Technika
Přihlásit pro přidání komentáře
Johnnn
Stacionární motor v benzínovém provedení V6? K čemu je takový agregát? Myslel jsem, že benzínové se dělají tak max 4V a vyšší výkony V6, ale jako nízkootáčkový diesel případně v multi multifuel provedení...
Odpověď je v článku... :-!
Článek jsem si samozřejmě četl 😄 Co ale myslí pod větou😒br />
"je určen pro aplikace, kde je rozhodující tichý chod agregátu nebo vyšší výhon při kompaktních rozměrech."
"je určen pro aplikace, kde je rozhodující tichý chod agregátu nebo vyšší výhon při kompaktních rozměrech."
Tak se probuď a podívej se na výraz "kogenerační jednotky", pak Ti to pujde lépe. To chce trochu tu techniku studovat.
je upravený na spaľovanie plynu
Pokud jsem to z článku dobře pochopil, tak to je malá elektrárna na teplo a elektřinu "EcoBlue 2.0", ale ne stacionární motor V6. Ten je na benzín.
Ta stacionární VR!6ka je především uzpůsobena na plyn s ohledem na nízkou hlučnost a vyšší výkon, při kompaktních rozměrech šestiválce (VR6)..., co je na tom nesrozumitelného?
Atlis
"Plynový motor 3,6 VR6 je určen pro aplikace, kde je rozhodující tichý chod agregátu nebo vyšší výhon při kompaktních rozměrech. "
Tak to som zvedavy, do akej "masiny" to chcu zamontovat >😁 >😁 >😒] :yes:
Tak to som zvedavy, do akej "masiny" to chcu zamontovat >😁 >😁 >😒] :yes:
Třeba do Tvého rodinného domku, kde Ti to bude vyrábět elektřinu-kogenerace s teplem, teplou vodou, nebo dokonce trigenerace , to v létě místo topení pohání klimatizaci. Většinou se používá k pohonu zemní plyn, bioplyn, řepkováý olej, biomasa! to je totiž to nové využití biotechnologií, o kterých jedna politička vyprávěla v televizi. Jiak, pro Vaší informaci, dokonce se používal motor z Favorita jako stabilák pro tyto účely. Poháněn byl právě kejdovým plynem.
Já myslel, že když se zajímáte o techniku, tak o tom všici víte.
Já myslel, že když se zajímáte o techniku, tak o tom všici víte.
Přesně tak. Motory z Favorita se používaly a tyto kogen. jednotky pořád jedou a motory se pořád generálkují pořád dokola. 18 tis. mth by měl do generálky vydržet a někdy je ještě vidět honování na válcích. Jinak se používaly i motory LIAZ, Zetor, atd. A jedou na všechny druhy plynů, bio, skládka, zemní atd.
rohYpnol
... HTP stacionární reaktor s pracovním výkonem 14 zeber po bypasu >😒] ?
Až se ty přestaneš o VW přestaneš pořád otírat >😁
motor 1.2 HTP 2V používá firma Ziegler do hasičských čerpadel,
ročně cca 2000x HTP pro malé hasičské stříkačky.
viz odkaz na PDF
[odkaz]
ročně cca 2000x HTP pro malé hasičské stříkačky.
viz odkaz na PDF
[odkaz]
Tak proto nastoupilo TSi - z kapacitních důvodů nedokáží zajistit dostatek HTP pro Fabii >😒]
Je škoda, že na zdejších diskuzích se člověk dozví jedině to, že ne každej čtenář auta.cz ví, k čemu je motor... Stacionární motor slouží k pohonu pevně stojících (stacionárních) zařízení, třeba elektrocentrál, kompresorů atd. K čemu může bejt benzínovej stacionární motor je teda zřejmý - třeba k pohonu elektrocentrál v extrémních klimatických podmínkách, kde by nafta zmrzla, pokud to teda neználky zajímá...
Jinak to HTP v čerpadle je fakt zajímavý, startování má mimochodem i na šňůru - což bych nečekal, ale když jde natočit klikou dvoulitrovej diesel, co by nešla benzínová jednadvojka.
Jinak to HTP v čerpadle je fakt zajímavý, startování má mimochodem i na šňůru - což bych nečekal, ale když jde natočit klikou dvoulitrovej diesel, co by nešla benzínová jednadvojka.
Přesně... Kdyby aspoň ti, co neví, oč běží měli snahu a vygooglovali si to, tak by to tady aspoň nevypadalo jako banda žvanilů.
To bychom pak nevěděli, že jsme tak blbí a hráli bychom si na machry. Ovšem, je známo, že technická inteligence v Česku, na rozdíl od Němec, upadá. To tady je sám právník, humanista či manager, ale , jak by řekla má babička, technicky- blbý jak punštok.
Je to bída, každý se tady vyjadřuje k poblbaným tlačítkům na rádio, kolik to jede, jak to vypadá, a přitom kromě těchto, sekundárních znalostí o základech ví prd. :no: :no: :no:
Je to bída, každý se tady vyjadřuje k poblbaným tlačítkům na rádio, kolik to jede, jak to vypadá, a přitom kromě těchto, sekundárních znalostí o základech ví prd. :no: :no: :no:
Pozor, všichni technicky nadaní jedinci u nás, ještě zdaleka nevymřeli! [odkaz]
Tak to je věc! Mne by za takovou čmáranici profesor Ing. Čarnocký před dvaceti rokama nechal rupnout, to nebral ani jako náčrtek! Jo, doba se fakt mění! Ale nevím, jestli správným směrem.
to je borec, ten Michal Kolesa, má moje sympatie :yes: 😄 .
bohužel, dnešní povrchní svět takovéto správně ujeté lidi nedovede vůbec pochopit, natož brát vážně.
bohužel, dnešní povrchní svět takovéto správně ujeté lidi nedovede vůbec pochopit, natož brát vážně.
Tento článek je tu evidentně pro zajímavost, protože toho s osobními vozy moc společného nemá. Když hodnotím auto, nepotřebuju vědět nic o stacionárních motorech a už vůbec ne něco o kogeneraci. Já se mám dle vás probudit, ale to by jste měl spíše vy, protože jste netrefil fórum. Pouze tady urážíte ostatní.
S tou technickou inteligencí je pravda, techniku dnes už moc lidí dělat nechce. Všichni radši humanitní obory. No aspoň bude větší šance se uplatnit.
Takže do normálního auta se stacionární motor nedává? Na druhou stranu při 3,6 a výkonu 72kW se ani nedivím. Ale říct "Mám zahradní traktůrek s V12," to by mohla být sranda >😁
Takže třeba ten stacionární VR6 má jen 72 kW, ale už ve 2500 ot/min. Kdežto třeba v Passatu má VR6 3,6 max. výkon 220kW, ale až v 6600 ot./min.
[odkaz]
Jinak souhlas s tvými názory.