Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Frankfurt 2011

Zpět na článek

BMW řady 1: Bude šest karosářských verzí

17 komentářů

igor77
ale nový malý modely z mnichova mám někdy problém rozpoznat od novinek od dacie, zvlášť pokud nesou tu stejnou hnědou barvu
jo, dík za optání, slepeckou hůl jinak nepoužívám >😁
chrudoš
Ctu to dobre? To je asi sranda ne?
Scared
Netýká se to celé řady, pouze verzí Cabrio a Coupé.
chrudoš
Aha aha, to dava i smysl, vzhledem k tomu ze uz dnes vypadaji dost odlisne oproti sedanu
Marko
No...ono to ani zdaleka nie je hotova vec. Toto bolo na programe dna uz pri minulej generacii a vtedy sa to zamietlo. V nemcine su rady BMW oznacovane ako 1er, 3er, 5er...atd.
S 4er bol, je a bude problem pri fonetickej vyslovnosti. 😄
Ji/Ri
Třeba je v této bouřlivé době větší sklon k nostalgii z let nedávno neminulých.... . Proto možná právě proto bude ta 4 ka jako vůdčí model pro hraní 😉 >😁
Faenord
:yes: >😁
Arnie J
je to opravdu debilní nápad, takhle kopírovat audi (tedy že kupé = sedan+1) ... žádnýho führera nepotřebujeme 😉
Johny.Rico
BMW jde vážně do pr*ele :no:
karasjan14
Myslím si, že tato verze je dobrý nápad a BMW nejde do pr*ele..! 😄
Johny.Rico
Víš jak se prodává 5TG? Děsně, přímo hororově. A jak vidím "BMW" řady 1, které má xicht od 5GT, zadek od Pola, blinkry v zrcátkách jak od Mercedesu, pomyslím si jen to, že jsou asi fakt v pr*eli.
Faenord
...tak jde o to, že lidi co maj na 5GT si raději koupí 5ku....fanoušci BMW, jsou sportovněji založení řidiči(kromě těch lopat co si kupují sráčoviny typu X3 a X6...X5 ještě ujde, ale i to mi příjde jako auto pro ženský)...a family car za 2 mega...to je spíše pro srandu, asi tak jako řada R u MB...ale u řady jedna mi to celkem dává smysl...
Johny.Rico
A víš, že to tak přesně není? U řady 5GT je trend takový, že ti, co mají na BMW řady 7 (!) si jdou pro 5GT. Proč? Technika BMW 7, interier BMW 7, jen je to levnější... a humusnější. Třeba X6 je taky opravdu hnus, ale našla své místo na trhu, tak jako X3. Ale řadu GT... to je pro mě mystérie 8-s
mikue
To tu nikoho nenapadlo, že pokud v příští generaci coupé a cabrio od 3er řady přejmenují na 4er řadu, tak to bude konec starých zlatých časů M3 !!! Jelikož M3 - ta opravdová je jedině coupé. Takže sbohem M3. Vítej M4? (není náhodou M4 název nějakého legendárního amerického samopalu? - že by pro to?) 😲
positivemind
Přehled verzí😒br /> - ošklivá
- ošklivější
- ještě víc ošklivá
- ještě víc ošklivější
- přinejmenším podivná
- přinejmenším hodně moc podivná
...
- fuj to jsem se lekl
martin0102
to len mne príde predok novej generácie ako nejaká usoplená ryba? a zadok ako kópia VW Polo? tak toto sa mi naozaj nepáči, ale na druhú stranu keď sa pozriem dnu tak BMW nesklamalo :yes:
SparcoSR
čo z toho, že zvnútra je to super, keď zvonku je to strašné? Kde sú časy nádhernych E38,E39 a spol? 😒 😒 to, čo vypúšťa BMW zo svojich tovární v poslednej dobe je hrozné 😒 začína to 5 GT a končí radom 1...

Stará 1tka sa mi nikdy extra nepáčila ale oproti tomuto nepodarku je to krásne auto...

BMW - :no: :no: :no: