Novinky
V8 a V10 a elektrický motor nejdou srovnat a nikdy nepůjdou....
Už jen co se týče toho zvuku atd.
Už jen co se týče toho zvuku atd.
Znáte audio výrobky britsko(dříve)kanadské(dnes) firmy NAD? Na první pohled nic výjímečného, ale zvukově jsou dost NADprůměrné ... Ale proč o nich mluvím, shodou okolností vám v textu vypadla přesně tato tří písmenka.. 😄
Pěkný den (a někdy na přečtenou) 😉
Pěkný den (a někdy na přečtenou) 😉
Jiné už to tu nebude a trocha adrenalinu občas neuškodí a já jsem s dovolením skromný příspěvkový průměr - mám teď jiné priority. Tak někdy zase na čtenou >😁
Ona to až tak nebyla "finta do žita" - já tu hudbu přece jen RADĚJi (možná kdyby bylo více diskutérů jako vy.. 😄
PS: A zadruhé (ale nikomu to NEříkejte!), tady je to "stále o tom samém".. 😉
.. takže já občas (jen tak po očku) "mrknu" ... no ale když byla zmínka o BRISTOLu, tak to jsem prostě NEmohla "odolat"
Pěkný den 😄
PS: A zadruhé (ale nikomu to NEříkejte!), tady je to "stále o tom samém".. 😉
.. takže já občas (jen tak po očku) "mrknu" ... no ale když byla zmínka o BRISTOLu, tak to jsem prostě NEmohla "odolat"
Pěkný den 😄
Děkuji - ale já se ztracená být necítila a necítím 😉
Ale jinak - pěkný den (s BRISTOLem takový URČITĚ je 😄
PS: Psala jsem raději pohádky (o hudbě) na hifi-voice.com - a asi se tam zas vrátím, má nepříliš poslušná hospodyně Galina Tatjana Ivanovna tu zdá se má stále hlavwní slovo 😉
Ale jinak - pěkný den (s BRISTOLem takový URČITĚ je 😄
PS: Psala jsem raději pohádky (o hudbě) na hifi-voice.com - a asi se tam zas vrátím, má nepříliš poslušná hospodyně Galina Tatjana Ivanovna tu zdá se má stále hlavwní slovo 😉
Bože to JE ale "slaboučký" příspěveček - na vás, milá G-alino T-atjano I-vanovno zdá se, je ta koncernovwá láááska již trošičku znát (kvalita vašich příspěvwků začíná mít šmrnc jejich aut 😉
Tlučeš to teď příliš u žehlícího prkna Kylie, nezapomeň, že jsme nezapomněli... 😉 Povol kombiné a pusť se tu do toho. Osobně bych tvůj elegantní návrat čekal spíše pod putinovským granátem, ale co, padlej anděl, nebo padlej bristol...
.. nebo naopak? 😉
PS: Mne by případná záchrana BRISTOLu rozhodně "potěšila" :yes: 😄
Tuctovek a masovek máme víc než dost, když zmizí něco výjmečného, mimořádného či originálního (jako je Bristol Cars) - je to (velká) ŠKODA (a té je všude víc než dost 😉
PS: Mne by případná záchrana BRISTOLu rozhodně "potěšila" :yes: 😄
Tuctovek a masovek máme víc než dost, když zmizí něco výjmečného, mimořádného či originálního (jako je Bristol Cars) - je to (velká) ŠKODA (a té je všude víc než dost 😉
Maličký Spyker na záchranu automobilky Saab logicky NEměl, tohle je něco jiného, tady šance (zachránit mou oblíbenou značku) je... 😄
Tak pan Kamal má v oblibě stejnou značku jako já a dokonce navíc jezdí stejným vozem jako já? To má ale DOBRÝ vkus! :yes: 😉
Já bych řekl, že to je akorát PR. SAAB se už znova topí protože Spyker na to nemá Ani finančně, ani technologicky a ani manažersky a marketingově. Tak tohle bude osud Bristolu.
elektircky ne, tudy cesta nevede - to je krok vedle jako Venturi Fetish, nebo jak se ten elektrický hypezázrak jmenoval....
>😁 Prej Kamal Siddiqui, cha cha, nás, co víme, nezmatou. Stalo se to tak, že zrovna když vrátný nasazoval na vrata továrny Bristolu petlici a chystal se zhasnout, zastavil před fabrikou C5, Citroen C5, vystoupil z něj Kamal Siddiqui a povídá, "zAdržteee!!!, pRRodala jsem Fšecky svoje obLečky na BBBarbííny, tady máte KEŠ, abyste dělníky své do pRáce znovu nahnat mohli, zofort!!" 😉
Mně osobně bude V10 v Bristol(u) Fighter CHYBĚT, ale takový je bohužel (obecný) trend doby, to se netýka jen značky BRISTOL - ostatně i tady, o pár článků vedle si můžeme přečíst třeba o elektrické Audi R8 s názvem e-tron .. (a věštím že bude "hůř" 😄
Já osobně jsem nyní ráda že má oblíbená značka je zachráněna a pokračuje v produkci svých věru originálních modelů a snad je šance že svoji originalitu si zachovají i ve věku hybrido a elektromobilů 😉
Pěkný den (s nějakým BRISTOLem zcela určitě takový je) 😄