Ekonomika
Když lovec jednou mine zajíce zleva a podruhé zase zprava, je zajíc průměrně mrtvý... 😄
Jinými slovy, bez zohlednění CELKOVÝCH prodejů, tj. včetně LCV nedává taková statistika smysl... leda že by zněl nadpis "český trh osobních vozidel v červnu 2011".
Značky jako Kia a Hyundai by se pak asi trochu posunuly. Dolů 😉
Jinými slovy, bez zohlednění CELKOVÝCH prodejů, tj. včetně LCV nedává taková statistika smysl... leda že by zněl nadpis "český trh osobních vozidel v červnu 2011".
Značky jako Kia a Hyundai by se pak asi trochu posunuly. Dolů 😉
tak ako u nas, tak aj v CZ klesaju jej predaje...
nie, nie ja sa tomu nevytesujem 😒
no politiku (hlavne cenovu) ktoru na CZ/SK zkazanikov predvadza je absurdna, nakolko konkurencia ponuka schopnejsie produkty, za podstatne nizsie sumy.
Cize zo strany Skody absolutne zneuzivanie jej postavenia na nasich trhoch.
Mimochodom, vcera som mal zaujimavy rozhovor s panom, ktory pracuje vo vyvoji VW BA a vravel, ze vo Vlkohrade biju na poplach...
Siro nebude mat nastupcu a su si vedomi dvoch problemov, ktore do piatich rokov mozu ovplyvnit predaje VW....a to je dizajn, ktory presiel do absolutnej sterility, od ktorej sa obtiaznejsie odtrhnu a unifikacia.
nie, nie ja sa tomu nevytesujem 😒
no politiku (hlavne cenovu) ktoru na CZ/SK zkazanikov predvadza je absurdna, nakolko konkurencia ponuka schopnejsie produkty, za podstatne nizsie sumy.
Cize zo strany Skody absolutne zneuzivanie jej postavenia na nasich trhoch.
Mimochodom, vcera som mal zaujimavy rozhovor s panom, ktory pracuje vo vyvoji VW BA a vravel, ze vo Vlkohrade biju na poplach...
Siro nebude mat nastupcu a su si vedomi dvoch problemov, ktore do piatich rokov mozu ovplyvnit predaje VW....a to je dizajn, ktory presiel do absolutnej sterility, od ktorej sa obtiaznejsie odtrhnu a unifikacia.
...problém je sterilní design a proto auto, které je nejvíc "anti-VW" nebude mít nástupce.... Nezmiňoval pán z vývoje VW v BA něco konkrétnějšího.
A byl ten pán z vývoje VW v Blavě? Jinak bych se divil, kdyby tam vůbec nějaký vývoj měli, maximálně tam bude výrobně-technologcké oddělení, vývoj se dělá jinde. Sterilní design je oblíbená fráze všech "přátel" koncernu obecně, unifikakace je taky problém jako prase, protože když je dobře zvládnutá, tak sestsakra zlevní výrobu no a oni ti tajemní pracovníci na vysokých postech ať už marketingu či dokonce vývoji a ať už v Blavě, MB či dokonce Wolfsburgu sdělují své starosti a obavy diskutujícím zrovna den před články o škodovce...
Jinak to, že škodovka se v počtech aut pohybuje kolem třiceti procent je celkem normální a logické, ve Švédsku taky Volvo není dominujícím vozem na trhu a neprodává se tady nejvíc. Zajímalo by mně, jetsli diskutéři na švédských autowebech taky tak vehementně napadají Volvo a rozčilují se, že je předražené. Ona totiž škodovka není laciné auto a není se za co stydět. Výroba nejlacinějšího zboží nemusí být nejvýdělečnější a navíc omezuje image značky.
Problémy škodovka rozhodně má, ale jsou úplně jiného rázu. Rozhodně to nejsou poklesy o dva tři tisíce kusů na českém trhu a pár set vozů na trhu slovenském. Ten český je stále ještě poměrně důležitý (čtvrtý v pořadí), slovenský je někde pod třináctým místem. Ono tím problémem škodovky je, že nestačí vyrábět. Včera se tady diskutovalo, jak KIA Sportage nebo Hyundai i35 mají dlouhé čekací lhůty - na Yetiho nebo Superba se čeká několik měsíců taky, záleží na specifikaci. Nestačí vyrábět, to je to. A v tomto směru je český trh třeba proti těm růstovým marginální a slovenském ani nemluvě. V Rusku je čekací doba tři čtyři mesíce běžně, o Číně nic nevím.
Jinak to, že škodovka se v počtech aut pohybuje kolem třiceti procent je celkem normální a logické, ve Švédsku taky Volvo není dominujícím vozem na trhu a neprodává se tady nejvíc. Zajímalo by mně, jetsli diskutéři na švédských autowebech taky tak vehementně napadají Volvo a rozčilují se, že je předražené. Ona totiž škodovka není laciné auto a není se za co stydět. Výroba nejlacinějšího zboží nemusí být nejvýdělečnější a navíc omezuje image značky.
Problémy škodovka rozhodně má, ale jsou úplně jiného rázu. Rozhodně to nejsou poklesy o dva tři tisíce kusů na českém trhu a pár set vozů na trhu slovenském. Ten český je stále ještě poměrně důležitý (čtvrtý v pořadí), slovenský je někde pod třináctým místem. Ono tím problémem škodovky je, že nestačí vyrábět. Včera se tady diskutovalo, jak KIA Sportage nebo Hyundai i35 mají dlouhé čekací lhůty - na Yetiho nebo Superba se čeká několik měsíců taky, záleží na specifikaci. Nestačí vyrábět, to je to. A v tomto směru je český trh třeba proti těm růstovým marginální a slovenském ani nemluvě. V Rusku je čekací doba tři čtyři mesíce běžně, o Číně nic nevím.
skoda ma problem ten ze jej taziskovy model, ktorym mala byt fabia nemaka a octavia aj napriek tomu ze maka za dvoch a stala sa uz hlavnym modelom a tahunom tak jednoducho nestaci pokryvat potrebne predajne pocty znacky.
ved vseci vieme kde by bola skoda keby fabia slapala tak ako octavka, to by mala 50 percent trhu minimalne ale bohuzial svojou nepodarenou fabiou a podla mna aj roomsterom je tma kde je a octavia s yetim a par kuskami superbov to nezachrani. Samozrejme celosvetovo skoda e😜anduje a pocty jej rastu kedze cinsky trh je na vzostupe ale vecne to tam tiez nebude ruzove.
Na slovensku je uz skoda davno teda aspon poslednych 10 rokov povazovana za drahu a nudnu znacku so slabou vybavou, ktoru ludia kupuju uz zotrvacnostou ale zotrvacnost im uz dochadza a prichadzaju korejci,francuzi ktori zacinaju vladnut. Mame mladych ludi a generaciu, ktora sa uz nespaja so skodovkami ako nasi dedovia rodicia a strykovia, dnes je uz siroky vyber znaciek a kazdy si kupi co sa mu paci a vyhovuje Skoda este padne hlbsie kedze fabka nova tak skoro nebude a nova felicia pride az za rok aj nieco a to male nove cudo new family co ma prist tento rok tak ten model skodu nespasi a dovolim si tvrdit ze uz aj octavia bude na rok mat slabsie predaje nakolko je konkurencia v nizsej strednej triede stale vacsia a stale tu mame nove modely.
rozbieha sa nove rio, pride novy ceed coskoro, mame novy hyundai i40 ktory zoberie zakaznikov octavke, bude sranda sledovat ako skoda zareaguje
ved vseci vieme kde by bola skoda keby fabia slapala tak ako octavka, to by mala 50 percent trhu minimalne ale bohuzial svojou nepodarenou fabiou a podla mna aj roomsterom je tma kde je a octavia s yetim a par kuskami superbov to nezachrani. Samozrejme celosvetovo skoda e😜anduje a pocty jej rastu kedze cinsky trh je na vzostupe ale vecne to tam tiez nebude ruzove.
Na slovensku je uz skoda davno teda aspon poslednych 10 rokov povazovana za drahu a nudnu znacku so slabou vybavou, ktoru ludia kupuju uz zotrvacnostou ale zotrvacnost im uz dochadza a prichadzaju korejci,francuzi ktori zacinaju vladnut. Mame mladych ludi a generaciu, ktora sa uz nespaja so skodovkami ako nasi dedovia rodicia a strykovia, dnes je uz siroky vyber znaciek a kazdy si kupi co sa mu paci a vyhovuje Skoda este padne hlbsie kedze fabka nova tak skoro nebude a nova felicia pride az za rok aj nieco a to male nove cudo new family co ma prist tento rok tak ten model skodu nespasi a dovolim si tvrdit ze uz aj octavia bude na rok mat slabsie predaje nakolko je konkurencia v nizsej strednej triede stale vacsia a stale tu mame nove modely.
rozbieha sa nove rio, pride novy ceed coskoro, mame novy hyundai i40 ktory zoberie zakaznikov octavke, bude sranda sledovat ako skoda zareaguje
:yes: velmi vystizne...
ta zotrvacnost je dokonale pomenovanie...
no neubranim sa pocitom, ze Skoda, resp. VW zneuzivaju svojho postavenia a ich vnimania...
Priznavam, ze som priaznivcom Hyundai/Kia, nakolko progresiu, cenovu politiku, value for money nema nikto...
Nebyt H/K doteraz tu mame dvojrocnu zaruku...
ta zotrvacnost je dokonale pomenovanie...
no neubranim sa pocitom, ze Skoda, resp. VW zneuzivaju svojho postavenia a ich vnimania...
Priznavam, ze som priaznivcom Hyundai/Kia, nakolko progresiu, cenovu politiku, value for money nema nikto...
Nebyt H/K doteraz tu mame dvojrocnu zaruku...
Zneužívá postavení na trhu ? Mají monopol ? Nabízejí výrobky které trh musí kupovat a není žádná jiná alternativa ?
Je pravdou, že H/K (a silněji to cítím u Hyundai) mají velmi silný a jasný tah na "branku". Stačí se podívat, kde byli před 10ti lety, jak je vnímal trh a kde jsou dnes. Nemyslím si, že by se již dalo hovořit o plném vyrovnání se zavedeným značkám, ale tím jasným směřováním a posouváním se se jim to povede. Analogii (byť v jiné třídě) vidím v Audi, kterému se podařilo během 30ti let pevně zařadit po boku zavedených značek. A dosáhli toho tím stejným, čím se teď posouvají H/K (jasné směřování s minimem kroků vedle).
Jsou zde slovutnější automobilky, které by si z outsiderů mohli brát příklad.
Je pravdou, že H/K (a silněji to cítím u Hyundai) mají velmi silný a jasný tah na "branku". Stačí se podívat, kde byli před 10ti lety, jak je vnímal trh a kde jsou dnes. Nemyslím si, že by se již dalo hovořit o plném vyrovnání se zavedeným značkám, ale tím jasným směřováním a posouváním se se jim to povede. Analogii (byť v jiné třídě) vidím v Audi, kterému se podařilo během 30ti let pevně zařadit po boku zavedených značek. A dosáhli toho tím stejným, čím se teď posouvají H/K (jasné směřování s minimem kroků vedle).
Jsou zde slovutnější automobilky, které by si z outsiderů mohli brát příklad.
A s papežem jsi neměl rozhovor? >😁
Když už chceš tady psát nesmysly, tak napiš lépe uvěřitelný lži. Ten sterilní design funguje nějakých 30 let, tak pochybuji, že nějaký pán z Bratislavy bije na poplach 😉
Když už chceš tady psát nesmysly, tak napiš lépe uvěřitelný lži. Ten sterilní design funguje nějakých 30 let, tak pochybuji, že nějaký pán z Bratislavy bije na poplach 😉
Nesmysl. Naopak, nektere novejsi modely koncernu VW jsou designove zbytecne extravagantni (pripomnel bych trzni neuspechy SEATu, ale nakonec take tuzemskeho Rumunsteru), zakazniky naopak ziskava velmi tradicny design Passatu a YETIho. To vse proto, ze tyhle vozy nestarnou tak rychjle, jako nejake rendlikovske krapky.
Proto, pokud chce VW zvysit odbyt, mel by delat konzervativni auta.
BTW: chybi mi stredni MPV 4x4, jako byl dosavadni Sharan na platforme Passatu. Novy Sharan je prilis velky a treba parkovat s nim v podzemnich garazich je zbytecne narocne.
Proto, pokud chce VW zvysit odbyt, mel by delat konzervativni auta.
BTW: chybi mi stredni MPV 4x4, jako byl dosavadni Sharan na platforme Passatu. Novy Sharan je prilis velky a treba parkovat s nim v podzemnich garazich je zbytecne narocne.
No, uvidíme jaké budeš mít reakce za pár měsíců, až proběhnou registrace aut na které se teď čeká cca 3měsíce. Pokud je Škodovka od 03/2011 zahrnuta objednávkami a nestíhá vyrábět, je logické, že je 3měsíce výpadek v registracích.....od 10/2011 už slibují relativně standartní dobu výroby (tedy cca 6-8 týdnů). Pokud to tak bude, pak spolu s Fabií Magic nemám strach, že by nebylo cca 31% trhu. Podstatná podmínka však je, že bude z čeho vyrábět. Aktuálně se čeká na motory 1,6TDI a 1,2 TSI. Také jsou nedostatkové převodovky DSG. Je zajímavé, jak se to na zdejších diskuzích hemží proroky, jak má škodovka a VW problém s dizajnem a dalšími věcmi. Zájem zákazníků o nová auta je ale největší za poslední 3 roky 😄 Také ale potvrzuji, že cenová válka je v plném proudu. . Např. Dnes je Škoda Octavia Combi 2,0TDI DSG L+K k dispozici bez DPH za cca 530.000,- / před 2 roky nevídaná cena a vzhledem k výbavě velmi solidní nabídka. A proto výroba nestíhá....
co potesilo mna😒br />
rast peugeota, celkovy rast korejcov aj na priek miernej strate kii ktora to snad este dobehne a velmi pekne 10 miesto dacie.
potesil ma aj ford pred VW a celkovo dufam ze to ford zmakne a VW bude treti , potesil ma pekny pokles skody, vidno ze ludia zacinaju uz aj pouzivat rozum a zotrvacnost predaja skody pekne klesa.
sklamal ma fiat ktory je na odstrel a mazda, ktoru snad na cestach ani nie je vidno, kde su tie casy starej uspesnej 6tky a 3ky, nove mazdy vobec nevidno.
potesil aj rast BMW a medaka ako aj slusny predaj volva subaru
rast peugeota, celkovy rast korejcov aj na priek miernej strate kii ktora to snad este dobehne a velmi pekne 10 miesto dacie.
potesil ma aj ford pred VW a celkovo dufam ze to ford zmakne a VW bude treti , potesil ma pekny pokles skody, vidno ze ludia zacinaju uz aj pouzivat rozum a zotrvacnost predaja skody pekne klesa.
sklamal ma fiat ktory je na odstrel a mazda, ktoru snad na cestach ani nie je vidno, kde su tie casy starej uspesnej 6tky a 3ky, nove mazdy vobec nevidno.
potesil aj rast BMW a medaka ako aj slusny predaj volva subaru
Konečně se Opel začíná prodávat tak, jako všude v Evropě - v druhé desítce už zkrátka čekal nestoudně dlouho... Vzhledem k tomu, co momentálně nabízí, je to celkem přirozený vývoj a myslím, že má Opel velký potenciál... :yes😒br />
Bohužel stejným způsobem mě už nepotěšil Fiat a Mazda... U Fiatu je podle mně problém v odklonu od třídy malých a miniautomobilů, kde značka nejvíce boduje. Poté bych to přiřkl ke stárnoucím klíčovým modelům značky (hlavně Panda)... To u Mazdy bych viděl problém hlavně v dovozu z Japonska a vysokým clům, které Mazdy neskutečně prodražují. Takže když přijdou Mazdy na trh do Evropy, tak už nejsou konkurenceschopná. jinak jsou to velmi hezká a povedená auta... 😒
Bohužel stejným způsobem mě už nepotěšil Fiat a Mazda... U Fiatu je podle mně problém v odklonu od třídy malých a miniautomobilů, kde značka nejvíce boduje. Poté bych to přiřkl ke stárnoucím klíčovým modelům značky (hlavně Panda)... To u Mazdy bych viděl problém hlavně v dovozu z Japonska a vysokým clům, které Mazdy neskutečně prodražují. Takže když přijdou Mazdy na trh do Evropy, tak už nejsou konkurenceschopná. jinak jsou to velmi hezká a povedená auta... 😒
😉 K tomu Fiatu. Ten v Evropě prodá víc vozů než H/K dohromady. Fiatu patří sedmé místo a korejci se potulují Hy-je 14 a Ki 16.Dokonce Nissan prodá víc než Hyundai.I v Česku nepatří mezi nejprodávanější. :-!
Problem Fiatu v CR je hlavne v totalne neschopnem vedeni lokalniho zastoupeni. Ta Polka, co tam sedi, to vede totalne do kytek. ;-\
Ja sa napriklad tesim z toho ze Mazda sa tak malo predava a to hned z dvoch dovodov. Nikto nebude mat potrebu tu moju ukradnut, lebo lahko rozpreda suciastky a tak isto nezapadnem do davu Octavii, Passatov, Golfov, Fabii, Focusov, Meganov, Ceedov atd...
Takze u mna spokojnost :-!
A co sa tyka ceny Mazd, treba si pockat vzdy na zaciatok roka, ked sa auta vyrobene predchadzajuci rok predavaju s velkymi zlavami.
Co ma ale trosku trapi je FIAT, nechapem ako mohol tak vyrazne klesnut. Predpokladam, ako tu uz niekto pisal, ide o stare portfolio modelov. Panda aj Grande Punto a aj Bravo su na trhu uz niaky ten piatok. Skoda 😢
Takze u mna spokojnost :-!
A co sa tyka ceny Mazd, treba si pockat vzdy na zaciatok roka, ked sa auta vyrobene predchadzajuci rok predavaju s velkymi zlavami.
Co ma ale trosku trapi je FIAT, nechapem ako mohol tak vyrazne klesnut. Predpokladam, ako tu uz niekto pisal, ide o stare portfolio modelov. Panda aj Grande Punto a aj Bravo su na trhu uz niaky ten piatok. Skoda 😢
U Mazdy se pleteš, podívej se kolik stojí šestka a porovnej výbavu s Mondeem či passatem. Drahá je Honda (bohužel), překvapivě celkem i Toyota Avensis (i když v poslední době šli dolů s cenou) a to Toyota má výrobní závod v UK stejně jako Honda, i když si nejsem jistý, jestli tam dělají Avensis a Accord. V tomhle trojlístku je mazda 6 nejlevnější a je plně srovnatelná. A cla v tom nehrajou roli, zato ti každý dealer v Mazdě připomene, že tohle auto je dělané skutečně v Japonsku. Než budeš psát o neskutečném prodražování, porovnej si stránky dovozců a prodejců....Já jsem sice Mazdu 6 kupoval před osmi lety, ale od té doby se situace nezměnila (navíc dostávám průběžně nabídky, takže aktuální ceny znám) a i když jsem původně tíhnul k Hondě (měl jsem Civica a nemohu ani o týhle značce říct křivý slovo, naopak dodnes ji mám rád a fandím jí), tak cena mně zavedla jednoznačně k Mazdě 6. A rozhodně toho nelituju.
S tou 6 od Mazdy souhlasím, ta je skutečně levná... Ale vezmi si jiný modely značky. Mazda 2 je dražší než konkurence v řádu 30-50 tisíc (a to jen díky nedávné slevě)... Přitom technicky spřízněná (a novější) Fiesta je levnější. Mazda 3, když přišla na trh před 2 lety, tak stála 400 tisíc (teď už je naštěstí situace lepší). Mazda 5 - o 100 tisíc dražší než auta se srovnatelnou výbavou, totéž CX-7... Mazda MX-5 je ve specifické kategorii, kde je cena až druhotná a o šestce už jsem mluvil...
Tak jak jsem se kooukal na tabulku, nejde opomenout pokles domácí Škodovky. Myslím, že částečně to bude ovlivněno stářím modelů. Hlavně Octavia, ikdyž se prodává víc než dobře už má něco za sebou. O Fabii se určitě nedá říct, že je neúspěšná, ale určitě se od ní čekalo víc. Tak se snad z toho poučí a nová fabia bude o něco úspěšnější. Sávající model zatraktivnují různými edicemi. Je pravda, že většinou to Fabii sedne a třeba Montecarlo vypadá pěkně. Superb a Yeti se prodávají hodně dobře, ale není to segment aut, která by měla být tahounem značky. O roomsteru už ani psát nebudu. Své kvality má, ale je prostě "jiný" a veřím že nový roomster bude už klasické MPV.
Na rduhém místě se perou stále stejní rivalové. Ford a VW. Oba mají dost vyrovnanou nabídku a mají proti sobě co postavit. Ford přišel s novým Focusem a motory ecoboost, což mu určitě pomohlo. VW v tomto postavil zase nový Sharan a Touareg, ale to jsou opět modely s prodeji spíše v jednotkách až desítkách kusech. Do budoucna předpokládám, se budou tyto dvě automobilky stále prát mezi sebou na druhém a třetím místě. Dál už se budou prát Korejci a Francouzi. Těšíme docela dobré umístění Peugeotu. Má konečně zase dobré modely v nabídce a 5008 a 508 jsou opravdu povedená auta. Možná škoda jen jednoho benzínu ikdyž s dostatečným výkonem.
Ted si to tu asi hodně pohnojím, ale jsem rád, že korejci v červnu hodně klesli. Vůbec mě netěší nárůst hyundai za celkové pololetí. Přijde mi to tu překorejcovaný. Mnohem radši by jsem tu potkával Japonce.
Zajímavý je i úspěch Audi, které svým dvěma protivníkům BM a BMW poodskočilo a značně zvýšilo své prodeje.
Hodně překvapivě si stojí i porsche, které je třeba i před zdejší nedotknutelnou ikonou Alfa Romeo. Ti si to ale způsobili sami, když nádherná dravá a elegantní auta zavrhli a začali vyrábět modely s "homolookem".
Na rduhém místě se perou stále stejní rivalové. Ford a VW. Oba mají dost vyrovnanou nabídku a mají proti sobě co postavit. Ford přišel s novým Focusem a motory ecoboost, což mu určitě pomohlo. VW v tomto postavil zase nový Sharan a Touareg, ale to jsou opět modely s prodeji spíše v jednotkách až desítkách kusech. Do budoucna předpokládám, se budou tyto dvě automobilky stále prát mezi sebou na druhém a třetím místě. Dál už se budou prát Korejci a Francouzi. Těšíme docela dobré umístění Peugeotu. Má konečně zase dobré modely v nabídce a 5008 a 508 jsou opravdu povedená auta. Možná škoda jen jednoho benzínu ikdyž s dostatečným výkonem.
Ted si to tu asi hodně pohnojím, ale jsem rád, že korejci v červnu hodně klesli. Vůbec mě netěší nárůst hyundai za celkové pololetí. Přijde mi to tu překorejcovaný. Mnohem radši by jsem tu potkával Japonce.
Zajímavý je i úspěch Audi, které svým dvěma protivníkům BM a BMW poodskočilo a značně zvýšilo své prodeje.
Hodně překvapivě si stojí i porsche, které je třeba i před zdejší nedotknutelnou ikonou Alfa Romeo. Ti si to ale způsobili sami, když nádherná dravá a elegantní auta zavrhli a začali vyrábět modely s "homolookem".
I když bych také radši viděl jap. před koreou, vůbec mi to nevadí a trochu škodolibě si říkám dobře. Třeba čím více dostanou "přes papulu" (a samozřejmě ne jen u nás), tím dříve se proberou. Zatímco H/K ukazují, jak se lze postupně "vetřít" do evropy a z nuly si budovat pověst, jap. ukazují, jak postupně degradovat vybudovanou pověst a jakousi vyjímečnost díky které jim trh byl ochoten tolerovat jejich jinakost.
Evidentně se spíš Japonci v Evropě nechtějí vtáhnout do cenové války, tady bude zakopanej pes.
Ano, to lze také pozorovat. Pokud si jako prioritu řekli, že pro ně uvropský trh není důležitý a akceptují klesající podíl.... Jejich business. Z pohledu člověka (fanouška), kterému byla (a stále) jsou určitá jap. auta blízká mne to mrzí a o to víc je kritizuji.
Pokud jim bude stoupat podíl na jiných trzích, tak mě to jako majitele jap. auta mrzet nemusí. Ono zdravit každé druhé nebo třetí auto by brzo přestalo bavit 😄
Mě to mrzí z toho pohledu, že pokud je/bude evropa vnímána jako nezajímavý trh, nelze se dočkat přizpůsobení zajímavých modelů, které jsou nabízeny na jiných trzích.
Původně jsem také narážel na ten rozdíl přístupu. Když se podívám na sportovní pověst Hondy a kam směřuje, co nabízí a nulovou pověst třeba Hyundaie, který má "koule" na to, jít do konzervativní evropy se zadokolkou a lá 370Z i když tuší, že prodejně to nebude žádný trhák a udělají s tím méně parády než na US trhu. A stejně jim to za to stojí. Pro posílení image.
Zrovna ta Honda (Acura) měla k dispozici RSX, které mohlo být v evropě k dispozici před vlnou úspěchu Scirocca. Při rozumné cenové politice se mohli svézt na rocco vlně s minimem nákladů. Nyní Civic Coupe. Stejně tak jsem zvědav, jak se poperou s CTR a jeho pohonem. Bude vůbec v evropě ? Uvidíme, jak to bude s FT-86, ale tam jsem klidnější jelikož pohon má obstarat Subaru a to už deklarovalo změny na boxerech na E6 a je z čeho vybírat. Ještě uvidíme s cenou.
Původně jsem také narážel na ten rozdíl přístupu. Když se podívám na sportovní pověst Hondy a kam směřuje, co nabízí a nulovou pověst třeba Hyundaie, který má "koule" na to, jít do konzervativní evropy se zadokolkou a lá 370Z i když tuší, že prodejně to nebude žádný trhák a udělají s tím méně parády než na US trhu. A stejně jim to za to stojí. Pro posílení image.
Zrovna ta Honda (Acura) měla k dispozici RSX, které mohlo být v evropě k dispozici před vlnou úspěchu Scirocca. Při rozumné cenové politice se mohli svézt na rocco vlně s minimem nákladů. Nyní Civic Coupe. Stejně tak jsem zvědav, jak se poperou s CTR a jeho pohonem. Bude vůbec v evropě ? Uvidíme, jak to bude s FT-86, ale tam jsem klidnější jelikož pohon má obstarat Subaru a to už deklarovalo změny na boxerech na E6 a je z čeho vybírat. Ještě uvidíme s cenou.
Chápu, ale to by musely jít prodeje ještě hodně dolů, aby se nabídka v Evropě omezila a to moc neočekávám. Korejci, dle mě, půjdou se cenami postupně nahoru. Ale až (jestli) se dostanou na úroveň evropské konkurence, tak se jejich růst zastaví, protože za stejnou cenu dá většina Evropanů logicky přednost domácím automobilkám. A nedá se očekávat, že by Korejci technikou v nejbližší době (a jestli vůbec někdy) předskočili evropské automobilky, čímž by mohli zase nalákat další zákazníky.
Honda je kapitola sama o sobě, ale zrovna do Hondy "fanatik" nejsem. Na to jsou tady nebo spíš byli jiní 😄
Honda je kapitola sama o sobě, ale zrovna do Hondy "fanatik" nejsem. Na to jsou tady nebo spíš byli jiní 😄
Popravdě nevim jakou techniku by meli korejci pro 90% ridicu dotahovat. Techniku naseho nejvetsiho domaciho vyrobce maji v maliku. A v luxusnich vozech je to o tom co na jakem trhu nabizeji, by jsme se asi divili co kde nabizeji, az by se ve skodovce cervenali >😁
Fanatikem Hondy se treba ja >😁 H :yes:
Fanatikem Hondy se treba ja >😁 H :yes:
Co kdo nabízí na jakém trhu je v diskuzi pod tabulkou českých prodejů je bezpředmětné. Jakou techniku by měli korejci dotahovat ? Paleta motorů, moderní turbo benzíny, 4x4 (pravda, tím nedisponují ani všichni evropští konkurenti)
Rikam pro 90% ridicu. Kolik jezdi treba % Ochcavek 4x4? Turbomotory jsou na trhu chvilku, pockame 2, 3 roky a uvidime co kdo predvede. Ono popravde turbobenzin neni zadna vyhra, z hlediska ucinosti je tomu naopak nez u turbonafty.
Ale benzínová turba přinášejí tu jednodušeji dostupnou dynamiku, tolik známou právě z turbo nafty.
Nejde o počty prodaných "top" verzí, jde o to, že tyto verze nejvíce pracují na posilování image značky. Jasný signál zákazníkům, co vše mohu mít a co třeba konkurence nemá. Proč myslíš, že Hyundai pustil do konzervativní evropy provokativní Genesis coupe. Z důvodu vidiny komerčního úspěchu to rozhodně není a i mínus by se jim (ze střednědobého hlediska) vyplatil.
Nejde o počty prodaných "top" verzí, jde o to, že tyto verze nejvíce pracují na posilování image značky. Jasný signál zákazníkům, co vše mohu mít a co třeba konkurence nemá. Proč myslíš, že Hyundai pustil do konzervativní evropy provokativní Genesis coupe. Z důvodu vidiny komerčního úspěchu to rozhodně není a i mínus by se jim (ze střednědobého hlediska) vyplatil.
Oni se chovaji hodne racionalne - proste dostupne je to, co se bude opravdu prodavat, takze do okrajovych verzi moc nelezou.
Proto ve srovnani s evropskou konkurenci na prvni pohled omezena paleta motoru.
Co se tyce turbobenzinu, tak ty maji samozrejme take - jak 1.6TGDI tak 2.0TGDI v nekolika vykonovych verzich, problem je, ze je nestihaji vyrabet, proto dostupnost na EU trhu odkladaji na konec 2011, zacatek 2012.
Zatim jsou dostupne v Asii a severni Americe - nova motorarna v Ziline by jim mela pomoct poptavku pokryt.
Proto ve srovnani s evropskou konkurenci na prvni pohled omezena paleta motoru.
Co se tyce turbobenzinu, tak ty maji samozrejme take - jak 1.6TGDI tak 2.0TGDI v nekolika vykonovych verzich, problem je, ze je nestihaji vyrabet, proto dostupnost na EU trhu odkladaji na konec 2011, zacatek 2012.
Zatim jsou dostupne v Asii a severni Americe - nova motorarna v Ziline by jim mela pomoct poptavku pokryt.
Ano, ta racionalita je mi sympatická. Žádné "tance" kolem, ale jednoduchý a cílený tah na branku. Stejně tak je třeba si přiznat, že zatím nedosáhli plné úrovně zavedené evropské konkurence. Hlavně v oblasti vnímání značek, jejich zařazení (postavení) na trhu a pořád částečně v oblasti technických vychytávek. I kdyby Hyundai, nebo Kia dnes postavili auto na úrovni S classe s 2/3 cenou, stejně by je to automaticky neposunulo ve vnímání na úroveň MB. V tomhle se ale myslím shodneme. 😉
Nikdo zrejme nepochybuje, ze maji pred sebou jeste hodne prace. Navic, premiove znacky zatim zrejme nejsou jejich hlavnim cilem, i kdyz v US uz drapkem stouchaji i do tohoto segmentu - viz Genesis a hlavne Equus.
Kazdopadne z jejich pocinani je evidentni, ze si cilevedome jdou za svym, o vsech krocich premysleji a uspesne hledaji mezery na trhu. Konkurencnimu prostredi to jenom prospeje...
Kazdopadne z jejich pocinani je evidentni, ze si cilevedome jdou za svym, o vsech krocich premysleji a uspesne hledaji mezery na trhu. Konkurencnimu prostredi to jenom prospeje...
Každá automobilka má svou historii a image, je v nějaké hospodářské kondici, je nějak veliká/malá, má hlavní základnu v nějakém státě s určitým daňovým režimem, státními (ne)intervencemi do autoprůmyslu, s úrovní mezd atd. To platí pro evropské automobilky, ale stejně tak pro japonské nebo korejské. Důvody, proč tady ochabuje Mazda, jsou jiné než u Toyoty. Postavení evropského Fordu je výrazně jiné než postavení evropské odnože GM. PSA má jiný profil, chování i prognózu než Renault, přestože všichni sídlí ve stejném do socializmu zamilovaném státě. Kia versus Hyundai řeší vzájemně problémy s riziky kanibalizace, které se liší od podobných problémů mezi VW/Škodou/Seatem. Atd. Postupné snižování podílu Škody na domácím trhu probíhá celé roky a je to přirozený jev, jelikož její počáteční zcela dominantní podíl (a zaostalost) byl daný dlouhodobou umělou izolací českého trhu od světa. Není to žádná tragédie, pokud Škoda (a) bude celkově i nadále zvyšovat své globální prodeje (Asie!), a (b) udrží si v ČR výrazný podíl, který jí bude stačit na udržení image "naší domácí" automobilky (v tomhle směru chápu Kari laze a jeho nechuť k překorejcování - Hyundai se svou trikolorní politikou se chová v ČR přesně podle pravidla "hit where it hurts", ale to se přece dalo předpokládat). Škoda má stále ještě úzké portfolio modelů, takže je příliš závislá na segmentu "malé" a "nižší střední", což se jí těchto třech letech vymstilo, když aktuální generace Fabie nesplnila očekávání. Roli určitě hrály i průtahy s přípravou Ingentlathových "dětí" Roomsteru a Yetiho, které skončily ne zcela jasnou koncepcí obou modelů a hlavně jejich hodně opožděným nasazením na trh, který už mezitím změnil své chutě. Přesto Škoda globálně roste a jeví se perspektivně, nebál bych se o ni. Jinak automobilový trh ČR jako jeden z mála (nebo jediný?) trhů EU27 letos klesl a to tady pocítily skoro všechny značky. Pokud jde o stížnosti českého obchodního zastoupení Hyundaie na "čachry" Fordu a dalších s prodejními statistikami, pokládám je za minimálně netaktické - protože nikdo nemá rád stěžovatele a remcaly.
Tak to, že to má pozitivní vliv na cenový vovoj je bez diskuze. A korejci se pomalu z cenově nejvýhodnějších aut dostávají na standard ve třídách a za chvíli už nebudou cenu na trhu udávat. Tak uvidímě, jak jim to půjde. Mě se hlavně hrozně nelíbí. Obzvláště Hyunady dělá hrozné patvary, ale kia to moc nenarovnává. Takže pokud by jsem je nemusel potkávat tak často, byl by jsem jen rád. Ale pokud se to lidem líbí, tak je to jejich boj. Ted zde nehodnotím kvality ani techniku, ale jen to, že se mi prostě nelíbí.
No hele, třeba i30 je takový univerzální auto, nenadchne, ale ani neurazí.. typický Golf-klon.
i30 a ceed jsou na tom vzhledově docela dobře. Ale tam to skončilo. Mysleli si, že zůročí ten úspěch těchto modelů a začali stavět zrůldičky, místo aby navázali na stravitelný design i30 a ceedu.
Loni Škoda dojížděla starý Tour a to byla opravdu velká čísla. Dostala je spousta lidí ve firmách místo fabií. Celkově Škoda klesla velmi podobně jako trh. Při (dá se říct totální) cenové válce v oblasti 250-350 ve spojení s hodně nákladnými kampaněmi jiných značek není situace žádným překvápkem. Auta velikosti Fabie ztrácejí obecně podíl na trhu a co má zájem Škoda prodávat za 282 900Kč, o tom tady bylo asi před týdnem.
Uvidíme, co udělá Octavia 1.4TSI za 344 900Kč 😄
Uvidíme, co udělá Octavia 1.4TSI za 344 900Kč 😄
...ale zespoda :no: Když se na to první místo nedostaneme v prodejích, tak začneme zpochybňovat výsledky soupeřů. Koukněte se, jak nám všichni ubližují.
Výborně, Huyndai :yes:
Výborně, Huyndai :yes:
😉 Hjund možná o jednu příčku ještě poskočí ,ale KIA je odsouzená jako věčná sedmička. Ostatně tomu napovídá i nejvtíravější,podlízavá ,neskutečně hloupá reklama >😁
Tak s tím musím souhlasit. Tu reklamu, jak tam ten plesnivej dědek s bílou hlavou řve "sedm" bytostně nesnáším stejně jako reklamu na nějaký ten XXXLL, nebo jak ten nábytek je.
No ona ta reklama, že je stereotyp, že by se v Česku nemohly dělat světový auta, poté co se dozvíme, že motor vybírají muži, barvu ženy a děti v autě zlobí je taky velice stupidní.....ale na rozdíl od jiných se vsadím, že Korejci si toho všimnou a změní to. Na rozdíl od některých dalších se ze svých chyb dokážou zatraceně dobře poučit.
Jinak k těm cenám - pokud budu dělat auto odpovídající kvality, bude mně to stát určitou sumu peněz, kterou nelze redukovat pod určitou mez. Přitom třeba mzdové náklady hrají zcela nepodstatnou roli, do ceny auta pro odběratele se například vyšší položkou promítne reklama a náklady na prodej, než mzdové náklady na vlastní výrobu. A úplně nejdražší jsou náklady na výrobu, dále suroviny, energie, doprava a vývoj. Proto se taky Korejci cpali tak k nám a na Slovensko. V Německu by nebyly kapacity (tam je přeautováno....), ale třeba pořídit srovnatelnou fabriku na Ukrajině by bylo několikanásobně dražší, než u nás. Tohle platí pro jednoduché výroby s velkým podílem ruční práce, malými přepravními, logistickými a energetickými nároky (kabely se dají svazkovat i ve stodole), ale neplatí to pro podbně složité a komplexní výroby, jako je výroba aut.
Jinak k těm cenám - pokud budu dělat auto odpovídající kvality, bude mně to stát určitou sumu peněz, kterou nelze redukovat pod určitou mez. Přitom třeba mzdové náklady hrají zcela nepodstatnou roli, do ceny auta pro odběratele se například vyšší položkou promítne reklama a náklady na prodej, než mzdové náklady na vlastní výrobu. A úplně nejdražší jsou náklady na výrobu, dále suroviny, energie, doprava a vývoj. Proto se taky Korejci cpali tak k nám a na Slovensko. V Německu by nebyly kapacity (tam je přeautováno....), ale třeba pořídit srovnatelnou fabriku na Ukrajině by bylo několikanásobně dražší, než u nás. Tohle platí pro jednoduché výroby s velkým podílem ruční práce, malými přepravními, logistickými a energetickými nároky (kabely se dají svazkovat i ve stodole), ale neplatí to pro podbně složité a komplexní výroby, jako je výroba aut.
ked dojdu vsetky ix35 co su objednane tak stupne, nemusis sa bat, kia aj hyundai uz su etablovani na EU trhu a ide im to. Nemozes cakat ze za 5 rokov sa dostanu do top ten stabilnych predajcov ked donedavna vyrabali braky.
Jednoznačným vítězem je Opel, jehož prodejní výsledky od začátku roku rostou kupodivu velmi rychle. Velký potenciál růstu se jeví rovněž u Seatu - bylo na čase. Když celý trh klesne o 13% a tyto značky vykazují více než padesátiprocentní nárůsty, tak to už něco znamená!
Dacii nemá cenu komentovat - je to laciná značka, dostupná každému.
Naopak nedaří se Fiatu a to už pěkně dlouho a při pohledu na jeho modelovou řadu se tomu ani nedivím.
Dacii nemá cenu komentovat - je to laciná značka, dostupná každému.
Naopak nedaří se Fiatu a to už pěkně dlouho a při pohledu na jeho modelovou řadu se tomu ani nedivím.
Opel má hodně nových modelů. Není se čemu divit. Ten roste oprávněně.
Ta dacia je dána hlavně tím, že před dusterem její prodeje delší dobu klesaly, protože logan svůj prvotní bum měl už za sebou, takže je tím to číslo hodně ovlivněné. A navíc má nyní dostupné nové SUV hodně zákazníků. Co na plat, že to je uvnitř jak ve favoritu.
Ta dacia je dána hlavně tím, že před dusterem její prodeje delší dobu klesaly, protože logan svůj prvotní bum měl už za sebou, takže je tím to číslo hodně ovlivněné. A navíc má nyní dostupné nové SUV hodně zákazníků. Co na plat, že to je uvnitř jak ve favoritu.
Aspoň si to nehraje na prémii....a zas taková hrůza jako logan to taky není. Vývoj a posun tam je. Když to nebude jako ve favoritu, bude to stát o sto klacků víc a kouzlo je pryč....
S tím souhlasím, a nic proti tomu nemám. Duster prostě vhodně vyplnil díru lowendem a na ceně postavil politiku Dacie. Je jasné, že někde se ta cena promítnout musí. Ale byla to dobrá strategie postavit Dacii na "ůplné dno" a tím dát možnost méně movitým lidem koupit si nové auto.
je potřeba vidět čísla v kontextu, třeba takový koncern Fiat, ten je velmi úspěšný protože pouhý pohled na pořadí vůbec nic nevypovídá ale vezmeme-li do úvahy, že Fiat se snaží konkurovat německé premii tak 229 kusů je epochální úspěch protože takové BMW, považte, je na 290 takže co by dup jsou tam. Ještě lépe je na tom Alfa, ta si vytkla za cíl pobít celou rodinu supersportů a to se jí podařilo vždyť 37 kousky si pěkně vyšlápla na značku Porsche která má rázem problémy se svými 30 prodanými kusy.....
to se mi líbí...ford hned druhá značka a nechala za sebou VW, je jasné, že na škodu si co do prodeju asi nikdo nesáhne...ale tak to asi má bejt...domácí značka má největší prodeje ve všech zemích kde se auta vyrábí(francie, německo, korea a japonsko především)
docela by mě zajímalo srovnání zemí kde se auta nevyrábí vubec(blízký východ, ukrajina, benelux atd)
k té škodě: pokles na českém trhu je pro ní jistě dost směrodatný jako čr jeden z klíčových trhů...ovšem prodeje globálně rostou...(čína a rusko) ovšem mám možnost mluvit s lidmi z usa a blízkého východu a ti za a) bud o škodovce jako značce vubec neví nebo za b) si myslí že je to automobil ruské produkce a řadí ji někam na uroven avtovaz nebo dacie a diví se že jsou 4x dražší, myslím že tohle je hlavní problém škody, na nenáročných trzích jako Čína, Indie, Rusko....tak tam si lidi koupí pomaliu cokoli hlavně aby to mělo kola a volant...snad krom ruské vyšší třídy...ale ta zas jezdí v hummerech a lexusech a na škodu se vubec nepodívá...a to je hlavní problém škody...pokud se chce stát opravdu zavedeným výrobcem...měla by se definitivně zbavit nálepky postkomunistické automobilky a divize...řekl bych že management VW jí v tomto spíše škodí a brzdí ve vývoji
docela by mě zajímalo srovnání zemí kde se auta nevyrábí vubec(blízký východ, ukrajina, benelux atd)
k té škodě: pokles na českém trhu je pro ní jistě dost směrodatný jako čr jeden z klíčových trhů...ovšem prodeje globálně rostou...(čína a rusko) ovšem mám možnost mluvit s lidmi z usa a blízkého východu a ti za a) bud o škodovce jako značce vubec neví nebo za b) si myslí že je to automobil ruské produkce a řadí ji někam na uroven avtovaz nebo dacie a diví se že jsou 4x dražší, myslím že tohle je hlavní problém škody, na nenáročných trzích jako Čína, Indie, Rusko....tak tam si lidi koupí pomaliu cokoli hlavně aby to mělo kola a volant...snad krom ruské vyšší třídy...ale ta zas jezdí v hummerech a lexusech a na škodu se vubec nepodívá...a to je hlavní problém škody...pokud se chce stát opravdu zavedeným výrobcem...měla by se definitivně zbavit nálepky postkomunistické automobilky a divize...řekl bych že management VW jí v tomto spíše škodí a brzdí ve vývoji
Jen by jsem s tím Fordem nebyl takový optimista. Je před VW pouze v červnu. Za pololetí je za VW na třetím místě a navíc VW za pololetí rostlo o 3,1%, zatímco Ford jen o 0,1%. Každopádně tyto dvě automobilky jsou si hodně vyrovnané a na konci roku uvidíme, jak si budou celkově u nás stát.
Nezvyklým brandem v TOP 10 je Audi. K tomuto úspěchu stačilo 442 registrací. Nejvíce z toho tvořily řady A4 (70 ks), A6 (68 ks), A3 (61 ks), A1 (42 ks), Q5 (36 ks), A5 (33 ks), A7 (28 ks), A8 (28 ks) a Q7 (25 ks).
ked to spocitame nemame ani 400 audiniek a v tabulke uvadzate 442, kde je dalsich 50kusov? Zeby sa predlo 50 TTciek alebo R8miciek este?
divne cisla stratilo sa nam 50 audi >😁 to je smola ty vole
ked to spocitame nemame ani 400 audiniek a v tabulke uvadzate 442, kde je dalsich 50kusov? Zeby sa predlo 50 TTciek alebo R8miciek este?
divne cisla stratilo sa nam 50 audi >😁 to je smola ty vole
Přečti si to znova. Nejvíce z toho tvořili řady.... Takže tam nemusí být obsaženo vše. Třeba jako právě TT, R8 a dost možná už i Q3
a neni to tech 50 oficialnich vozu mff kv? >😁
Smůla je to hlavně pro ty, co případně nemůžou Audi v top 10 "rozdýchat" a ani mnohokrát opakované počítání na jejich "astma" nezabírá, spíš naopak... >😒]
boberko
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Opel dotezil ze sve letni akce a vrati se zpet. Prodeje 1-5 mesic jsou cca 1984 vozu, prumer na jeden mesic vychazi cca 396. Sesty mesic byl nadprumerny letni slevou - "svlekli jsme ceny do plavek" a prodalo se 594 vozu....., minuly rok prumer kazdy mesic 280 vozu....takze posun je, cca tretinovy, ale stale malo. Jestli Opel nebude delat akci za akci...spadne zase zpatky...
Lidi v Mazdě, budíček.
FIAT co dodat, jsou schopni zavrhnoud u Alfy nejkrásnější příď všech dob a nahradit ji u Mita vykuleným ksichtem Multipla competizione.
Osobně bych po stránce designu volil Astru, zevnějšek se hodně povedl a snad neexistuje úhel, z jakého by byla Astra ošklivá a myslím, že to samé se dá říct i o interieru. Navíc zanedlouho přibude ještě GTC, které posouvá design nastolený současnou Astrou ještě o kousek dál...
Mazda 3 je krásné a hodně povedené auto, přesto je pro mě vítězkou Astra...
V kazdom pripade obe auta su velmi pekne, na Mazde 3 sa mi trosku nepaci ten usmev ala Peugeot 207, ale inak je to podarene auto.