Novinky
Peugeot co má styl 😄 ten se mi vždy líbil 😉
Mi byl sympatický. Kolega ho měl a nedal na něj dopustit. Dokonce denně s ním jezdil do Prahy nebo Ostravy a nikdy si na jízdní vlastnosti nestěžoval. Bezproblémový, prostorný, spolehlivý a s 1.6 i živý. Podle mne to bylo ideální auto pro vozíčkáře, tady byl určitě potenciál, který výrobce nevyužil.
Design 1007 je celkem povedený, ale problém je podle mně už v koncepci celého automobilu - snažit se vytvořit stylovku zkřížením MPV a hatchbacku zatím zkrátka nikdy nevyšlo (viz Renault Avantime)... Pak už zde byla ona vysoká cena, za kterou už jste si mohli koupit auto minimálně o kategorii výš...
...ale zase palec nahoru za odvahu 😄 a hlavně pochvala autorovi, tenhle seriál mě baví číst
Jj, Marko, přeju ještě dost podobně zajímavých nápadů jako tento... :yes:
Ani nemozem zadakovat...toto nebol moj napad. 😉
😉 Mě se třeba tento vůz líbí.Ale kdybych se měl rozhodovat pro tuto značku tak raději3008 :yes: :yes: Ale 1007 je hodně povedená.
Ako môžeš porovnávať 3008 a 1007 ??? Úplne iná kategória, úplne iné zameranie, úplne iná cieľová skupina...
...aj ona tvdila, ze z nicoho nic...a bola som hore vsetkymi styrmi aj s nim... >😁
...mala plne auto letakou s vlastnou podbou "ucitelky lasky" (relacia Laskanie) , ktore asi podla neoverenych sprav blondyna podpisovala "do foroty" za jazdy a necumela na cestu...