rozsáhlé diskuzi. Jediní však, kdo do toho nemohou kecat, jsou právě ti mladí zobáci...
Problémem (oproti autům) je totiž to, že těch dvě stě koní v motorce si dokáže koupit kdejakej mladej zobák, v autech by holt musel (obdobně) pořídit tak 911 turbo, takže v autech je ten přirozený výběr redukovaný vysokou cenou výkonných aut. A nízké ceny silných motorek tedy žádají jaksi zásah zákona.
Jak se pravidla nastaví, to je jistě k rozsáhlé diskuzi. Jediní však, kdo do toho nemohou kecat, jsou právě ti mladí zobáci...
Lepší mladý zobák, než-li starý suchar! :-!
Co třeba 20 let staré BMW 5 nebo 7 za 50-60tis? No oprava teď jsem zrovna našel 750i s 300 kobylkami za 28tis kč. Te´d mě napadá to jseš ty co říkal že k tomu abys si mohl koupit porsche musíš být stár. Jinak jsi jen trapný mladý zobák. Nějak seš z toho věku frustrován.
No jistě, v pětadvaceti bys v té 911 vypadal jak pinokio v raketoplánu 😉 Věk chce své, kdo to neví, je svému okolí pro smích.
P.S. zajímavě argumentuješ tím dvacetiletým vrakem... takhle to chodí mezi motorkáři?
P.S. zajímavě argumentuješ tím dvacetiletým vrakem... takhle to chodí mezi motorkáři?
Sice nemám 911 ale neboj, až mě uvidíš na silnici budeš mít pěnu u huby a budeš vztekle prskat. Jinak jsem reagoval na toto: Problémem (oproti autům) je totiž to, že těch dvě stě koní v motorce si dokáže koupit kdejakej mladej zobák, v autech by holt musel (obdobně) pořídit tak 911 turbo, takže v autech je ten přirozený výběr redukovaný vysokou cenou výkonných aut.
Což jsem ti myslím lehce tím 750i vyvrátil za což se mpo zásluze kritizován. 😉
Což jsem ti myslím lehce tím 750i vyvrátil za což se mpo zásluze kritizován. 😉
Jde přece o zcela nesmyslný argument - lze koupit ojetý vrak vozu s velkým výkonem a tohle dáváš do souvislosti s tím, že si lze koupit dve stě koňovou motorku za pár šupů na každém rohu. Postrádáš argumentační proporce.
Někde v médiích proběhlo že by ti co mají řidičák na auto (sk.B), mohli řídit i skůtry (=motorky s automatickou převodovkou) s obsahem motoru až do 125ccm. Prošlo to taky?
Jedno motorkářské repete...
Tak co, chceš motorku? Hochu, motorka, to není řetězová pila, na to bacha. Ale chápu tě, přeci jen, zatím jsi uklouzl leda na hřišti po banánové slupce, tak své touhy nerámuješ JIPkou.
Hlavně si udělej jasno, co to obnáší. Třeba přilba. Možná máš dojem, jak tak tady na silnicích pozoruješ motorkáře, že druhá světová válka ještě neskončila. Skončila, už dávno. Takže zásada - jdi s dobou. Navíc, přilba musí být trochu větší než hlava. To snad chápeš.
Co hadry, máš jasno? Viděl jsi v televizi seriál Želvy Nindža? Pokud ne, tak to naprav. Přesně takhle budeš vypadat, až budeš mít motorku. Jo, a pozor na boty. Vím, vietnamky teď v určitých komunitách poměrně letí, tak bys měl vědět, že motorkáři vietnamky nenosí. Možná vozí, ale nenosí.
Důležité, hochu, jsou rukavice. Ty musíš mít, ovšem ne kvůli tomu, aby sis, až to přepálíš v zatáčce, nekousal nehty, ale protože při jízdě to fouká. Fouká dost. Tak rukavice. Palčáky neber. Ty jsou dobré leda tak na stavbu sněhuláků, ber prstové. Pokud jsi byl na brigádě v lese, přebývající prsty zapošij dovnitř.
Takže máš rukavice a boty? Potom zbývá už jen kvádro. Na tělo kůže, to je jasné. Ale pozor, chlupy ven, jinak by ses udrbal. Prostě, jednou se do toho navleč a vyraž do prodejny. Jo, tak jak jsi. V autobuse bude zábava, ale to musíš vydržet. Jak tě zmerčí v prodejně, jsi jejich… na takový hejly čekaj.
Dělej tam, že umíš udržet balanc. To je u motorky dost podstatná podmínka úspěšné jízdy. Hele, je to vlastně trochu podobné, jako na kole, ale jenom trochu. Kolo tolik nekope.
Tak to vyber a nezapomeň před odjezdem sklopit stojánek, abys jim tam nevyryl brázdu v kachlích. Jo, a dej si pozor na plivání za jízdy. Vždycky před tím zvedni hledí, ať si nepřipadáš jako potápěč. Tak hodně štěstí.
Tak co, chceš motorku? Hochu, motorka, to není řetězová pila, na to bacha. Ale chápu tě, přeci jen, zatím jsi uklouzl leda na hřišti po banánové slupce, tak své touhy nerámuješ JIPkou.
Hlavně si udělej jasno, co to obnáší. Třeba přilba. Možná máš dojem, jak tak tady na silnicích pozoruješ motorkáře, že druhá světová válka ještě neskončila. Skončila, už dávno. Takže zásada - jdi s dobou. Navíc, přilba musí být trochu větší než hlava. To snad chápeš.
Co hadry, máš jasno? Viděl jsi v televizi seriál Želvy Nindža? Pokud ne, tak to naprav. Přesně takhle budeš vypadat, až budeš mít motorku. Jo, a pozor na boty. Vím, vietnamky teď v určitých komunitách poměrně letí, tak bys měl vědět, že motorkáři vietnamky nenosí. Možná vozí, ale nenosí.
Důležité, hochu, jsou rukavice. Ty musíš mít, ovšem ne kvůli tomu, aby sis, až to přepálíš v zatáčce, nekousal nehty, ale protože při jízdě to fouká. Fouká dost. Tak rukavice. Palčáky neber. Ty jsou dobré leda tak na stavbu sněhuláků, ber prstové. Pokud jsi byl na brigádě v lese, přebývající prsty zapošij dovnitř.
Takže máš rukavice a boty? Potom zbývá už jen kvádro. Na tělo kůže, to je jasné. Ale pozor, chlupy ven, jinak by ses udrbal. Prostě, jednou se do toho navleč a vyraž do prodejny. Jo, tak jak jsi. V autobuse bude zábava, ale to musíš vydržet. Jak tě zmerčí v prodejně, jsi jejich… na takový hejly čekaj.
Dělej tam, že umíš udržet balanc. To je u motorky dost podstatná podmínka úspěšné jízdy. Hele, je to vlastně trochu podobné, jako na kole, ale jenom trochu. Kolo tolik nekope.
Tak to vyber a nezapomeň před odjezdem sklopit stojánek, abys jim tam nevyryl brázdu v kachlích. Jo, a dej si pozor na plivání za jízdy. Vždycky před tím zvedni hledí, ať si nepřipadáš jako potápěč. Tak hodně štěstí.
Predpokladam, ze jsi mimo jine autorem prirucky mladeho trakotoristy. Tedy samo sebou ne technicke prirucky, spis takove .... vsak vis >😒]
Nevím jak u ostatních motorek, ale ta moje se stojánkem nevyjede, při kopnutí kvaltu zdechne. Ale to jawy asi ještě neměly 😄 Ale jinak jo, kvalitní vybavení je zásadní věc. Člověk jezdící bez helmy si snad ani nemůže říkat motorkář, ale spíš šílenec. S tvými ostatními příspěvky zde v diskuzi ovšem souhlasit nemůžu, ale to asi většina příznivců jedné stopy.
Neměly 😄 Nejde o to souhlasit, diskutujme, než o to jde. Vážím si tvých vět :yes:
Ty prostě musíš vkaždé diskuzi vyčnívat. Nebo se o to aspoň pokusit.
Nezapomeň, že ten zmatek, co máš zatím v hlavě si umím velmi realisticky představit, neb jsem ho svého času prožil též. V tom s tebou velmi soucítím. Uznávám, že je to má (zde) nezasloužená diskuzní výhoda, ale ujišťuji tě, že toho zde nezneužívám. Naopak, velmi cením některé zdejší mladé kluky, kteří mají názor na věc a umí ten názor i náležitě prezentovat. S těmi je pro mne radost vést diskuzi. Pokus se o vyčnívání kvalitním názorem, nikdo tě tu za to nebude kritizovat. Zatím jsi (pro mne) jen šedá diskuzní beznázorová klaka.
To sis špatně přebral .Ty nevyčníváš názorem ale tím extrémem co vždy tvrdíš. Svojí zatrpklostí vůči každému kdo je mladší a pokusy o jeho shazování na základě věku. Celé to tak nějak působí komicky. To platilo za komunismu, že člověk postupoval a byl posuzován podle věku a nikoliv podle svých schopností. Patrně se cítíš být nedoceněn. Jen mě udivuje razance s níž napadáš ty které nazýváš mladými zobáky.
Neměl jsem po tobě co přebírat. Žádné pokusy, konstatování faktu - mladej zobák je od nepaměti mladej zobák, je to zcela pochopitelný termín, stejně jako - jelito, tele apodobně. Zeptej se na to večer maminky, ona ti to připomene. Pochopíš to všechno za pár let, zatím tě beru s rezervou hodnou tvého zmatku. Právě příznačné od mladého zobáka je to, že jakýkoli jiný názor bere za napadání (budované) integrity. Tak to ovšem nechápej, je to to samé, jako kdybys zase třeba ty mi napsal, že mě předběhneš na sto metrů a já se s tebou slepě hádal, že mě napadáš za fyzickou nedostatečnost. Tohle všechno je dáno biologickým základem každého z nás (seš člověk, doufám?) 😄
Vidím to jako výsledek dlouhodobé frustrace a závisti vůči mladším a patrně vůči všem. Zkus si s tím dojít k doktoru, patrně se to dá bez problému léčit. Je spousta lidí co nic nedokázala ( v jakékoliv rovině ) a štve je že někdo jiný je na tom třeba jen o chlup lépe. Ne všichni jsou ovšem zatvrzelí a libují si v tom stavu jako ty. Prostě válet se ve vlastních sračkách a ještě hlasitě mlaskat jak že ty *** voní dokáže jen málokdo. Na to musíš mít žaludek. Je to průhledné a ubohé. Ostaně každý člověk který odsuzuje lidi na základě věku nemá všech pět pohromadě. Já si o tobě myslím své ale s věkem bych si to nedovolil spojovat. Lidi dělím na slušné a neslušné, na blbé a chytré. Někdo se bylbý narodí i blbý umře. S věkem to nemá nic společného.
Kdybych ti měl napsat, co si zase já myslím o tobě, musela by sem nastoupit deratizační služba... O to, co já o tobě či ty i o mně si myslíme přece vůbec nejde, nejde vůbec o to kolik lidí ti na návsi vyká či tyká, zde je nyní diskuze obecná, tedy jak to chodí v životě - novorozenec, kojenc, batole, dítě, chlapec (zůstanu u mužů) v lepším případě kluk, v horším hoch, pak někde kolem 18 nastupuje tele, jelito a kolem dvacítky mladej zobák, jinak též holub. Musel jsi vyrůstat v podivuhodném prostředí, pokud jsi tyhle všechny etapy přeskočil 😄
Já jen nevím proč se na webu o autech zabývat v každé dikuzi do nekonečne ne auty ale pouze a jen věkem dikutujících.
Tím se zabýváš ty, nikdo jiný. Já nahoře jen (logicky) akcentoval to, že základní problém dnešních motorkářů (silných motorek) je jejich neznalost, resp. nevyjetost, tedy neumění, dané v drtivé většině mladým věkem jezdců (ve zkratce - mladý zobák.) To bylo konstatování, kterého se (mladý zobák) chytil jak to pověstné lejno košile... 😄
V 29 jsem mladý zobák? Tak to ti děkuju. Jsem polichocen.
V 29 ti pořád jenom táhne na třicet, od třiceti už ti pak táhne na 40 😄
29 je věk kdy už člověk status mladého zobáka nepožívá. 29 už je slušnej věk, pokud se umíš i chovat, něco jsi i přečetl, o něco i přišel, máš solidní základ být tak fakt v těch kristovejch letech docela dobrej chlapek. Je to stále ale jako trochu v rosolu. Tvrdne to někdy mezi 35 - 40. Samozřejmě to záleží, jak člověka zkouší život. Pokud člověk bydlí u maminky a neví co jsou to smradlavý ponožky, zůstává dítětem třeba až do penze. Nejlepší v životě to začíná být někde nad 40, tam se začínáš uklidňovat a umíš i elegantně seknout, znáš míru, umíš přijímat rány a když ji vysolíš, může mít i dobrej kalibr. Záleží jen na tobě. Začni u těch fuseklí, tam je pravda 😄
Skoro mi ukápla slza. Univerzální pravda.
A já myslel že po 40-ce už to začíná spíš měknout 😄
Na pláč to není, čeká tě to, tak se těš.
Nejsem tak zahleděný do sebe a zamilovaný do svého ega aby mě toto čekalo. Osobně bych se nerad dočkal stádia kdy bych musel být tak zoufalý abych v každé diskuzi vychvaloval svůj věk a tímto věkem nabyté zkušenosti a vlastnosti. To radši kulku do hlavy než takhle zblbnout.
Já jsem tu o svém věku nenapsal ani slovo. To ty tu na sebe upozorňuješ číslovkou, kolik ti je... Schovej si, cos tu dnes napsal a za pět let si to přečti, bude ti připadat, že to psal někdo jiný. To je právě ta překotnost tvých mladých let.
Už jsi zase vztahovačný. Cuká mi ruka, abych ti napsal, že i v těch 29 může, jak vidno, být člověk mladým zobákem. Trochu to zlepši, ať si nemusíš dodávat odvahu k životu chlápkem v ojetým Escortu...
Už jsi zase vztahovačný. Cuká mi ruka, abych ti napsal, že i v těch 29 může, jak vidno, být člověk mladým zobákem. Trochu to zlepši, ať si nemusíš dodávat odvahu k životu chlápkem v ojetým Escortu...
Pane, nevím jak jste starý vy. Mě je 52 let. Ale musím prohlásit že sebezahleděného ***a jako jste vy jsem ještě neviděl.
Když už jsme u těch ***ů, připomenu tvou nedávnou charekteristiku BMW X6, cituji: "S takovým autem jako je x6 může jezdit jen arogantní prase, volič ODS. Už aby na to ČSSD uvalila takové daně aby ste si to nemohli dovolit."
P.S. Mozky jsou dnes ve slevě, vyraž do fronty...
P.S. Mozky jsou dnes ve slevě, vyraž do fronty...
Taky si stejně jako poslanci myslím že je lepší když se mladík zabije v 25 let starém 300 koňovém BMW, nebo s 20t kamionem než na motorce. Logické :yes:
Pred 25 lety se psal rok 1986 a moc aut tech 300 koni nemelo.
Od BMW mozna ani jedno.
Nizmene v autech - na rozdil od motorek - funguje jakasi prirozena brzda v podobe limitu techniky.
Ono totiz udrzovat pri zivote a provozovat ono 300 konove BMW stoji porad tak nejak stejne a je fuk, jestli je to funglovka, nebo olitana herka. Gumy, benzin (ten hlavne), olej a filtry, brzdove desky, casti podvozku, opravy elektriky a milion dalsich veci, o ktere se musis dnes a denne starat, pokud chces tech 300 koni vyuzit aspon obcas aspon na rovince. Pojistku radeji nevzpominam.
Masinu koupis za par supu, ktere ti pujci i provident, a jdes na vec. I ta nejsilnejsi mrcha ma pojistku za pakatel a pri plnem kotli si vezme do deseti litru na sto, pri obcasnem vytoceni se drzis na sesti az sedmi. Od sestikila vys te maji problem dojet policajti i v R36.
Masina proste neuveritelnym zpusobem svadi k rychle jizde. Tak to snad nedokaze zadne auto. A dostupnost motorek je podstatne lepsi nez dostupnost adekvatne rychlych aut.
Ja jsem si vzdy rikal, kdy a jak skonci ta doba pitomecku s ksiltem dozadu za volanty Kadettu GSI, nebo CRXek, ktere byly olitane do mrte uz v dobe, kdy se jejich nynejsi majitele jeste pohybovali pomoci biciku.
A ted je to tady, ta doba skoncila - prechodem tech pitomecku na masiny.
Nedivim se, ze se tomu snazi vlada udelat aspon trochu pritrz a vnest do systemu trochu poradku.
Od BMW mozna ani jedno.
Nizmene v autech - na rozdil od motorek - funguje jakasi prirozena brzda v podobe limitu techniky.
Ono totiz udrzovat pri zivote a provozovat ono 300 konove BMW stoji porad tak nejak stejne a je fuk, jestli je to funglovka, nebo olitana herka. Gumy, benzin (ten hlavne), olej a filtry, brzdove desky, casti podvozku, opravy elektriky a milion dalsich veci, o ktere se musis dnes a denne starat, pokud chces tech 300 koni vyuzit aspon obcas aspon na rovince. Pojistku radeji nevzpominam.
Masinu koupis za par supu, ktere ti pujci i provident, a jdes na vec. I ta nejsilnejsi mrcha ma pojistku za pakatel a pri plnem kotli si vezme do deseti litru na sto, pri obcasnem vytoceni se drzis na sesti az sedmi. Od sestikila vys te maji problem dojet policajti i v R36.
Masina proste neuveritelnym zpusobem svadi k rychle jizde. Tak to snad nedokaze zadne auto. A dostupnost motorek je podstatne lepsi nez dostupnost adekvatne rychlych aut.
Ja jsem si vzdy rikal, kdy a jak skonci ta doba pitomecku s ksiltem dozadu za volanty Kadettu GSI, nebo CRXek, ktere byly olitane do mrte uz v dobe, kdy se jejich nynejsi majitele jeste pohybovali pomoci biciku.
A ted je to tady, ta doba skoncila - prechodem tech pitomecku na masiny.
Nedivim se, ze se tomu snazi vlada udelat aspon trochu pritrz a vnest do systemu trochu poradku.
... bych se bál na ně vyjet s motorkou. Jo, měl jsem taky sen, že si dojedu do USA, udělám si nějaký řidičský kurs přímo u HD a pak si s pronajatým Superlowem (nejmenší, ale dobře ovladatelný a agilní HD) projedu USA křížem krážem. Sen skončil, když jsem zjistil, že bych musel mít už český řidičák na motorku...
Superlowem? To slyším poprvé v životě. Nemyslíš spíš sportstra?
Nene, já mám 170 cm takže bych na nějakým klasickým harleji vypadal jak parodie na motorkáře.... alle Superlow je dělanej pro lidi jako já a začíná na 8000 USD [odkaz]
No tak to je odkaz na sportstera jak jsem říkal. Superlow je jen takový dodatek. Typ je sportster. Nicméně i na něm by si se svojí výškou ujel jen krátké trasy. Je příliš krátký.
Co jsem slyšel tak i několikadenní vyjížďky na tom nejsou problém... nicméně to stejně padlo, teď už bych si max pronajal auto (4 titanové šrouby v páteři člověka zklidní) >😁
Pokud seš masochista tak není problém nic. Sám sem ho měl půjčený na testování.
Já už jsem jenom důchodce... >😁
😄 Nevím jestli je důchodce synonymum pro masochistu. Jen jsem se ti snažil přátelsky poradit. Mám dva harleye a pár jsem jich testoval. Zkus třeba Irona na tom se ti bude sedět lépe. I když zase důchodce na sportster u je borec. O tom žádná :yes: Já sedlám třetím rokem např. tohle: [odkaz]
Buďte klidní, nijak moc se to v tom Parlamentu svázat nedá, my bychom zde ale mohli vytvořit nějaká racionální pravidla. Začnu tedy se svým postojem😒br />
Do patnácti - kolo (přilba povinně)
15 - 18 - motokolo (přilba a chrániče povinně)
18 - 20 - moped nebo padesátka skútr (přilba, chrániče, suspenzor povinně)
20 a dále - možnost řídit motorku bez jakéhokoliv omezení, ovšem výkonné stroje by podléhaly absolvování opravdu důkladného školení (závodní okruh...) z něhož by ovšem vypadlo počítám tak 98 procent uchazečů. Ti by se mohli ucházet samozřejmě o moped či ten malý skutřík.
Zbylá dvě procenta, no to jsou ti talentovaní, kteří se nemusí v zatáčkách bát sami sebe a kterých se z téhož důvodu nemusí bát okolí.
Těch 98 procent, no to jsou všichni ti současní zoufalci, jak je známe z jarních cest. Skapává (bohužel) jeden za druhým... neumí, neumí...
Do patnácti - kolo (přilba povinně)
15 - 18 - motokolo (přilba a chrániče povinně)
18 - 20 - moped nebo padesátka skútr (přilba, chrániče, suspenzor povinně)
20 a dále - možnost řídit motorku bez jakéhokoliv omezení, ovšem výkonné stroje by podléhaly absolvování opravdu důkladného školení (závodní okruh...) z něhož by ovšem vypadlo počítám tak 98 procent uchazečů. Ti by se mohli ucházet samozřejmě o moped či ten malý skutřík.
Zbylá dvě procenta, no to jsou ti talentovaní, kteří se nemusí v zatáčkách bát sami sebe a kterých se z téhož důvodu nemusí bát okolí.
Těch 98 procent, no to jsou všichni ti současní zoufalci, jak je známe z jarních cest. Skapává (bohužel) jeden za druhým... neumí, neumí...
Jakou máš osobně motorku? A auto?
Parníky nebereš? Mažeš své příspěvky, zajímavé...
Pochopil jsem že nechceš odpovědět. V pořádku.
Kdybys sem chodil častěji pochopil bys že na GTIho nesmíš reagovat, jinak ti tu svou jedinou pravdu bude tlačit do hlavy dál a dál.... prostě ho ignoruj, on si najde jinou diskusi, kde bude moct provokovat 😄
Ale já jsem si toho všiml. A nikdy na něj nereaguju. Jen mě ta jeho blbost dnes vyprovokovala. Uznávám že je to moje chyba a můžu si za to sám. 😄 Je njednou jsem s ním řešil to že když jsem v 29 najezdil cca 800tis km a vystřídal asi sed maut s výkonem přes 300 koní tak to vlastně vůbec nic neznamená. Protože jsem mladší než on. On sice nikdy pořádný auto neřídil...ale tím věkem si nějak dokáže předtavit jaký to je.
Pokud sem chceš zatahovat výrazivo nevychovanců, popros o kapesník a vrať se až se budeš umět kontrolovat. Mírni ve výrazivu, pokud ti diskuze přerůstá přes schopnosti, je lepší si kousat nehty u telky, než se tu přisprostle odhalovat.
Zase vidíš něco co tam není? 😉
Á, GTI přechází do osobní roviny a cítí se uražen, zřejmě dostal zásah na solar plexus >😁
GTI mi připomíná chlapíka ode mne z baráku. Už sice umřel....ale když jsem si v 18ti koupil fabii a byl nadšenej že mám první nový auto ( 1.2 HTP 😄 ) tak se vysmíval. A když jsem si za pár let přivezl novou M5 tak vylezl z okna a povídá. Ten muj escortík byl vyrobenej v 87. roce. Ale už nikdy potom nevyrobili tak pohodlný a svižný auto. Já v tom mám 100 kobyl a do kopce na dálnici u Cukráku s tím předjíždím i BMW. Načež jsem se usmál a beze slova odešel. A to samé jsem měl udělat i dnes předtím než jsem reagoval na GTI. Takže čaues. :-!
už jsem měl napsanej sáááhodlouhej příspěvek, ale stejně by to nikam nevedlo a na šířší diskuzi jsem moc unavenej (a pak že práce šlechtí). Takže...ať nám to všem jezdí, na dvou nebo čtyřech kolech, rychle nebo pomalu...důležitý je mít všech pět pohromadě a vzájemně se tolerovat!!! A POUŽÍVAT ZRCÁTKA!!!
Příznivcům jedný stopy přeju navíc i pěkný počasí!
Příznivcům jedný stopy přeju navíc i pěkný počasí!
Já když zaregistruju motorkáře v zrcátku tak se začnu cpát maximálně doprava aby mě mohl co nejdříve předjet. Sice o něm vím ale i tak je mi ten pocit prostě nepříjemný....
:yes: a bolí to tvoje ego? myslím, že nikoli. Ono je to i o celkový vyježděnosti...tím myslím i autem. Člověk prostě ví jak to chodí, co od řidičů může čekat, čeho jsou někteří schopní, jaký zkraty člověk denně vidí na silnici...chvilka nepozornosti a je to. Já najezdim služebně cca 4-5 tis. km měsíčně a člověk se nestačí divit...Pak když vlezu za řidítka, tak uvažuju uplně jinak...radši chvíli za autem jedu tak, abych se přesvědčil, že o mně ví, občas radši i prásknu vejfukem a pak teprv jedu dál...nehledě na to, že na motorce se dá jízda užít i bez topspeedu (mám R1), stačí najít pár pěknejch zatáček, který člověk !!!zná!!! a který mu udělaj radost, stejně jako v autě...s tím rozdílem, že je často projíždím mnohem pomaleji než za volantem...4 kola na zemi jsou znát. Dál se můžem bavit o vodorovným značení, měkkým asfaltu, štěrku v zatáčce apod.
Jde mi o to, že prostě jsem mnohem radši, když je motorka přede mnou než za mnou... to pak člověka nutí pořád si hlídat zrcátka a zbytečně odvádí pozornost od ostatního dění na silnici. Je zbytečné být na silnici zbytečně nervózní, tak si jezdím to svoje pohodové tempo s dobrou muzikou a těm závodníkům, co vozí těhotné manželky do porodnice a tetičky k doktorovi, se radši klidím z cesty...
:yes: dělám to samý...
petrumr
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
no tak teď jak byly hezký víkendy, tak u nás nespočet motorek...člověk si hezky zajezdil ve skupinkách 😄 Kolikrát mě i to zdravení přestávalo bavit... >😁
Není to o věku. Aby mohl člověk sednout na silnou motorku nebo do silného auta, musí už být vyspělou osobností. Kolem sebe vidím každý den spoustu ***ů, kteří jsou schopni zabít sebe a někoho v okolí klidně v olítané Fabii a na druhou stranu nemálo těch, kteří své mnohasetkoňové stádo mají pevně v ruce.
Jsem zapáleným fandou jedné stopy, sedlám stošedesátikoňovou italku, ale snažím se jezdit tak, abych neohrozil nikoho jiného. Stejně nakonec zjistíš, že neznáš dne ani hodiny. Svou první bouračku jsem měl na přiblblém šestikoňovém skůtru, kdy mi nahoře ve Všebořicích nedala přednost holka v autoškole. Dva šrouby v čelisti budiž památkou. Nebyla to moje vina, měl jsem helmu a jel třicítkou, stejně jsem to odnesl. Havárie ve dvoustovce...no raději nemyslet.
Hlavní je, abychom pamatovali na to, že motorkář kolem sebe nemá tunu a půl plechového bezpečí, že sice rychle akceleruje, ale o to pomaleji brzdí a hlavně na to, že je to taky jen chybující člověk.
Jsem zapáleným fandou jedné stopy, sedlám stošedesátikoňovou italku, ale snažím se jezdit tak, abych neohrozil nikoho jiného. Stejně nakonec zjistíš, že neznáš dne ani hodiny. Svou první bouračku jsem měl na přiblblém šestikoňovém skůtru, kdy mi nahoře ve Všebořicích nedala přednost holka v autoškole. Dva šrouby v čelisti budiž památkou. Nebyla to moje vina, měl jsem helmu a jel třicítkou, stejně jsem to odnesl. Havárie ve dvoustovce...no raději nemyslet.
Hlavní je, abychom pamatovali na to, že motorkář kolem sebe nemá tunu a půl plechového bezpečí, že sice rychle akceleruje, ale o to pomaleji brzdí a hlavně na to, že je to taky jen chybující člověk.
:yes: názor člověka, kterej to má v hlavě v pořádku
😄
co máš? Ducatku? Aprilii?
Ducatku 1098. Podedil jsem ji po otci, ktery si na stara kolena udelal radost, najezdil na ni dva tisice kilometru a pak si komplikovane zlomil prave zapesti - s jezdenim utrum. Bohuzel na ni ted neni cas, letos jsem jeste nebyl ani jednou.
Krása, mám zálusk na 848, jen se bojim tý změny...z japonky na italku...ze 4 válců na 2...ani ten zvuk mě nepřesvědčil. Ale zkusit se musí všechno. Tyhle poslední ducny jsou nádherný!
Takhle, ja premyslim, ze ji prodam. Jednoduse proto, ze se ji bojim. Presel jsem z CBR600 4. generace a Ducati je oproti tomu dalko agresivneji naladena. Ma kousave jizdni vlastnosti, az moc silny motor a hlavne dost ostre naladeni. Navic naplno vyuzit jeji potencial se skoro neda, na to je potreba dokonale hladky asfalt a spousta mista. Clovek musi premyslet, jestli pootoci zapestim o pul anebo trictvrte milimetru, coz je docela nuda.
Uvazuji o BMW, ty stroje se mi opravdu libi, ale pokazde, kdyz otevru garaz a koukam na Ducatku, je prozatim rozhodnuto.
848 jsem nejel, ale nemalo kapacit ji oznacuje za snad nejlepsi stroj minuleho desetileti. Co mas ted?
Uvazuji o BMW, ty stroje se mi opravdu libi, ale pokazde, kdyz otevru garaz a koukam na Ducatku, je prozatim rozhodnuto.
848 jsem nejel, ale nemalo kapacit ji oznacuje za snad nejlepsi stroj minuleho desetileti. Co mas ted?
Yamahu R1
V tom pripade mi prijde 848 jako downgrade. ;-\
No je tam pokles výkonu ale zároveň i nižší váha ve srovnání s R1 a výkon není všechno. Nebo myslíš i technologickej downgrade? Lidi říkaj, že ty dvouválce jdou pěkně odspodu...narozdil od japonců, který ožívaj až kolem 10tis.
Výkonostní pokles určitě, technologicky jsou tak na stejné úrovni. Desmodromický rozvod a s ním spojená cholerická odezva na plyn jsou super, má Ducatka táhne solidně někde od 7000.
Podvozkově záleží na tom, jak starou tu R1 máš. Já jsem jel jen na modelu '00.
Hlavně si je důkladně projeď, pokud možno za všech podmínek. 😄
Podvozkově záleží na tom, jak starou tu R1 máš. Já jsem jel jen na modelu '00.
Hlavně si je důkladně projeď, pokud možno za všech podmínek. 😄
Potom co som s Jeepom v zakrute skoro presiel motorkara na sportovej motorke lebo musel robit frajera a dotykat sa kolenom asfaltu by som vsetky sportove motorky na verejnych komunikaciach ihned zakazal.
Motorky su pre ludi co nemaju na rychle auta...
Motorky su pre ludi co nemaju na rychle auta...
z jednoho případu děláš pravidlo?
kupi si clovek motorku s zrychlenim z 0-200 za 10s na to aby mohol jazdit na beznej ceste podla predpisov? zrejme na rozdiel od teba jazdim, maloktory motorkar dorzuje rychlost, sem tam idu aj v meste cez 100km/h, co ked male decko vybehne na cestu? co ked niekto motorkara nahodou prehliadne, nabura do neho a bude mat do konca zivota vycitky ze zabil cloveka (toho motorkara mam v predli ved s tym pocita ked na to sadne,vazne by som lutoval len toho cloveka co pochybyl) tak naco zbytocne riskovat? chces mat "kick" sportovej motorky, tak si ju kup ale jazdi s nou na okruhu a meraj si s kamaratom cas a tak porovnavajte svoje "motorkarske" udy a nie na verejnych cestach, kde okrem vodicov su este aj cyklisti, chodcovia, deti atd..
Stejne tak bys mohl vytridit vsechny majitele RS, M-, AMG, Ferrari atd. Neni to o strojich, je to o vyzralosti. Dneska jsem jel po 😱 skoro 220. Dela to ze me pirata a potencialniho vraha?
1. Auto brzdi lepsie nez motorka
2. auto sa tazsie prehliadne
3. zrejme si nikdy na motorke nesiel lebo motorka na dialnici je asi ta najväcsia nuda ktora moze byt preto zvycajne motorkarov najdes na okrskach a potom este robia hlukot v meste aby ich kazdy pocul a sa za nimi otacal, a "turuju" to medzi semaformi, co je nebezpecne.
4. na otazku si teraz mozes opovedat sam
2. auto sa tazsie prehliadne
3. zrejme si nikdy na motorke nesiel lebo motorka na dialnici je asi ta najväcsia nuda ktora moze byt preto zvycajne motorkarov najdes na okrskach a potom este robia hlukot v meste aby ich kazdy pocul a sa za nimi otacal, a "turuju" to medzi semaformi, co je nebezpecne.
4. na otazku si teraz mozes opovedat sam
mně nedal přednost chlapík ve městě a to jsem jel 60...tohle jsou zkrátka žabomyší války. Dle tvého uvažování bych za chvíli zakázal půlku vozovýho parku v ČR...
chcel som pouzkazat na to ze ked vodic auta v meste prehlaidne ineho vodica auta nic sa nestane, ked prehliadne motorkara tak motorkar moze zomriet a ten vodic bude mat este k tomu vycitky svedomia do konca zivota. preto podla mna motorky na bezne cesty proste nepatria, motorkari neohorzuju len seba, su ohrozovany aj inymi, a tym ze tak lahko chcipnu kneublizia len sebe a svojim blizkyma ale poznamenaju zivot cloveka co nahodou bol v jednej chvili nepozorny.
ziadny vodic, co prehliada ostatnych hocikde (nielen v meste) nepatri na cestu. je uplne jedno ci ide o vodica auta, motorky, kamionu, trolejbusu ....
podla tvojej logiky na cestu patris len ty sam, ziadny chodci, cyklisti, jednoducho nikto, aby sa nahodou nestalo nieco tak strasne ako to, ze vdaka tvojej "chvilkovej" nepozornosti budes mat hrozne vycitky ...
je mi z vas ludia zle, jazdim na vselicom, ale povedat, ze niekto niekam nepatri a odovodnovat to tym, ze je zranitelnejsi ako ty obklopeny plechmi ...
mimochodom, vobec to nie je o veku, je to v ludoch. len bohuzial nie je mozne to nijako inak rozumne rozclenit, len podla veku. nasledovat by malo ale aj clenenie podla vykonu pre vodicaky na auta ...
podla tvojej logiky na cestu patris len ty sam, ziadny chodci, cyklisti, jednoducho nikto, aby sa nahodou nestalo nieco tak strasne ako to, ze vdaka tvojej "chvilkovej" nepozornosti budes mat hrozne vycitky ...
je mi z vas ludia zle, jazdim na vselicom, ale povedat, ze niekto niekam nepatri a odovodnovat to tym, ze je zranitelnejsi ako ty obklopeny plechmi ...
mimochodom, vobec to nie je o veku, je to v ludoch. len bohuzial nie je mozne to nijako inak rozumne rozclenit, len podla veku. nasledovat by malo ale aj clenenie podla vykonu pre vodicaky na auta ...
zdravy rozum
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
"Kategorie do 35 kW se ale má posunout ze stávajících 17 na 18 let"
Tohle je úplná blbost, v současnosti je limit 25kW od 18 let. Pokud se se mnou bude chtít někdo hádat, tak sám tuhle skupinu zatím mám a už skoro rok se snažím dokopat ke konečnému rozšíření. Kdyby to přecházelo automaticky s věkem, tak se taky nic nestane, řidičák na motorku jsem dělal dvakrát (A1 a A), tak snad nějaké zkušenosti mám, ne?
"Mění se také obsah jednotlivých skupin řidičského oprávnění, především skupina B automaticky zahrnuje A1 (motocykly do 11 kW a 125 cm3)"
Tohle je sice pravda, ale pokud mám dobré informace, jde jen o stroje s automatickou převodovkou, takže nejčastěji skůtry s variátorem.