Novinky
už mo moc nezchází do velikosti oktávky, a když jsem v tomhle autě seděl tak místa je tam docela dost a ty divný budíky taky nejsou tak hrozný jak vypadaj na fotkách. Mě se to auto líbí :yes: Sedan je ale hezčí, ten hatchback má zadek stejný jako ten starý a to neni pěkný
Jen další ofezliftovaná korejská plečka.Takových aut je hafo. Tuctovka. :-!
No, já bych řekl, že takovými "tuctovkami" jezdí 99% lidí na celém světě, akorát si někteří namlouvají, že jezdí v prémii!
:no: :no: :no: :no:
Já zase vidím ten pokrok u korejců, a to srovnání je výrazné! V devadesátých létech licenční Opel Kadett jako Daewo Racer a nyní.... Prostě čím více podobných aut tím lépe pro mne, zákazníka! Srovnejte si ceny poslední Felicie Combi 1.3i- 289 tis. a co jste za ně dostali a co za tyto peníze dostanete nyní..... konkurence přibyla a zákazník ušetřil. >😁
:no: :no: :no: :no:
Já zase vidím ten pokrok u korejců, a to srovnání je výrazné! V devadesátých létech licenční Opel Kadett jako Daewo Racer a nyní.... Prostě čím více podobných aut tím lépe pro mne, zákazníka! Srovnejte si ceny poslední Felicie Combi 1.3i- 289 tis. a co jste za ně dostali a co za tyto peníze dostanete nyní..... konkurence přibyla a zákazník ušetřil. >😁
Racer stál 190 tis.Já tu asijskou produkci dělím na tři kategorie.První je tá japonská a tá je nejkvalitnější. Jak technologií, dizajnem i zpracováním. Druhá je tá korejská. Trochu se opičí ,jde s cenou níž a snaží se pořád někomu nebo něčemu se podobat, V neposlední řadě mi připomíná Rumburaka ,ten byl taktéž čaroděj druhé kategorie.Třetí je tá čínská- to je už totální plagiátská rejže. :-!
No, konečně začínají ty chevrolety zepředu vypadat celkem vkusně, tak ještě zapracovat na zadku a bude to fajn upustit pro tohle auto i druhý pohled
Vkusne? Podľa mňa je to slušná ukážka gýču. Plastíky,nasrdený kukuč a vo výsledku- nič moc.
Jediné čo sa mi páči, je interiér. Aj to nie celý, len prístrojový štít. Takto nejak si predstavovali budúcnosť v 80. rokoch >😁 ale páči sa mi to.
Chevy bude potrebovať veľmi dobrý výsledok v crash testoch a podobne dobrú cenu. Inak to budú zase len 2. (3. 4...) husle.
Jediné čo sa mi páči, je interiér. Aj to nie celý, len prístrojový štít. Takto nejak si predstavovali budúcnosť v 80. rokoch >😁 ale páči sa mi to.
Chevy bude potrebovať veľmi dobrý výsledok v crash testoch a podobne dobrú cenu. Inak to budú zase len 2. (3. 4...) husle.
Auto s výraznou až agresivní přední maskou - to se mi líbí!
Normálně jsem na sedany, ale ten hatchback, nádhera.
Ne jak ty folxfágnowský unylý až hnusný póla nebo jak se "to" jmenuje >😁
Super, za mě jednoznačně :yes:
Normálně jsem na sedany, ale ten hatchback, nádhera.
Ne jak ty folxfágnowský unylý až hnusný póla nebo jak se "to" jmenuje >😁
Super, za mě jednoznačně :yes:
Ten agresivní předek bych ještě vydýchal, ale zadní partie ty samé jako u Sparku, (kde jsou mimochodem zadní světla stejně hnusná jako v tomto případě), bych označil jako první přešlap. Druhý problém je logo automobilky, (které přesně působí tak, jak to definoval Top Gear). "Jakoby nevěděli kam ho dát, tak ho šoupli sem." K přístrojové desce á la Star Wars, která může oslovit tak 15 letého se netřeba vyjadřovat. Když už digitální přístrojová deska, Honda, ale i Toyota nabízejí lepší řešení. Ač nejsem fanatickým příznivcem Škodovek, toto opravdu není soupeř pro Škodu Fabia. Ani v nejmenším, na druhou stranu, tvrdé plasty v interiéru by mi vůbec nevadily. Poté co Chevrolet předvedl poměrně schopný Cruze, toto je přešlap.
Interiér je tesnejší ako ten vo Fabii, po nasadnutí sa u mňa žiaden príjemný pocit nekonal, práve naopak. Prístroje vyzerajú podivne, až smiešne. Vzadu by sa nemali voziť klaustrofobici, je tam tma.
Suma-sumárum, konkurencia sa nemá čoho báť, iba ak nízkej ceny Chevroletov.
to auto ma uz teraz vystarane na bestseller, bude to bomba :yes: uvidite
Mám celkom bežnú postavu, nie som žiadny buldozér, a ten interiér je tesný.
Čo sa týka prístrojov, tu nejde ani tak o potrebu, ako o to, že prístrojovka je podivná a škaredá.
S tým nas*aným buldočkom si trafil. Ale k takému výrazu chcelo by to aj adekvátny motor, s pár koňmi pod kapotou a na plechoch to bude skôr chcípnutý buldoček.
S tými čiernymi plastami to podľa mňa prestrelili, chcelo by to nejaký sofistikovanejší nápad, hoci imitáciu karbónu alebo niečo také.
Interiér ma fakt nenadchol, nemal čím. Možno som zhýčkaný z Kangaa, kde je priestoru na rozdávanie a okná jak na autobuse, ale denne jazdím aj Fabiami a Golfom IV, a z tohto Chevroletu som mal pocity o triedu horšie. Interiérom jednoznačný outsider triedy - teda podľa môjho názoru. Niekto ho možno vychváli...
Začnu kapličkou - je to prostě "kulhavý džou" - to se nepovedlo, leda by šlo o studentskou kreativitu v rámci závěrečné (diplomové) práce na VŠUP... s dávkou tolerance, velké tolerance.
Další kýč - plasty kolem světel. No coment!
Lpění na kruzích - v přídi je to o.k. (Lancer, že?), ale jinak dnešní módní trendy (a design u aut je jednoznačně módní záležitost) upouští od okrouhlých prvků u světel (VW už ví), proto v té zádi je to obstarožní (tak mínus 10 let). Sedan sám o sobě působí jako trubec :-! (těžkopádně).
Pro mě je to někde v pásmu "logan" ... Ono i to logo ("plus") jako takové je těžko přijatelné, nespojité, nedůvěryhodné - čistě podvědomé působení, ale je to tak.