Novinky
Special-line
0
Co nabízejí vím a vím že toho nabízejí hodně. Ale zdá se mi že to na ulicích není zvlášť moc vidět že by jezdilo nějaký zaznamenatelný množství. Už nevím jak to přesně napsat. Prostě se mi zdá že dříve jsem viděl tolik nových Primer a Almer co už dnes nových Nissanů nevidím a když tak je to nějaký crossover nebo něco podobného. Micru už jsem neviděl dlouho a Note snad jen u prodejce. Asi se Nissan v současné době orientuje svým portfoliem jinak než co by češi kupovali po větších počtech.
Přejít do diskuze
presne tak, podobnu cenu maju logany a podobne auta (nic voci nim) a prave proti tymto by to mohla byt zaujimava volba. Pravdepodobne zakladna vybava v usa nebude obsahovat svihadla vpredu a podobne vymozenosti. Taktiez to ma slusny zakladny motor
Jestli jsem ranil tvé gramatické cítění, tak se ti moc omlouvám, nějak jsem si tu chybu neuvědomil... 😄
Akorát se mi zdá, že už ten úspěch Nissanu stojí příliš na Qashqai a že už nedokážou nabídnout ve jmenovaných kategoriích až tak konkurenceschopný modely jako dřív... a to je trochu škoda...
PS: Trochu se omlouvám, myšlenka není tak špatná jako její formulace (musím na tom ještě trochu máknout 😄 )...myslel jsem to převážně z pohledu zákazníka, nikoliv automobilky...
PS: Trochu se omlouvám, myšlenka není tak špatná jako její formulace (musím na tom ještě trochu máknout 😄 )...myslel jsem to převážně z pohledu zákazníka, nikoliv automobilky...
občas zabrouzdej na nějaký web [odkaz] a mrkni se co se nabízí,připadá mě,že jsi spal 20 let 😉
Nissan zvolil v Evropě jinou cestu než většina ostatních výrobců a výsledkem jsou největší dlouhodobé růsty prodejů ze všech výrobců. Proč by prodával po pár tisících klasickou nižší střední třídu, když může prodat 220 000 QQ. V nižšší střední se prodalo jen víc Golfů, Aster, Meganů a Focusů. S klasickou nižší střední by se Nissan nedostal ani na třetinu. Ve střední třídě také nemá Nissan šanci. Plácal by se někde na úrovni Mazdy nebo Hondy.
To je sice pravda, ale jde o to, který modely se prodávají... S novým Micrem jsem se spletl (netušil jsem, že se nová generace chytla), ale jinak prodeje Nissanu závisí převážně na kategoriích SUV/crossover: Qashai, Juku, popřípadě X-trailu... Kde jsou jejich prodejní čísla ve střední, popřípadě nižší střední třídě...?
To co tady píšeš je totálně mimo realitu. Pokud by jsi se podíval na čísla za poslední roky, tak zjistíš, že naopak Nissan v Evropě roste nejvíc ze všech mainstreamových automobilek.
Je to tak, Nissan (a celkově téměř všichni japonci) v Evropě vyklízí pole, z pohledu aliance Renault-Nissan to není až taková ztráta, jelikož Renault s Dacii se o místní trhy "postarají", z pohledu zákazníka už to ztráta možná je, jak říkáš: "byly to nenáročný, (podle mně) spolehlivý auta akorát pro českého uživatele"... Dneska jsou prodejný od Nissanu už jenom SUV/crossouvry (hlavně Qashqai), což je možná škoda...
Mistni ohrnovaci nosu se taky zapomneli podivat, ze ta americka thalia za 200k ma 1,6 80kw motor. Vzhled je uchazejici, interier nic moc...ale, co by jste chteli za ty prachy.
Keď sa jedná o najlacnejšie auto na trhu tak spĺňa kritéria. Nemožno mať rovnaké nároky na auto za 10 a 30 tis. Tento model s dobrou cenoukou by sa určite uchytil aj v európe, čo sa o väčšine áut vyrábaných pre americký trh nedá povedať. :yes:
Tak před 10 lety bylo vidět nových Nissanů celkem dost. Teď aby je člověk pohledal a když tak je to spíš X-Trail nebo něco takového. Běžného Nissana jako byly právě dřív Primery a Almery dneska pohledat. Myslím že to byly nenáročný auta akorát pro českého uživatele, což nynější modely asi moc nejsou. Tida vůbec a Micra se nová vidí ve stopových počtech oproti tak 10 letům zpět.
No, já bych tedy jednoznačně za nejhnusnější zvolil Rómster od Schóda-auto. Doteď si ve škodovce nikdo nevšiml, že se designérovi smeklo pravítko při rýsování boční linie oken >😁 To je fakt ke zblití :😉
Hnusnejsi byla snad uz jen Honda City... a nejhnusnejsi vuz co kdy spatril svetlo sveta je Pontiac Aztec - nejvetsi nocni mura designeru 😄