Novinky
Guttalax
0
Ferrari má být rudé,to mu sluší nejvíc :-! :yes: :yes: :yes:Jen at na to neserou tu stříbrnou metlu. Tá jednobrdní barva je všude.
Přejít do diskuze
Je to tak a platí to pro všechny značky. Já mám jasno - [odkaz] Tohle je ale taky fajn. [odkaz] Přesto, Italia si zaslouží nějakou více živou, dravější barvu.
Když barvu na auto tak jedině černou
[odkaz]
všechny ostatní barvy jsou pouťová atrakce 😄 😄 😄
[odkaz]
všechny ostatní barvy jsou pouťová atrakce 😄 😄 😄
Červená je klasika, a tak trochu klišé, ale mně by nevadila ani tmavě modrá, černá, či, vínová, stříbrná je samozřejmě také ok, jen mi přijde až příliš ordinérní pro takový skvost jakým Ferrari jsou. U mně osobně vede 575.
Ja myslim, ze to je jen a jen o tom, v jake barve se dany model predstavi. Vetsina byla v cervene, proto si ji lide hned vsugeruji jako typickou barvu, protze je ohromil prvni snimek presne s touto barvou. K mercedesu patri stribrna, protoze je tak foti, nove Volvo S60 vidim na ulicich hlavne ve zlate, protoze tak taky bylo predstaveno. Prvotni dojem dela sve, i ohledne barvy
Souhlasím, zrovna tebou zmiňovaná 456 vypadá v klasické červené fakt hrozně Sluší mu alespoň vínová, když ne modrá nebo šedá
Ke každýmu Ferrari se podle mě hodí jiná barva. Klasická červená vypadá dobře třeba na 308, Daytona se mi zase nejvíc líbí v zelený, menším modelům jako 348,355,360 a 430 sluší nejvíc žlutá, 456 vypadá dobře v tmavě modrý a současná vlajková loď 612 jedině v černý. Sám bych si jednou chtěl pořídit žlutý F355 - je to pro mě nejhezčí Ferrari z těch, který si může běžný smrtelník při troše šetření dovolit. :yes: V každym případě aby bylo každý Ferrari červený mi přijde jako kýč.
..... nic si z toho nedělejte.... Zatímco u vašich zákazníků se mění možná tak vkus na barvy, jiní tradiční výrobci už sporťáky snad ani nedělají a 80% vozů prodají s naftovým motorem.... 😉
Dám si sedm piv a jednu zelenou...dvěstěpadesátku Lusso.
Ač to není úplně tradiční barva, na tomhle autě vypadá naprosto dokonale.
[odkaz]
Když si projdu fotky, napadá mě, jestli vůbec ještě někdy bude auto uměleckým dílem propracovaným do posledního detailu...podívejte se na ta kola, interier, nářadí. >😁
A kdepak má budíky? No přece uprostřed. >😒]
Společně s tímhle je to snad to nejhezčí, co kdy konstruktéři vytvořili.
[odkaz]
Dnes, v době NCAPů, CADu a se změnou životního stylu už se taková auta bohužel vrátit nemůžou. Sakra, teď jsem se rozesmutnil, asi odpoledne vyrazím do muzea. 😄
Pokud dnes Ferrari, tak v té ocelově modré.
Ač to není úplně tradiční barva, na tomhle autě vypadá naprosto dokonale.
[odkaz]
Když si projdu fotky, napadá mě, jestli vůbec ještě někdy bude auto uměleckým dílem propracovaným do posledního detailu...podívejte se na ta kola, interier, nářadí. >😁
A kdepak má budíky? No přece uprostřed. >😒]
Společně s tímhle je to snad to nejhezčí, co kdy konstruktéři vytvořili.
[odkaz]
Dnes, v době NCAPů, CADu a se změnou životního stylu už se taková auta bohužel vrátit nemůžou. Sakra, teď jsem se rozesmutnil, asi odpoledne vyrazím do muzea. 😄
Pokud dnes Ferrari, tak v té ocelově modré.
Vyplaznu 6 milionu za jedinecnost a pak na ulici potkam dalsi 3 stejny auta se stejnou barvou, kolama a interierem. Taky bych vzal jinou barvu.