Testy
Tohle auto mě převelice zajímá, takže celkem intenzivně sbírám dostupné informace a na Autofun, kde jsem pravidelně, se objevily velmi zajímavé informace. V Sosnové zajel šéfredaktor vloni s CR-Z ostré kolo a letos to zopakoval s Cliem RS. Dovolím si citovat😒br />
"jak už zde bylo řečeno, výsledky jsou, co se trati týče, srovnatelné. Co se týče porovnání CR-Z a Clio, ještě si dovolím přilít trošku oleje do ohně porovnáním kol.
Zatímco s Cliem jsem zajel nejlépe 0:51,73, s CR-Z to bylo 0:52,87, což je opravdu těch 1,1 s, jak píšete, zajímavé je ale měření prvního kola, kdy mělo CR-Z k dispozici šťávu z akumulátoru, tam to vychází 0:53.79 vs 0:54.66, tedy rozdíl necelých 0,9 s. Nemám pochopitelně konzistentost ani schopnosti závodníka, ale na okruhu formátu Sosnové, kde vše stojí na schopnostech podvozku a jeho ovladatelnosti, si vedlo CR-Z znamenitě, zvláště když uvážíme, jak píšete, že je Clio RS asi nejlepší hot-hatch, navíc v případě Gordini dokonce s podvozkem Cup. "
Je jasné, že Sosnová je extrémně technická trať, ale cca se***vý rozdíl mezi 124koňovým hybridem a špičkovým 200koňovým hot-hatchem se sportovním podvozkem, to je hodně slušná vizitka, řekl bych. 😄 :yes😒br />
Už aby tomu přidali nějaké koně...
"jak už zde bylo řečeno, výsledky jsou, co se trati týče, srovnatelné. Co se týče porovnání CR-Z a Clio, ještě si dovolím přilít trošku oleje do ohně porovnáním kol.
Zatímco s Cliem jsem zajel nejlépe 0:51,73, s CR-Z to bylo 0:52,87, což je opravdu těch 1,1 s, jak píšete, zajímavé je ale měření prvního kola, kdy mělo CR-Z k dispozici šťávu z akumulátoru, tam to vychází 0:53.79 vs 0:54.66, tedy rozdíl necelých 0,9 s. Nemám pochopitelně konzistentost ani schopnosti závodníka, ale na okruhu formátu Sosnové, kde vše stojí na schopnostech podvozku a jeho ovladatelnosti, si vedlo CR-Z znamenitě, zvláště když uvážíme, jak píšete, že je Clio RS asi nejlepší hot-hatch, navíc v případě Gordini dokonce s podvozkem Cup. "
Je jasné, že Sosnová je extrémně technická trať, ale cca se***vý rozdíl mezi 124koňovým hybridem a špičkovým 200koňovým hot-hatchem se sportovním podvozkem, to je hodně slušná vizitka, řekl bych. 😄 :yes😒br />
Už aby tomu přidali nějaké koně...
to ze tento vtip da taky isty cas ako Clio RS to by si mali nechat k vecernicku pre deti. Na rozpravky od cca 8. roku zivota neverim... :no:
To ale zřejmě bude jen a pouze tvůj osobní problém, nemyslíš? To je totiž konspirační teorie jako barák.
Takže před půl rokem byl zajetý nějaký čas s CR-Z a k němu schválně jel jiný řidič pomaleji s CR-X Targa, aby bylo CR-Z rychlejší. A o půl roku později se jelo v Sosnové Clio tak, aby bylo jen o sekundu na kolo rychlejší než CR-Z? >😁 To vidím na tým profi závodníků, mimosmyslové vnímání, kruhy v obilí a pro jistotu i uplacenou časomíru.
Asi raději začni věřit na pohádky, protože tohle by nedal dohormady ani Tolkien. :-! :no:
Takže před půl rokem byl zajetý nějaký čas s CR-Z a k němu schválně jel jiný řidič pomaleji s CR-X Targa, aby bylo CR-Z rychlejší. A o půl roku později se jelo v Sosnové Clio tak, aby bylo jen o sekundu na kolo rychlejší než CR-Z? >😁 To vidím na tým profi závodníků, mimosmyslové vnímání, kruhy v obilí a pro jistotu i uplacenou časomíru.
Asi raději začni věřit na pohádky, protože tohle by nedal dohormady ani Tolkien. :-! :no:
No nevím no, ale jakmile to vjede do našich terenních okrsek, tak ta torzka vzadu musí jizdní vlastnosti eliminovat a nikdo mě to nevymluví.
To je zajímavé.. Ona to ta torzka kupodivu neeliminuje. Vše je jen o nastavení. Nejzářnějším příkladem budiž zmiňované Clio RS, které s tou hloupou torzkou i v přitvrzené verzi CUP je snad nejlepším nářadím, které se dá na okresky vytáhnout!
Vše je o naladění i dalších komponent (tlumiče, pružiny, odklony, sbíhavost atd...). I modla v podobě nezávislého zavěšení může být totálně zabita špatným nastavením.
Přiznám se - nad CR-Z jsem už dopředu lámal hůl, 120k na 1200kg mi přišlo pro "sportovní" auto úsměvné.
Pak jsem se projel. Skvělý nízký posaz, vlastně interiér mi jako celek docela sedl. A podvozek výborný, stáčivý, poddajný, radostný, ňam. Klasicky skvělé hondí řazení a tvar a rozmístění pedálů mi vyloženě padnul na nohu, taže meziplyny se dávaly jedna radost.
Jenže, za sporťák se auto označit nedá!
1. výkon. Ach jak je ho málo. Nedejbože když dojdou baterky.
2. řízení, nepřišlo mi sice tak hrozné, jak se o něm v některých testech píše, ale je někde na úrovni CTR 7G, tedy rozhodně jaksi necitlivé
3. Jakkoli je v zatáčkách hbitá a rychlá, nějak to k výslednému dojmu nestačí. Chybí rychlost, chybí drama, chybí chuť nechat se drtit..
200k verze má přijít na podzim, s tou by to mohzlo vypadat úpně jinak 😄
Pak jsem se projel. Skvělý nízký posaz, vlastně interiér mi jako celek docela sedl. A podvozek výborný, stáčivý, poddajný, radostný, ňam. Klasicky skvělé hondí řazení a tvar a rozmístění pedálů mi vyloženě padnul na nohu, taže meziplyny se dávaly jedna radost.
Jenže, za sporťák se auto označit nedá!
1. výkon. Ach jak je ho málo. Nedejbože když dojdou baterky.
2. řízení, nepřišlo mi sice tak hrozné, jak se o něm v některých testech píše, ale je někde na úrovni CTR 7G, tedy rozhodně jaksi necitlivé
3. Jakkoli je v zatáčkách hbitá a rychlá, nějak to k výslednému dojmu nestačí. Chybí rychlost, chybí drama, chybí chuť nechat se drtit..
200k verze má přijít na podzim, s tou by to mohzlo vypadat úpně jinak 😄
Už jsme to myslím spolu v diskuzi řešili. Jasně, CR-Z tě celou cestu nedrží za koule, ale ze steného důvodu bys nemohl považovat za sportovní auto ani Swift Sport, Yaris TS nebo třeba Twingo RS a Pandu 100HP. A to by byla škoda, nemyslíš? Japonci prostě nedávají malým autům velké výkony, vždyť i Colt CZT má tuším jen 150 k, i když pochopitelně turbokoní. Větší výkony a otáčky si bohužel nechávají pro domácí trh. 😒
No a pomalé - jak kde. Dostat sekundu v Sosnové od Clia RS Cup, co by za to kdejaký hot-hatch dal. >😁
No a pomalé - jak kde. Dostat sekundu v Sosnové od Clia RS Cup, co by za to kdejaký hot-hatch dal. >😁
Já už se s terbou odmítám dohadovat, oba na to máme jiný názor a stejně druhého nepřesvědčíme o opaku >😁
Jen dodám, že Svišť Sport teda oproti CR-Z působí mnohem ostřeji, CR-Z je taková uvolněná a nenucená, Swift je šídlo a u něj bych se označení sporťák vůbec nebránil 😉
Jen dodám, že Svišť Sport teda oproti CR-Z působí mnohem ostřeji, CR-Z je taková uvolněná a nenucená, Swift je šídlo a u něj bych se označení sporťák vůbec nebránil 😉
Tak jsi to byl ty. >😁 No jistě, názor je jedna věc, ale ty odmítáš vzít v úvahu fakta. 😉
Jistě, Swift určitě působí ostřeji, o tom není sporu, také ho mám rád. Jenže jenom působí, on ve skutečnosti nijak extra nefunguje. Takže nevím, s tím ozačením, co je a co není sporťák. 😄
Jistě, Swift určitě působí ostřeji, o tom není sporu, také ho mám rád. Jenže jenom působí, on ve skutečnosti nijak extra nefunguje. Takže nevím, s tím ozačením, co je a co není sporťák. 😄
Tady fakta hovoří jasně - motor je chabý i s baterkama natož bez nich a řízení jest mrtvé jako nevěsta Tima Burtona 😄 1s na Sosnové je navíc velmi zrádná - za prvé to nebylo žádné oficiální měření, za druhé to je tak technický okruh, že se výkon motoru prakticky neprojeví (taže teoreticky to znamená, že CR-Z má zkrátka jen horší podvozek, než Clio >😁 >😁 Tímhle rčením jsem si to u tebe definitivně zkonil, co? 😄 ) a za třetí to je krátká trať, takže sekunda znamená vlastně docela dost.
Co si vzpomínám, tak na jednom z ACD jezdilo dobře řízené GT-R taky jen o sekundu a půl rychleji, než dobře řízený Cat Roadsport a jistě uznáš, že mezi těmito auty je sakra rozdíl!
PS: Nakolik Swift funguje či nefunguje si netroufám odhadovat, má zkušenost je velmi krátká. Avšak, posuzovat sportovnost primárně dle "efektivity" se mi nezdá dobré, neb to by pak byl třeba Cayenne mnohem větší sporťák než Lotus Elise 😜
Co si vzpomínám, tak na jednom z ACD jezdilo dobře řízené GT-R taky jen o sekundu a půl rychleji, než dobře řízený Cat Roadsport a jistě uznáš, že mezi těmito auty je sakra rozdíl!
PS: Nakolik Swift funguje či nefunguje si netroufám odhadovat, má zkušenost je velmi krátká. Avšak, posuzovat sportovnost primárně dle "efektivity" se mi nezdá dobré, neb to by pak byl třeba Cayenne mnohem větší sporťák než Lotus Elise 😜
Mně s CTR EP3 říkej něco o mrtvém řízení, proti Civicu je to v CR-Z jako žiletka. >😁
Nevím, jak si představuješ oficiální měření, nicméně ti mazďáci mají časomíru, nemačká se to na stopkách. >😒] Ten zbytek beru jako bonmot, zvláště když vezmu v úvahu výcuc z tvé první věty "motor je chabý i s baterkama natož bez nich". 😉
Sosnová je opravdu technická trať, proč si myslíš, že se jezdí s MX-5 právě Sosnová a Vysoké Mýto? Nikde jinde by se nechytily, tady mohou závodit s Cliem RS, BMW Z4 3.0 a podobnými - a porážet je. Mám pocit, že CR-Z je o tom samém, což je něco, co mi prostě není cizí. A překvapuje mně, že zrovna tobě ano. 😉
Myslím, že sportovní efektivita má jisté mantinely zábavnosti, ovladatelnosti a jízdních vlastností, pokud by je neměla, nejlepší sporťák na trhu by byla Dacia Logan, při jejím řízení z tebe bude adrenalin přímo stříkat. >😒] Já mám naopak Swifta najetého velmi dobře. Neříkám, že je to Logan, ale podvozek má jisté rezervy, i když na efekt umí auto zahrát pěkně a chraplák CR-Z proti němu může působit trošku dietně.
Já myslím, že v zásadě se názorově nijak radikálně nelišíme, jen prostě nedokážu pochopit, že pro tebe absence nějakého "dramatu" může oddělit sportovní auto od označení sportovní auto. Sportovní kupé prostě dle mého názoru nemusí pouštět hrůzu jako hot-hatch, kupé by mělo mít i určitou noblesu a nenucenost, jaks sám napsal. Tím spíše v základní verzi. 😉
Nevím, jak si představuješ oficiální měření, nicméně ti mazďáci mají časomíru, nemačká se to na stopkách. >😒] Ten zbytek beru jako bonmot, zvláště když vezmu v úvahu výcuc z tvé první věty "motor je chabý i s baterkama natož bez nich". 😉
Sosnová je opravdu technická trať, proč si myslíš, že se jezdí s MX-5 právě Sosnová a Vysoké Mýto? Nikde jinde by se nechytily, tady mohou závodit s Cliem RS, BMW Z4 3.0 a podobnými - a porážet je. Mám pocit, že CR-Z je o tom samém, což je něco, co mi prostě není cizí. A překvapuje mně, že zrovna tobě ano. 😉
Myslím, že sportovní efektivita má jisté mantinely zábavnosti, ovladatelnosti a jízdních vlastností, pokud by je neměla, nejlepší sporťák na trhu by byla Dacia Logan, při jejím řízení z tebe bude adrenalin přímo stříkat. >😒] Já mám naopak Swifta najetého velmi dobře. Neříkám, že je to Logan, ale podvozek má jisté rezervy, i když na efekt umí auto zahrát pěkně a chraplák CR-Z proti němu může působit trošku dietně.
Já myslím, že v zásadě se názorově nijak radikálně nelišíme, jen prostě nedokážu pochopit, že pro tebe absence nějakého "dramatu" může oddělit sportovní auto od označení sportovní auto. Sportovní kupé prostě dle mého názoru nemusí pouštět hrůzu jako hot-hatch, kupé by mělo mít i určitou noblesu a nenucenost, jaks sám napsal. Tím spíše v základní verzi. 😉
Jenže to není trend jen CZ,to je trend celé Evropy a málo kdo si troufne letět třeba ve Švýcarsku 200,mimochodem Švýcarsko je extremně prošpikovaný radary ale i v jiných zemích a dokonce i když jedete po "zaostalý" Ukraině je tam hlavně západ země taky samý policajt s "puškou".
Sice Německo je ještě docela benevolentní ale to asi též dlouho trvat nebude,Bavorsko zvažuje zavedení limitů všude,a jinak se v německu už moc letět taky nedá protože to nedovolí provoz,tak se ptám k čemu dneska užraný V6,Turba?? Je to o pocitu ale když kouknete na totem cen u čerpacích stanic je mi na zvracení a bude hůř,doba kdy jsem jezdil se Suprou v průměru za 20l a netrhalo mi to žíly je dávno pryč,bohužel.
Myslím že právě auta typu CRZ budou získávat na oblibě.
Proto mě CR-Z zajímá, svezl jsem se a byl jsem nadšený. Uvidím, jak se povede příští Swift Sport a jakmile začne můj CTR jevit známky opotřebení začnu se poohlížet přibližně tímto směrem.
Problém u CR-Z (ne CR-Z jako auta) vidím v tom, že by to v současnosti měl být nejsportovnější model značky. To je trochu smutné. Doufám v příchod výkonější verze.
Možná bude Turbo verze,něco se šušká ale považuji za zbytečné a myslím si že Honda to má velice dobře spočítané a moc dobře ví co dělá a ti,co se dneska posmívají aby za deset let od Hondy nekopírovali. Uvidíme co bude ale moc růžově to nevidím a mám dojem že dobře,už bylo
Chytlavý na VW group >😁 To ani ne, spš chytlavý na nesmysly. To jako, že s Audi se u nás jezdit "nedá" a s čímkoliv jiným ano ? Můžu tě ujisti, že při okreskovém víkendovém zábavném ježdění ani to Subaru není bezporuchové.
O tom, že Subaru (v top verzi) může v oblasti podvozku a jízdních vlastností školit jiná zvučná jména vůbec nepolemizuji. Jen bych k tomu dodal, že za určitých podmínek a nejvíce právě na rozbité české trojce, ale musíš mít to srdce tam to auto vzít pod krkem a "potrápit". V momentě, kdy se silnice vyhladí a otevře do přehledných rychlých úseků nadřazenost Subaru padá.