Ekonomika
lukas13
0
Výborná cena za CC. Má to jen jednu, subjektivní, ale velmi podstatnou vadu - fuj, nelíbí.
Bol som si ho obzriet nazivo a mozem povedat, ze na vyzor je tento cabrio fakt brutalny. Staly vedla seba cierny a biely a nemohol som sa na ne vynadivat.
[odkaz]
Jedine co mi na nom chyba je ze by mohli pridat aj trosku silnejsie motory. :yes:
[odkaz]
Jedine co mi na nom chyba je ze by mohli pridat aj trosku silnejsie motory. :yes:
Pěkný kabrio za velmi lákavou cenu. Základní motor by měl být alespoň ta 1,4TCe, stará 1,6 nic moc. Určitě by mu sedly i výkonější motory třeba 2.0T.
Mi na něm vadí při pohledu z boku ta vysoká lakovaná část před předníma dveřma. A pak tedy ta složená zadní světla, ale na druhou stranu u Astry, nedejbože Focusu to je mnohem horší.
Uvítal bych plátěnou střechu raději.
Uvítal bych plátěnou střechu raději.
Pokud někdo na mizerny výrobek nachytat nějaké prostáčky ... musí se snížit cena.
Dobrý vůz se na trhu pozná snadno. Jeho cena je vyšší, než u srovnatelné konkurence... :-!
Dobrý vůz se na trhu pozná snadno. Jeho cena je vyšší, než u srovnatelné konkurence... :-!
Jak prosté... :yes: :yes: :yes:
Neříkej, že zvedáš prsty primitivním kecům? Tak hluboko přece nechceš klesnout, ne? 😉
To bych nikdy neudělal. Jenže ten Adův slogan není primitivní, ty poslední dvě věty, to je v podstatě koncentrovaná pravda.
Ne, tahle definice je dosti lichá, stejně jako platnost čehokoliv absolutního a bylo a je zde mnoho příkladů, kdy často drahé auto neodpovídá své ceně a naopak. Protože nic neplatí absolutně a to je koncentrovaná pravda.