Profi
Tusi autor, ktoru generaciu Comba na tejto strankach predstavuje? Vsetci (az na autora clanku) dobre vieme, ako prvy Opel Combo vyzeral a od akeho auta bol odvodeny... 2 fotky a blablablabla....
Já bych Opelu tenhle krok příliš nezazlíval, z pohledu značky je i celkem logický. Když se koukneme na né až tak velkou prodejní důležitost Comba, tak zjistíme, že se Opelu zkrátka nevyplatí jít vlastním vývojem (navíc tento koncept aplikuje drtivá většina konkurentů)... Snad jediné, co bych Opelu zazlíval, je to, že si alespoň trochu nepohrál s designem, aby více zapadal do portfólia značky. Zkrátka aby Opel přidával něco víc než jen jiný znáček na přední masce výměnou za cca 10-20 tisíc (můj předpoklad)... Jinak prodejní úspěch/neúspěch je celkem lehce předpovídatelný - v Německu budou jezdit Comba, ve zbytku Evropy Dobla...
PS: Souhlas s Chrudošem, Doblo vypadá v reálu mnohem líp než na fotkách 😄
PS: Souhlas s Chrudošem, Doblo vypadá v reálu mnohem líp než na fotkách 😄
A podle me Doblo vypada hezky v realu, fotky to auto zabiji. Interier nevim, tyhle auta me neberou, takze nemuzu soudit, ale i tak, je to proste mala dodavka, sice i pro lidi, ale porad jen dodavka, tam se na luxus hrat asi nebude
😉
Všetk je len obchod a de-facto podfuk na zákazníkoch. Je len na nás, dokedy im to budeme trpieť.
Nové Dobló som šiel s najmenším dieslom 1.3, a to je fakt len na posúvanie po meste. Ale do mesta by som si vybral radšej menšie auto, Dobló svojimi rozmermi - hlavne šírkou a rázvorom úspešne konkuruje vozom strednej triedy a motať sa s ním v hustej premávke a úzkych uličkách zaprataných zaparkovanými autami nie je nijaká slasť. A jeho dizajn - rozhodne najškaredšie auto v triede, vyjavený ksicht, podivné čelné sklo, ktoré vyzerá byť dole pri kapote užšie ako hore pri streche...
Tiež si myslím, že toto je v podaní Opla ďalší krok vedľa...
Ten najmensi dizel ja sice len na motanie sa po meste, ale ked si spomenies (a to nie je az taka davna minulost) na atmosfericke naftaky typ 2.0 sdi, 1.9sdi, 1.7di a alebo 1.9 d, tak tato steroidovana 1.3 ti bude pripadat ako z ineho vesmiru (v dobrom slova zmysle)