Novinky
U Audi A7 se nedá napsat nic jiného, než nádhera. Obšas jí potkávám a je to opravdu mistrovské dílo. :yes:
Ja si tiež idem krk vykrútiť, keď ju stretnem (hoci dnes ráno som si krk vykrútil ešte viac, keď prešiel okolo Aston Martin DBS Cabrio). :yes:
Hlavně naživo vypadá opravdu luxusně. Je to pořádný kus auta. To auto kombinuje snad všechny klady. Vypadá luxusně, majestátně, ale přitom má sportovní šmrnc, odlišuje se tvarem od běžné produkce, ale zase to není žádný pokus jako například Velostr. Prostě dokonale namíchané klady ze všech možných kategorií. :yes:
Mne sa CLS a XJ pacia viac. Ale to bude asi tym ze😒br />
1. Audi nemam rad
2. Nevidim rozdiel medzi A1 a A7
3. Vidim to auto kazdy den cestou do prace a uz sa mi okukalo
4. Ma neskutocne skaredy zadok
2. Nevidim rozdiel medzi A1 a A7
3. Vidim to auto kazdy den cestou do prace a uz sa mi okukalo
4. Ma neskutocne skaredy zadok
>😁 >😁 Se divim, že rozeznáš A7 od CLS.
Přesně jak píše figurka, když nerozeznáš ani A1 od A7 jak pak od sebe poznáš třeba písmena/čísla na klávesnici, kdo to tu pak za tebe píše? Jen doufám, že s takovým "zrakem" nemáš řidičák. >😒]
K bodu 3 - zkus změnit trasu do práce a nejezdit stále kolem autosalonu Audi... 😉
A možná pouvažuj nad změnou nicku na "BlindSchnitzel"... 😲 >😁
K bodu 3 - zkus změnit trasu do práce a nejezdit stále kolem autosalonu Audi... 😉
A možná pouvažuj nad změnou nicku na "BlindSchnitzel"... 😲 >😁
Ale prosim te, mistr Schnitzel stejne evropsky auta vubec neuznava - nemaj pro nej zkratka koule. A proto radi: kdo chce auto pro poradny chlapy, necht si dotahne z US nejakej votuzenej valnik, ale at ma aspon 700 koni - doporucuje pet rizku z peti. 😉 >😁
OMG tiez vsetko beriete do slova co? :-! ;-\ >😁 LAMY...
Cestu do prace zmenit nemozem, kedze ten autosalon vidim z okna (bohuzial).
Cestu do prace zmenit nemozem, kedze ten autosalon vidim z okna (bohuzial).
>😒]