Frankfurt 2011
CHerokee
0
V SLS cupé jsem jel, roadster jsem viděl cca před měsícem ve Stuttgartu. SLS bezpochyby je jedno z nejlepších sportovních aut současnosti a navíc má velkou tradici a styl (oproti Audi R😄. Kdybych měl vybírat, šel bych do kupé....křídla jsou křídla. Navíc to zrychlení musí v kabriu urvat hlavu 😄
čo sa týka dizajnu tak pre mňa Alfa Romeo 8C competizione spider dostala vážneho soka >😁 sanka dole
...a překonat jej může snad až za nějaký čas opět pouze Mercedes. Ve srovnání s SLS roadster může Aventador vzrušit jen pubertálního prosťáčka... :yes:
:yes:
Jsem puberťák (je mi 15), ale Aventador mě vůbec nevzrušuje. Zato SLS kupé i roadster mi nahání husí kůži. MB tu opět potvrzuje, že jeho design aut se zlepšuje (i dříve byli pěkné)!
Jsem puberťák (je mi 15), ale Aventador mě vůbec nevzrušuje. Zato SLS kupé i roadster mi nahání husí kůži. MB tu opět potvrzuje, že jeho design aut se zlepšuje (i dříve byli pěkné)!
S tím se nedá než souhlasit. Oproti moderním plackám (Audi R😄 nebo hranatým plackám (Aventador) tohle auto má styl a šmrnc. Nádhera...i ve formuli se mi vždycky nejvíce líbí safety car >😁 .
DOKONALOSŤ!!! Krása, nádhera! Pre mňa jednoznačne najkrajšie auto súčasnosti! Sánka dolu šéfe! :😉 :yes: :yes: :yes: