Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Mercedes-Benz třídy E (W212) je půlmilionář

7 komentářů

3_diamanty
je nielen najpredavanejsie kabrio v triede ale aj najlepsie a najkrajsie :yes😒br />
bravo, mame nove Mko, Slkacko a CLSko, chysta sa nova trieda A a B, Ecko s Ceckom makaju na 110 percent a Sko je stale vo forme, pritom GLK a G su tiez fajnovky,

medak nikdy nemal lepsie auta :yes:
CHerokee
Souhlasím, opravdu se jim daří, jak po technické, tak designové a hlavně prodejní stránce. A chystá se nové SL, protože už trošku zastaralo. A zmínil bych ještě třešničku na dortu v podobě dvojího provedení SLS.
3_diamanty
:yes:
dollson
Jj musim uznat ze medvidek posledni dobou "jede".
Righ
Vsak soucany SL je tu s nami uz 8 let a puvodne (pred f/l) byla vic nez zretelna jeho podoba se soudobym CL, ktery uz ale ma 4 roky nastupce. Vymena SL je tedy urcitym restem MB i pres zminovany facelift - ten navic podle me udelal z SLka podivny mix puvodnich oblych a novych hranatych tvaru, ktery nejdou prilis dobre dohromady.
CHerokee
Souhlas, trochu zaostává za menším SLK....ale myslím, že oni to napraví....a bude to zase paráda
to ano SL potřebuje modernizaci jako sůl, líbilo se mě to puvodní před faceliftem, ted ten předek v kombinaci s lehce upravenou zádí není nic moc, zajem o něj však prozrazuje, že je i po letech žádaným autem

MB je moje oblíbená značka jak v motosportu i v autech a jejich produkce se mi líbila i líbí...snad jen z toho nového ML jsem trochu rozpačitý...zadek ok, ale předek připomíná trochu Ravku...