Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Spy photos: Audi S7 – 4,0 TFSI je na cestě

24 komentářů

CHerokee
Zepředu pěkné, z boku pěkné, ale zadek mi připadá těžkopádný. MB CLS v této třídě jasná volba....z mého pohledu teda
jogy
Mně připadal těžkopádný na fotkách, v reálu mi přijde perfektní.
white label
Tak pokud bych měl srovnat zrovna pouze design zadních partiií A7 vs CLS, ta u mě naopak jasně vede A7, ale celkově už je to mnohem složitější hodnocení/srovnání...
iudex
Ten pohľad by si si mal dotvoriť aj naživo. Ubezpečujem Ťa, že live sa žiadny ťažký zadok nekoná. 😉
CHerokee
Obojí sem naživo viděl. Naposled dneska ráno a u Audi A7 se mi opravdu zadek nelíbí. Ale uznávám, že je to subjektivní názor.
white label
Nebo ta A7, kterou si zrovna viděl, měla nacpaný kufr "olovem" až po vrch...
>😒]
boost.
CLS! :yes: :yes:
kari.laz
U Audi A7 se nedá napsat nic jiného, než nádhera. Obšas jí potkávám a je to opravdu mistrovské dílo. :yes:
Righ
Co dodat, 100% souhlas. :yes: 😉
iudex
Ja si tiež idem krk vykrútiť, keď ju stretnem (hoci dnes ráno som si krk vykrútil ešte viac, keď prešiel okolo Aston Martin DBS Cabrio). :yes:
kari.laz
Hlavně naživo vypadá opravdu luxusně. Je to pořádný kus auta. To auto kombinuje snad všechny klady. Vypadá luxusně, majestátně, ale přitom má sportovní šmrnc, odlišuje se tvarem od běžné produkce, ale zase to není žádný pokus jako například Velostr. Prostě dokonale namíchané klady ze všech možných kategorií. :yes:
iudex
Plne zdieľam Tvoj náhľad. :yes:
white label
A čo na také vykrúcanie krku hovorí tvoja krčná chrbtica? >😒]
iudex
No keďže ten Aston išiel pekne pomaly po parkovisku, tak neprotestovala. 😉 Na voľnej ceste by ma asi seklo. >😁
Schnitzel
Mne sa CLS a XJ pacia viac. Ale to bude asi tym ze😒br /> 1. Audi nemam rad
2. Nevidim rozdiel medzi A1 a A7
3. Vidim to auto kazdy den cestou do prace a uz sa mi okukalo
4. Ma neskutocne skaredy zadok
kari.laz
Tak obzvláště bod 2 vše vysvětluje.
figurka
>😁 >😁 Se divim, že rozeznáš A7 od CLS.
kari.laz
nerozezná >😁
white label
>😒] :yes😒br />
Když na masce vozu nahmatá "dvoje brejle", tak se mu to auto prostě nelíbí, ale pokud nahmatá "lupu se zaměřovačem" je to naopak v pohodě.
white label
Přesně jak píše figurka, když nerozeznáš ani A1 od A7 jak pak od sebe poznáš třeba písmena/čísla na klávesnici, kdo to tu pak za tebe píše? Jen doufám, že s takovým "zrakem" nemáš řidičák. >😒]
K bodu 3 - zkus změnit trasu do práce a nejezdit stále kolem autosalonu Audi... 😉
A možná pouvažuj nad změnou nicku na "BlindSchnitzel"... 😲 >😁
Righ
Ale prosim te, mistr Schnitzel stejne evropsky auta vubec neuznava - nemaj pro nej zkratka koule. A proto radi: kdo chce auto pro poradny chlapy, necht si dotahne z US nejakej votuzenej valnik, ale at ma aspon 700 koni - doporucuje pet rizku z peti. 😉 >😁
Schnitzel
OMG tiez vsetko beriete do slova co? :-! ;-\ >😁 LAMY...
Cestu do prace zmenit nemozem, kedze ten autosalon vidim z okna (bohuzial).
white label
Tak to je pak spíš problém podvědomí. Dívat se celý den na novou A7čku, kterou si člověk nemůže dovolit, může být zřejmě dlouhodobě deprimující... >😒]
CHerokee
:yes: Souhlasím. Jaguar j taky moc pěkný.