Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Design

Zpět na článek

Mitsubishi PX-MiEV: Útulný hybridní crossover

3 komentáře

delphino
Před nedávnem tu šla debata o Lancer-looku, který nutí všem stávajícím modelům Mitsu, tohle naštěstí naprosto vybočuje z řady a doufám, tak že tenhle vzhled bude inspirací až budou dělat facelift zbytku aut, protože je mnohem příjemnější pro jejich SUVka co mají. I na Outlander by se mi líbil víc.

Jinak Dva elektromotory? Oba tak silné? A ještě k tomu třetí klasický agregát? K čemu? Podle mě by bylo jednoduší udělat verzi kde mám jeden elektromotor a jeden benzín/nafta. Takhle můžu mít slabou předokolku, nebo silnou čtyřkolku, k čemu? bych radši dostal motor s výkonem mezi tím a přidal tam nějakej tranaxle, což bude jistě lehčí varianta, než vozit jeden, po většinu času zbytečnej, elektromotor.
Klaudius
Celé je to jeden nezmysel na kolesách. Navyše je to hnusné jak cesta do roboty...
Dan0044
Škoda, takový krásný auto a stejně to podle mě zůstane jen jako prototyp. Stejně, jako koncept nového Galantu. A nebo jako Lancer (Lancer byl taky jako prototyp o 100% hezčí, neřikám, že teď neni hezkej, ale prototyp se mi líbil víc)... Mitsubishi má velmi dobré designéry, v porovnání např.: s VW, kde se teď sice zmohli na lepší, ale stále velmi usedlý a nudný Golf...