Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Videa

Zpět na článek

Video: Ano, Lada zvládne to, co VW Golf!

26 komentářů

toomovich
K tomuhle autu to zacházení sedí >😒] >😒]
chlapecx
anito tak nemlátí ty dveře >😁 >😒]
heh tak žigulk vydrží všechno... >😁 >😁 >😁
ridlley
Nezavidim potencionalnym kupcom toho chrobaka, ak sa rozhoduju medzi tymito vozmi... >😒]
rohYpnol
tak to lidový vůz bude muset přijít s něčím novým. Ukazuje se, že tuhle disciplínu zvládá vše od Felicie až po žiguli >😁 >😁 >😁
gld
:yes: >😁

Tučný ujo predávajúci ľudové vozy za mlákou si holt bude musieť vymyslieť inú cipovinu.

Napadá ma olizovací test kvality plastov, možno skákanie po streche...try that to your lada or dacia >😁
Nicco
napr. test 1.5litrovych PET flasi do prednych dveri alebo meranie vzdialenosti od osi volantu po predny A stlpik
Ronault.
:yes: >😁
Ronault.
"Zkuste takto tvrdě hlavou mládit do měkčeného plastu palubní desky svého Hyundaie!"

Tady ale opět narazí na tvrdé rusy >😁
rohYpnol
:yes:
Jenže kdyby to zkusil Rus v lidovém voze, tak hlavou rozbije ten měkčený plast >😁 >😒]
Joffrey
Účel to splnilo na 1000%, myslím, že americký prodejce ani nesnil o tom, jak se to video rychle rozšíří a začne žít svým životem. :yes:
Wen Věčněžasnoucí
Přesně to je účel virálu, vůbec nechápu ty přispěvatele typu "a co tím chtěl jako říct?" Prostě a jednoduše, kdo z vás pojede do USA a rozhodne se koupit si VW, bude znát jediného dealera, ke kterému zajít! >😁
boberko
ten kdo pojede do USA a rozhodne se koupit VW bude zrejme totalni de*bil >😒]
gld
..nutno dodať >😁
Wen Věčněžasnoucí
Nějak mě o tebe tato odpověď nepřekvapuje.
.
Ale nic to nemění na faktu, že se panu dealerovi povedla parádní reklama zadarmo! To je objektivní fakt bez ohledu na to, zda je mně nebo komukoliv jinýmu značka VW sympatická či nikoliv...
Thomas89
:yes😒br />
a možná nejen v jůesej
britas1
Myslíš že někdo bude hledat toho dealera co se k autum co prodává chová takto??
A myslíš že pro někoho bude tento dealer tak duležitý, že mu bude stát za to toho dealera hledat???? naivko....
Ta reklama oběhla svět nikoliv proto, že by byla tak povedená, ale proto že je tak hloupá a každý se jí pobaví...tedy až pár vyjímek....ale moc vás není.... 😉
Wen Věčněžasnoucí
Sancta simplicitas! To jste pánové opravdu tak hloupoučtí??? 8-s

Nejenže nechápeš význam povedené virální reklamy, ale ani nadsázku mého příspěvku. Zkus si v praxi trochu marketingu, třeba si k tomu kolíkovi do USA zajeď a zeptej se ho, jak se mu pohnuly tržby...

Asi předpokládáš, že když se snažím vyvracet tupost některých antikoncernistů tady, tak jsem sám bůhvíjaký příznivec VW. Zklamu tě, tento fetiš tu pár lidí sice má, ale já to nejsem... >😁
Stejsn
vydrží naprosto každý auto, takhle jsme zacházeli už se starou oktávkou (1965) a nedostala sebemenší újmy. Nějak jsem smysl toho všeho nepochopil.
Wen Věčněžasnoucí
To je mi tě líto... 😢
Righ
Heh, jak naznacuje Wen, pointou vubec nebylo predvest neco mimoradnyho, nebo neco, co umi jenom VW. Pointou bylo udelat humbuk a upozornit jednak na sebe jako na dealera a jednak na automobilku, kterou zastupuju. A to presne se podarilo - a pritom stacilo predvest neco, co udajne dokaze i oktavka z petsedesatyho, natocit se u toho na domaci kameru a mrsknout to na youtube. Pomer cena/vykon je proste bezkonkurecni. :-!
Wen Věčněžasnoucí
:yes:
SkyDriver
no já ti nevím, kdyby nechtěl předvést něco mimořádnýho nebo tak něco tak proč je na konci ta hláška dokáže tohle vaše honda nebo hyundai ??
Righ
To je perfektni pichnuti do vosiho hnizda, ktery diskuze nad "tvou" reklamou jeste vic rozproudi. 😉
Mislim že ten žigul vidží víc
Balkan
no par dotazov...dobry for dali ty Rusaci, ale asi mali trocha ...vodky v sebe ze? >😁
a...no rozhodne by som toto na Citroene neskusal >😁 😁...inak, VW velmi nemusim a Golf je to najpriemernejsie auto ake existuje..proste neocaruje- ale..pre Golf a Zigulu..respect :yes: