Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Ekonomika

Zpět na článek

Peugeot 607 2,7 HDI V6 zlevnil o 100 tisíc Kč, čtyřválec v ČR končí

22 komentářů

Tak konečně se auto.cz věnuje i rubrice BAZAR >😒]
miromen
Ja zas myslel že je to nějaka novinka v čr kde na ni peugeot fuknul hned slevičku.
euro89
:yes:
Beekey
Je vidiet, e to auto je este z minuleho storocia 😉, ale ak sa clovek pozrie na interier, aj ked uz je po facelifte, v zakladoch sa nezmenil, a este vzdy posobi zaujimavo a vobec neni zastaraly. V porovnani aj s autami trebars z vyssich kategorii ktore boli na trhu trebars okolo roku 2000 ( ale aj s dnesnymi ), je na vysokej urovni.
Parda71 (BMWfans)
Taky si myslím, že ještě má co říct. Já mám sice na pažoty averzi, ale pár modelů se mi líbí (406,306,607). Nicméně věk je na 607 znát, ale stále má co říct, ikdyž už asi neosloví tolik zájemců jako za mlada. Obávám se ale, že i nová cenovka je moc vysoká, zákazník střední třídy je rozmazlený a má na výběr velmi dobré auta. Takže aby měla 607 šanci, musela by stát, podle mě, ještě o 300 tisíc míň...Ale fandím ji!
Auto CZ
no moze stat aj min,ale to by tvuj synovec nepotreboval vysoku skolu, a siel by rovno za konstruktera zo zakladky, a dohodol by si na polovicny uväzok plat vratnika,..milujem ludi ktory hodnotia cenu a kvalitu aut, pricom maju vychodene jasle, je pravda ze si vozi * na nieco lukrativnom, ale zarobil na to leda inym sposobom ako poctivou pracou..pazout a renault ma urcite sikovnych konstrukterov, len to zopar tlchubov verejne vie potlacit ich sikovnost na tomto zaujimavom webe..a keby bola sestosedma o 3oo lacnejsia, tak to beriem, ale to by museli octavky rovno rozdavat gratis, ako odskodne plus s darcekom vo forme kosmodisku :😉
Parda71 (BMWfans)
Tak teď nevím, jestli tak jdeš do mě, protože jsem mladší generace a slovenštině tolik nerozumím. Ale asi jo. Dneska mám na slováky teda štěstí 😉 Vůbec nevím o čem ve tvojem příspěvku mluvíš a jazykovou bariérou to nebude. Přijde mi to zcestné, cosi o konstruktérovi se základkou a já že mám vychozené jesle? Nevím co si o tom mám myslet. Faktem je, že 607 je auto za zenitem, zejména technicky, bezpečností, ale designem je stále elegantní. Nicméně na špičku nemůže stačit, proto musí jít s cenou dolů, za 1,1 mega by si to koupil leda blázen. Pěkně to vystihl kolega wolff.

Tvoji reakce na Octavii... Já nevím, ale jsou všichni slováci tak vysazení na škodovky nebo se mi to jen zdá? Už to není vtipné a věcné už vůbec ne.
Auto CZ
rovnako neni vtipne dokola oslavovat passat, mondeo a octavku.. uz je to nuda, alebo ... 😢 ;-\
Parda71 (BMWfans)
Ale co furt všude serete škodovky??? Nechápu, jen se na to podívej. Tady nikdo koncern neoslavuje. Komentáře k 607 se zvrtly opět v nekonečný boj škodováci x antiškodováci. Přitom se vás na to nikdo neptal, to jen vy sami slováci to tu cpete. Nelíbí se ti Octavia? Přijde ti drahá? Koupíš si raději Megoše, Ceeeeeeeeeeeeeda nebo i30? Klidně! Ale nepleť to všude možně, protože tady to nikoho nezajímá! Boha jeho...
Kamarat ty si dobry bulko :no: Skodovky su na Slovensku najpredavanejsie...tak nevim o com tocis....ale octavia neni zla ale dat za nu 30tis eur , ked na nu drbnu par plastou(scout) alebo za RS(170koni)...inak klasicky motor Lexus Is 220d ma vykon 177koni...
Podla mna je octavka v poho auto s jemne nadsadenou cenou a v zaklade slabimi motormi..desing je podla mna ok...
Auto CZ
zaspal si dobu, skoda, vw a spol na slovensku za posledny rok stratili 20 az 30 podiel na trhu,..dobre rano stara mama... >😁 v septembri naj renault, kia atd...
R32
Dobu si evidente zaspal ty... si naštuduj trhové podiely a potom tu machruj, Škoda stráca to je fakt no vw a spol (kto je ten spol???) si drží pozíciu... A to jak si sa pustil do Parda71 fakt nechápem, on tu Oktávky ani Passata neriešil, to ty si ich tu začal miešať... A tvoje narážky na vzdelanie asi len kompenzujú tvoje komplexy... Občas sa kvôli tebe a tebe podobným musím hanbiť že som Slovák... 8-s
Auto CZ
tak trhove podiely si rad pozriem, ale asi nemas vychodenu matersku, ked nerozumies znamienku + a -, tu sam lolofonko dodal nejaky vaber predajov na slovensku, a potvrdil tym pokles predaja skody -18,85 vw -29,82 ...tak neviem ci ja som na hlavu, alebo niekto je truba... teda aby si mal jasne renaut a kia sli hore.. toto som pisal, nic viac,.. mily R32.. :-!
Radsej bud ticho alebo si to normalne pozri😒br /> REGISTRÁCIE PODĽA ZNAČIEK
Poradie Značka September 2009 Trhový podiel Jan. - september 2009 Trhový podiel Zmena oproti 2008 v %
1. Škoda 922 15,30 11742 16,13 -18,85
2. Renault 819 13,59 8124 11,16 +81,46
3. Peugeot 416 6,90 5919 8,13 +14,51
4. Kia 263 4,37 5418 7,44 +32,28
5. Citroën 350 5,81 5223 7,17 +8,79
6. VW 824 13,68 4147 5,70 -29,82
7. Toyota/Lexus 307 5,10 3625 4,98 +32,59
8. Fiat 239 3,97 3549 4,87 +6,90
9. Hyundai 243 4,03 3354 4,61 +56,95
10. Suzuki 252 4,18 3065 4,21 -22,25

Skoda vedie.....dobre rano stara mama....bulko... >😁
Auto CZ
nepisal som kto je prvy ty bulo, ale ze skoda startila za rok 20 percent podielu,..vy tu fakt ste magori vsetci .. neviete citat, pocitat,. neviete normalne stravit fakty a tak inac sa s vami ani neda komunikovat, iba ako v lochu v 2 napravnej .. 8-s >😁
Nejaky chudak z vychodu , tam s poje*anych lazov , co ma za susedov romaleskov a pred chatrcou 105...to si ty... :-!
Kamarat ty si dobry bulko :no: Skodovky su na Slovensku najpredavanejsie...tak nevim o com tocis....ale octavia neni zla ale dat za nu 30tis eur , ked na nu drbnu par plastou(scout) alebo za RS(170koni)...inak klasicky motor Lexus Is 220d ma vykon 177koni...
Podla mna je octavka v poho auto s jemne nadsadenou cenou a v zaklade slabimi motormi..desing je podla mna ok.....
zlysoused
a tedy poslední vyráběný elegantní Peugot, jak ta nová čeládka z říše hmyzu.
Auto CZ
nic sa neboj, 4o8 uz bude iné kafe :-!
wolff
Auto to asi nebude špatné, ael z dnešního pohledu...? Auto, které koupím v bazaru za 120 000 (a to v dobrém stavu), nikdo nové za tyto peníze neveme... Bohužel...
jossalito
Klid, máš to stejný jako s Fiatem. Jen jde o jinou třídu a jiné prachy. 😉
Wick
Ten už ten facelift/novou generaci opravdu potřebuje. Věk je na něm hodně znát. Podle mě to bylo dobrý auto, určitě z tří vyřazených Francouzů střední třídy bylo nejlepší o to víc mě mrzí že s 608 se nepočítá...