Novinky
Všimli jste si taky, že pod články o neúspěšných amerikách úplně chybí komentáře a náležité vysvětlení Barrichella? >😒]
Trochu mě ten článek překvapil, mně se Pacifica už dlouho líbí, viděl jsem ji dokonce i tady. :yes:
Povodne som sa dival na novu Mazdu cx7 ale nakoniec zvitazila Pacifica. Chrysler Pacificu vlastnim uz niekolko rokov a som s nou velmi spokojny. Cena noveho auto bola dost vysoka ale hrozne rychlo padala. Ja som kupil 1 rocnu Pacificu Limited s 30 tisicami kilometrov za $16 tisic USD. Teraz mam najadzdene asi 100 tisic, auto je jak nove jedine co sa prihodilo pre tyzdnom prihodilo ze mi prestal pracovat amplifier na radio.
Teda abych pravdu řekl, tak dykž vidm jak jsou toho plný bazary a kolik toho po našich silnicích jezdí, byl bych se hádal,jak to bylo úspěšný... Ale jak byl nechtěnej,tak jsou z toho levný ojetiny a u nás je to evidentně velmi oblíbený auto. Mě se to líbí moc.
BTW napadlo Vás,že Barichello může taky vyjimečně s něčím souhlasit?
BTW napadlo Vás,že Barichello může taky vyjimečně s něčím souhlasit?
Spíš je toho na Barrichella teď moc... ono 4 články o neúspšných vozech od Chrysleru v jednom týdnu musí být moc i na takový formát jako je barik >😒]
Me osobne se i libi a na americke auto z roku 2003 ma i celkem slusny interier.
takze spolu s vysokou cenou to dopadlo, jak to dopadlo.