Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Mitsubishi PX-MiEV: Útulný hybridní crossover

Tokijský autosalon je rájem domácích výrobců. Stranou nezůstane letos ani Mitsubishi, které pro tuto výstavu přichystalo kromě jiného i koncept PX-MiEV.
Zpět na článek
2. 10. 2009 09:34
2. 10. 2009 19:28
Avatar - delphino
2. 10. 2009 09:34
Mitsu
Před nedávnem tu šla debata o Lancer-looku, který nutí všem stávajícím modelům Mitsu, tohle naštěstí naprosto vybočuje z řady a doufám, tak že tenhle vzhled bude inspirací až budou dělat facelift zbytku aut, protože je mnohem příjemnější pro jejich SUVka co mají. I na Outlander by se mi líbil víc.

Jinak Dva elektromotory? Oba tak silné? A ještě k tomu třetí klasický agregát? K čemu? Podle mě by bylo jednoduší udělat verzi kde mám jeden elektromotor a jeden benzín/nafta. Takhle můžu mít slabou předokolku, nebo silnou čtyřkolku, k čemu? bych radši dostal motor s výkonem mezi tím a přidal tam nějakej tranaxle, což bude jistě lehčí varianta, než vozit jeden, po většinu času zbytečnej, elektromotor.
Rozbalit vlákno
1
2. 10. 2009 19:28
Re: Mitsu
Celé je to jeden nezmysel na kolesách. Navyše je to hnusné jak cesta do roboty...
Avatar - Dan0044
3. 10. 2009 17:43
Jen prototyp...
Škoda, takový krásný auto a stejně to podle mě zůstane jen jako prototyp. Stejně, jako koncept nového Galantu. A nebo jako Lancer (Lancer byl taky jako prototyp o 100% hezčí, neřikám, že teď neni hezkej, ale prototyp se mi líbil víc)... Mitsubishi má velmi dobré designéry, v porovnání např.: s VW, kde se teď sice zmohli na lepší, ale stále velmi usedlý a nudný Golf...
Rozbalit vlákno
0