Ekonomika
iudex
0
No neviem ako inde, ale u nás som mal do cinenia s jedným predajcom Oplu, ktorý si zvykol z provízie za predaj auta ponechat nieco viac ako jeho podiel a sposobil tam celkom slusné "manko". Uz je odsúdený. Mozno takouto neochotou k zlavám predajca stále dobieha chýbajúce. >😒]
Přejít do diskuze
pritom je to divné, lebo Insigniu dokážu ponúknuť za velmi zaujímavé ceny a pritom je to relatívna novinka, no nič, niektorí importéri v Čr/Sr žijú v nejakej inej dimenzii
Kladivo na GURUho predsa nepojde pod cenu 😉
Zjavne sú so svojimi číslami predajov spokojný, firme ako celku sa tiež darí, budúcnosť je optimistická, práce majú hafo... :-!
Zjavne sú so svojimi číslami predajov spokojný, firme ako celku sa tiež darí, budúcnosť je optimistická, práce majú hafo... :-!
Úplne to zodpovedá mojim skúsenostiam u nás v TT. I keby bola Astra samotná najlepsím autom v triede (od coho má hooodne daleko), uz len kvoli prístupu predajcu ju nekúpim.
Opel je práve príkladom tej značky, ktorá tým zľavám nie je (nebola) príliš naklonená, aspoň čo mám skúsenosti s predajcom z pred vyše dvoch rokov, tak nechceli o zľave ani počuť...výsledok bol jasný, kúpa u inej značky, pretože to, čo ponúkali nebolo hodné tej ceny a zároveň prístup predajcu bol viac než arogantný, čo si skutočne pri akomkoľvek biznise ani trochu necením...
Ono ty ceníkové ceny nejsou zase tak podstatné. Někteří mají vyšší ceníkové a dávají pak slevy, z některých už slevu nedostanete.
Tak Opel prichádza s touto ponukou "po funuse". Ak sa az na úplnom konci zivotnosti modelu, ktorého nová generácia je uz pred dverami autosalónov, znízia ceny na úroven takmer novinky (Megane), tak to svedcí: a) o silnom sebavedomí znacky, alebo b) o manazéroch mimo reality.
Len pre úplnost: porovnávaný Focus má ESP a rádio s CD uz v základe za 299t. a Mégane má popri klíme motor 1,6 v základe. Takze stále to cenové porovnanie Astra prehráva na plnej ciare.
Len pre úplnost: porovnávaný Focus má ESP a rádio s CD uz v základe za 299t. a Mégane má popri klíme motor 1,6 v základe. Takze stále to cenové porovnanie Astra prehráva na plnej ciare.