Novinky
kolik se proda v USA tech brutalnich pickupu... 😲
No hodně, za první 4 měsíce přes 505 tisíc a to jen u 4 značek.....
Ale tak tam se používají halvně jako pracovní stroje a nahrazují tam auta jako je tady Avia A75, Daf 45, MB Atego, Renault Midluum atd.
Ale tak tam se používají halvně jako pracovní stroje a nahrazují tam auta jako je tady Avia A75, Daf 45, MB Atego, Renault Midluum atd.
Jasně, logika. Opravdu tam asi nikdo s pracovními pick upy nejezdí s rodinou na výlety, že? Zkus to někdy vysvětlit čurá... ehm dickymu.
Ale jo, byly i luxusní pickupy na frajeření od Cadilalcu, Lincolnu atd. který maj lidí na parádu.
Ale jde o % poměr.
90% těch pikapů je na práci nebo že to potřebujou na tahání přívěsu já nevím s jachtou, 10% na frajeření a jezdění někde po městě.
Ale jde o % poměr.
90% těch pikapů je na práci nebo že to potřebujou na tahání přívěsu já nevím s jachtou, 10% na frajeření a jezdění někde po městě.
Srovnání 4/2011 proti 1-4/2010 mi nepřijde moc přehledné a srozumitelné ;-\
Juj, lidi, tady někdo viděl poprvé americký statistiky.
Proboha to není srovnání, to je kolik se prodalo za Duben a kolik se prodalo celkově od Ledna do Dubna.
Kapišto?
Pokud tě zajímá srovnání s lonskem, tak na to byla jiná tabulka včera, ovšem tam to bylo podle zanček, aby ti ušetřil námahu, skoro všichni si polepšili.
Proboha to není srovnání, to je kolik se prodalo za Duben a kolik se prodalo celkově od Ledna do Dubna.
Kapišto?
Pokud tě zajímá srovnání s lonskem, tak na to byla jiná tabulka včera, ovšem tam to bylo podle zanček, aby ti ušetřil námahu, skoro všichni si polepšili.
Hmm, Silverado třetí... Stejně pořád nechápu, proč ho ale neuvádí ve statistikách jako jednou auto s GMC Sierra. Jsem zvědavej jak se to bude vyvíjet v budoucích měsících, gallon už je za víc jak 4 dollary 😒
Už není Dodge Ram, ale jen Ram jako samostatná značka. jinak čím víc statistik, tím líp
JJ, RAM je samostatná značka, zatím má pouze modely RAM pickup 1500-3500 vč. Heavy duty chassis a Dakotu, která letos končí.
Později přibudou dodávka od Fiatu či Iveca jako náhrada za dříve prodávaný Dodge Sprinter (což byl MB Sprinter vyráběný v usa pro us trh)
Později přibudou dodávka od Fiatu či Iveca jako náhrada za dříve prodávaný Dodge Sprinter (což byl MB Sprinter vyráběný v usa pro us trh)
Zajímavé čísla. Překvapilo mě hezké postavení Kie Soul na to jak prťavé auto to je. Taky o Priusu jsem si myslel, že je v USA postaven výše. Co mě ale překvapilo je absence US Passatu v padesátce. Pokud se teda už prodává. Dál co mě zaujalo je Ford Econoline, to je dobrá bestie! Ošklivá jak noc a s volantem ze starého Transitu, ale na práci a převoz dělníku asi lepšího auta na světě není. A přijde mi, že jsem jej už viděl ve filmech tak 15 let starých, takže trošku dinosaurus.
prodává se jen CC, normální Passat na amerických webovkách VW není v nabídce.
On hlavně jinou pořádnou dodávku krom Forda a nissanu nikdo pořádně nedělá, nepočítáme-li Chevrolet E😜ress resp. GMC Savana nebo jak se to jmenuje.
On hlavně jinou pořádnou dodávku krom Forda a nissanu nikdo pořádně nedělá, nepočítáme-li Chevrolet E😜ress resp. GMC Savana nebo jak se to jmenuje.
Úplně polopaticky, tohle je 50ka neprodávanějších modelů v USA!!!!
Cruze výrazně boduje, jak sem psal nedávno, spolu s Malibu a Impalou je to velmi silná trojka GM na poli sedanů.