Brno 2011
Vzhľadom na to, že autosalón začína cca o týždeň chýbajú mi tu aspoň nejaké informácie, veď sa jedná o váš domáci (asi najlepší) autosalón. Čo tak zohnať zoznam vystavovateľov, zoznam noviniek, aké všetky oblasti bude možné vidieť... ;-\
trochu se bojím,aby to nebyl průser,jako loni ;-\ prosím redakci o nějaký podrobnosti k autosalonu,novinky,atd..
Nejsem sice z redakce, ale snad to nevadí. Takže😒br />
Oficiálně mají přijet značky: Kia, Hyundai, Citroen, Peugeot, Škoda, Audi, VW, Seat, Opel (importéři) a Kaipan, Alfa, Lancia, Fiat, Jeep, Ford, Lotus, Jag, Land Rover, Suzuki, BMW, Mini (dealeři) Importéři maj pavilon P, dealeři pavilon V - alespoň tak jsem to pochopil...... 😉 I když ti dealeři a importéři si nejsem zcela jist...... >😁
Množství národních premier: Opel Ampera, Hyundai i40 a Veloster, Citroen DS4.... a další - nechce se mi je všecky vypisovat - jsou v letáku pod odkazem níže...... 😉
Koncepty: Opel Zafira Sports Tourer, Peugeot EX1, Citroen Survolt a Škoda Vision D.......
Pro více info přidávám odkaz na oficiální leták k veletrhu - všecky infotrmace o časech, doprovodném programu, automobilkách atd..... 😉 [odkaz] >😁
Množství národních premier: Opel Ampera, Hyundai i40 a Veloster, Citroen DS4.... a další - nechce se mi je všecky vypisovat - jsou v letáku pod odkazem níže...... 😉
Koncepty: Opel Zafira Sports Tourer, Peugeot EX1, Citroen Survolt a Škoda Vision D.......
Pro více info přidávám odkaz na oficiální leták k veletrhu - všecky infotrmace o časech, doprovodném programu, automobilkách atd..... 😉 [odkaz] >😁
dietmar
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
To pote rovnou muzou rict pro cizince vstup 2x tolik ... to zavani kastovanim na zaklade meritek jez nikdy nepochopim...priste Skodovkari prednostni vstup a kdokoliv s cizi znackou do fronty az nakonec. Co bude priste Zluta hvezda...
Ne diky,... peknej Hnus. :no: :no: :no:
Ale nezufaj, za parkovne das tych 150kc tak ci onak. Mozes prist salinou a usetrit.
P.S. Škodovku nemám, ale ani nic proti ní, stejně jako ty...
Vraj tých, čo budú mať na čele vytetovanú SPZ-tku svojho auta v šírke aspoň 15 cm, tých pustia zadarmo tiež. A nemusia mať škodovku.
"tetovanie" hennou sa ale nepočíta
>😁 >😁 >😁