Ty si myslíš že v čechách se o něčem rozhoduje, nebuď bláhový ,škodovka je jen německá montovna a o jakémkoliv dění rozhoduje Němec.Češi jen vykonávají na nízkých pozicích rozkazy a nemají ani poradní hlas.
Xawier
0
Ty jseš trouba >😁 Nevíš nic...
Mexis
0
Díky za takové lidi jako jsi ty Mirku. U takovýchto komentářů se velice rád zasměji >😁 ...
Je to opravdu legrační, jak se koupeš sám ve svojí neznalosti. Ve snaze kopat do Škodovky (koncernu), ukazuješ, jak nemáš vůbec potuchy ... >😒]
helmut 46
0
Dřív mě "odborníci" tohohle typu přiváděli na pokraj šílenství, díky bohu už je to pryč, a já se hrozně dobře bavím >😁 škodovka je jen německá montovna, tudíž bez vlastního vývoje, vlastní strategie, a výroba těch paskvilů, co dělaj teď, se bude stěhovat do Indie ne? >😁 Jen mi to moc nekoresponduje s novou halou v Boleslavi, rozšiřováním Vrchlabí a Kvasin, plánovaným zdvojnásobením roční produkce, čerstvě kompletně zmodernizovaným vývojovým centrem Česana ( která pracuje pro většinu značek koncernu ), vysokou školou, vývojem E-auta......
Je to opravdu legrační, jak se koupeš sám ve svojí neznalosti. Ve snaze kopat do Škodovky (koncernu), ukazuješ, jak nemáš vůbec potuchy ... >😒]