Testy
V Polsku sa z celej serie Seatu Copa smeju. Copa... kopa (bez diakritiky) totiz po polsky znamena ho*no)... >😒]
Co dodat, design Leonu je i po tolika letech naprosto úžasný :yes:
V letošním roce nepřijde nástupce 5dv. Leonu, ale pouze třídvéřová verze nové generace. Pětidvéř se představí až příští rok.
V letošním roce nepřijde nástupce 5dv. Leonu, ale pouze třídvéřová verze nové generace. Pětidvéř se představí až příští rok.
Vynikající nabídka, krásné auto.
Vidím dva háčky😒br />
1) Interiér je příšerný. Toto je důvod, proč bych do Leona nešel.
2) Za stejné peníze je k mání bráška Golf. Jeho 1,2 Tsi je sice o něco slabší, výbava možná maličko chudší (litá kola?) ale stejně by to u mě ve vzájemném souboji vyhrál. O interiér.
Vidím dva háčky😒br />
1) Interiér je příšerný. Toto je důvod, proč bych do Leona nešel.
2) Za stejné peníze je k mání bráška Golf. Jeho 1,2 Tsi je sice o něco slabší, výbava možná maličko chudší (litá kola?) ale stejně by to u mě ve vzájemném souboji vyhrál. O interiér.
No neviem, akého Golfa si pozeral, ale u nás je Leon 1,4TSI - 125k lacnejší, ako Golf 1,2TSI - 85k.
Ceny na českém trhu, slovenský neznám. Nedávno tady o tom byl článek.
Pokud je to u vás jak říkáš, pak je to jasné - Leon 1,4 Tsi je vítězem v tomto duelu. Mohu se zeptat jaká je u vás jeho ceníková cena?
Pokud je to u vás jak říkáš, pak je to jasné - Leon 1,4 Tsi je vítězem v tomto duelu. Mohu se zeptat jaká je u vás jeho ceníková cena?
1,4TSI Reference : 14 116 € cennikova, momnetalne v akcii = 12 851€
-II- Style : 15 629 € cennikova, akciova = 14 364 €
-II- Style : 15 629 € cennikova, akciova = 14 364 €
na doplnenie😒br />
1,4TSI Altea Style: 16 033,- € cennik, akcia 14 768,-
1,4TSI Altea XL Reference: 15 125,- € cennik, akcia 13 859,-
1,4TSI Altea XL Style: 16 637,- € cennik, akcia 15 371,-
1,4TSI Altea Style: 16 033,- € cennik, akcia 14 768,-
1,4TSI Altea XL Reference: 15 125,- € cennik, akcia 13 859,-
1,4TSI Altea XL Style: 16 637,- € cennik, akcia 15 371,-
Nejhezčí Leon byl mezi prvními modely. 1.9 TDI.Navíc tá třídveřovina moc táhnout nebude. Takový Pro-ceed vypadá líp. ;-\
neviem ako myslis prvy leon mam doma 1M 2002 a 1P 2010 a mozem ti napisat ze tie auta sa nedaju porovnavat. v starom trpim uz len tu chvilu co idem do garaze po novy. pripada mi ako hrackarske auto, malicke nepohodlne. no na tu dobu 2002 to bolo dobre auto :yes: tesim sa na trojku >😒]
Mohl bych vědět, co je tak super na tom "důmyslném" zavěšení víčka nádrže? Spousta aut má prostě háček na který se víčko zavěsí, o tom se ale v testech nepíše, další velké množství aut ani víčko nepotřebuje, ale fotit a vychvalovat tohle, když to povede jen k poškození laku na hraně toho víčka?
No nevím, ale tohle mi jaksi jako plus nepříjde.
No nevím, ale tohle mi jaksi jako plus nepříjde.
Dle mne jde o eliminaci skleněné choroby a německých přátel na A, projevující se zanechaným víčkem na výdejním stojanu >😒] ...
Snad jsi ten biják viděl. A pokud jsi ho i pochopil, máš naději pochopit i Leona nahoře. Jeden jako druhej tvrďák k pohledání. Pokud bys snad s tím měl problém pak doporučuji toto - [odkaz] Ce se týká filmu, podle mého se ti nelíbil. Ty jsi přece na úplně jiná auta a na úplně jiné filmy...
BRAVO SEAT :yes:
BRAVO SEAT :yes:
Zdravim,
podam zkusenost s timto leonem po roce uzivani 1P copa.
a/ dokoupil jsem origo leketni operku - ridicuv komfort vzrostl o 50% a interier proste vypada lip - vrele doporucuju a nechapu proc tam neni od vyroby.
b/ motor 1.2 TSI - opakovane hlaseni zavady chrasteni z motoru - servis vymenil retez, napinak a bonusem i olej - vse bezplatne a za rok nashle u prvni servisni prohlidky.
Nevidim duvod rikat ze Seat je low cost za Skodou, kde ohledne TSI mlzi jak jen muzou.
podam zkusenost s timto leonem po roce uzivani 1P copa.
a/ dokoupil jsem origo leketni operku - ridicuv komfort vzrostl o 50% a interier proste vypada lip - vrele doporucuju a nechapu proc tam neni od vyroby.
b/ motor 1.2 TSI - opakovane hlaseni zavady chrasteni z motoru - servis vymenil retez, napinak a bonusem i olej - vse bezplatne a za rok nashle u prvni servisni prohlidky.
Nevidim duvod rikat ze Seat je low cost za Skodou, kde ohledne TSI mlzi jak jen muzou.
Kdyz bych resil (jako na jine diskusi) auto do 300k, Leon by byl 100% jednim z moznych vitezu...
Dizajnovo má isté rezervy- zvonka ho "zabila" prílišná podoba altey, toleda a ich derivátov, zvnútra zase obrovský stredový panel, na ktorom nič nie je.
Ale treba uznať, že v bielej mu to sekne a napríklad budíky a volant sú z koncernových áut bezkonkurenčne najkrajšie :yes:
...dizajn mi vyhovuje zvonku aj zdnuka...v Style ma aj slusnu vybavu...zatial si vystacim s Ibizou 6L...aj ked rodina by si ziadala skor Alteu hmmm... 😐 ...a vlastne s 1,4TSI Style by som bral aj tu...este keby bola cela Crono Yellow >😁