Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Eagle Jaguar E-Type Speedster Lightweight: Pocta legendě

10 komentářů

T613
škoda, že testů těchto aut tu není více. Přeci jen by to bylo zajímavější než to obvyklé auto x má lepší plasty než y, Ale auto Y má při rychlosti 50km/h o 50dB nižší hlučnost než automobil X...
Frantizsekk
Jj, krasa. Oproti tomu dnesni novy auta vypadaji jako vietnamska trznice.
megacruiser
Hlavně mě vždy na těch starých autech fascinují ty nepopsané přepínače. Majitel si to pamatuje, ostatní mají problém 😄 Hned jsem si vzpomněl na starý Wartburg 311 s kterým jsem jezdil.
Norge
..krasa :yes: Rukavice, okuliare a vela cistokrvnych motoristickych emocii ... Za mna >😁 :yes:
Klaudius
Replika je proste replika - vždy sa nájde dosť jak výrazných prvkov, tak aj detailov, ktoré mi na tom aute nesedia a sedieť ani nebudú, a ktoré celkový dojem z auta stláčajú do úrovní prízemných...
Príde mi to prinajmenšom.......nevkusné.
gil54
Většinou to buď více či méně tak bývá. Ale zrovna u téhle firmy mi připadá, že to u tohoto modelu pojali velmi dobře. Už i proto, že se hlavně zabývají restaurováním autentických éček.
[odkaz]

Co ti u téhle repliky konkrétně tak moc vadí?
Klaudius
Vadí mi na nej to, čo na mnohých iných replikách a všeobecne som to vyššie predsa popísal.
Čo tu konkrétne?
Už len na prvý pohľad dostanem päsťou do oka od predných svetiel, resp. prevedenia ich krytov. A priam sa bijú so zadnými svetlami.
A porovnaj ten nechutný stredový panel s rádiom a šaltpákou s týmto [odkaz]
Autentické vozy beriem - hoci vyrobené od prvej doposlednej skrutky nanovo, hoci s moderným motorom - ale zásah do vzhľadu a štýlu auta, to je príliš, to pochováva všetky jeho pôvodné atribúty. Pomiešať prvky z rôznych modelov a prifakliť tam aj veci, čo na Jaguari E nikdy neboli, to nie je pocta legendy, to je jej sprasenie.
gil54
Kryty předních světel mě zas až tak neurážejí. Zadní světla také ne. Jsou to, pokud se nepletu, originály z éčka série I. To spíš přední blinkry tam moc nesedí. Je potřeba vzít v úvahu, že to nemá být jako civilní éčko, ale Lightweight. [odkaz]
Ale máš úplně pravdu že "ten nechutný stredový panel s rádiom a šaltpákou" je skutečně hnusnej. A možná není úplná krása i to prošívání čalounění "na kosočtverce" nebo jak to popsat. Přesto by mě to auto, i když také zpravidla repliky nemusím, bavilo.
Něco v sobě má.
euro89
Já myslel, že legenda je Fabia RS TDI PD >😒] Tenhle nepraktickej krám s velkou spotřebou se přece legendárnímu hothatchi nemůže rovnat! Vždyť tomu nejdou ani vzadu sklápět sedačky. :no: >😒]
ManInBlack
A určitě ani netáhne vocpoda, voe >😒]