Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Ekonomika

Zpět na článek

Porsche otevře v Praze nové centrum za 150 milionů Kč

12 komentářů

Dylan McKay
Tak tak, srovnat ceny s Německem! 80.000 Euro = 80.000 Kč... 😉
Chemlon
A k čemu to je? 150 milionu ... Nevím k čemu to stavěli, když se pro nové porsche vyplatí stále dojet do německa a ušetřit tak peníze podstatné i pro zájemnce o Porsche, kdyby radši místo těch 150 mil za stavbu srovnali ceny s německem ...
Vasut74
Tak showroom vypada pekne - ted jeste udelat neco s cenou a predevsim kvalitou servisnich praci a bude to fajn ...
Falco
Dokonalé. Podobně jako jejich auta.
GTI
😲 😄
Ricardo
Stojí to tam sešikovaný jak vojáci (nebo auta na parkovišti). Ale nedivil bych se, kdyby na to měli Němci speciální předpis, že tak a ne jinak...
Navtech
soustružníka v ČKD...
Chlápek v montérkách: "Dobrý den, můžeme vyzkoušet tu novou Panameru ?"

Prodejce v bílé košili: "Jistě pane, tady máte klíče ... pane co to děláte, zastavteééé ... "
Navtech
Blbej směr! Ještě, že na něj nemám, musel bych se handrkovat přes celou Prahu na servis. 😲 😉
GTI
Super. Jezdím kolem a zvedám palec. Standardizovanej Porschekšeft [odkaz] Tak to má být. Výrazově nevtíravé prostředí, přesto nikoliv neosobní dojmy... které dotáhnou instalovaná auta. Dokonalé.

BRAVO PORSCHE :yes:
Tano
Mě se ten autosalon uvnitř taky nějak zvlášť nelíbí. Ono ale v dnešní době ty nově postavené autosalony budou většinou hodně podobné. No snad tam alespoň budou mít příjemnou obsluhu.
Martin911Turbo
Tak exteriér nového Centra se mi zamlouvá (viz foto na Porsche.cz) ovšem interier mně velice zklamal. Vzhledem k tomu, že v tomto oboru dělám tak celková koncepce, rozvržení, použitý nábytek, světla - tragédie... obávám se že ani pohled na "živo" to moc nespraví...