Novinky
vrkuboy
0
Na co? Já bych asi ani nepostřehnul že je to nový model. Paradoxně by víc poutalo pozornost zamaskované auto. Jsem překvapen asi tak jako by John Deer vypustil do světa nový traktor a byl nečekaně zelenej. >😁
XTad
0
Vzdyt je zamaskovane. Predni svetla a zadni svetla jsou udelana tak, aby evokovala stary model.
vrkuboy
0
To jsem si všimnul, nicméně i v reálu ty změny nebudou nijak radikální. Jak řekl Clarkson: když dojdu do prodejny Porsche měl bych říct jen jakou chci barvu a je vyřízeno 😄
XTad
0
No ja je cim dal vice podeziram z toho, ze hodlaji udelat svetla podobna 996ce.
stene
0
V tunelu jsou krásně vidět rozsvícené a spíš mi jejich styl připoměl Maserati nebo Astony.
Pekelná Micinka
0
😄 :yes: Napadlo mě to samé...
a stejně dobré. Za sebe musím Porsche nejvíce pochválit za proklamované snížení hmotnosti. :yes: :yes:
:yes😒br />
Temer pul stoleti zdokonaluji dokolane ... pouzitim modernich materialu, novych technologii, soucasnych standartu, ...
Jsem moc zvedavy, jak se zmeni rizenim ustupem od hydraulickeho posilovace rizeni k elektromechanickemu systemu. To muze to auto zabit. Ale sem 100% presvedceny, ze to Achleitner pry vyvoji 991 totalne vychytal a striknu si z toho do trenek 😄
Temer pul stoleti zdokonaluji dokolane ... pouzitim modernich materialu, novych technologii, soucasnych standartu, ...
Jsem moc zvedavy, jak se zmeni rizenim ustupem od hydraulickeho posilovace rizeni k elektromechanickemu systemu. To muze to auto zabit. Ale sem 100% presvedceny, ze to Achleitner pry vyvoji 991 totalne vychytal a striknu si z toho do trenek 😄
porsche moc dobře ví, že revoluce je v tomhle případě zbytečná... tohle auto je prostě stále naprostá bomba :yes: :yes: :yes:
zdravy rozum
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
V neděli kolem nás projížděly 2 prototypy, koukal sem na to s otevřenou držkou......
...na linky světel, ale hlavně na interiér....tam by narozdíl od zevnějšku nějaká ta větší změna neuškodila (imho).
tak toto bude vymazleny kusok... len sa mi trosku nepaci tvar otvorov v prednom narazniku... interier o level vyssie :yes:
Nechtěl bych být hlavní designer 911. Těžký úkol udělat ji jinou a přesto stejnou 😄 Vypadá to každopádně, že přidali trochu hran. To jde malinko proti kulatosti zadečku a světel. Když si ale vzpomenu na fotky současné generace vedle Audi R8 aneb Míša kulička vedle bodyguarda, snad pár hran 911 prospěje. Už se těším na oficiální fotky, Turbo a hlavně GT2,3 RS!!! Bojím se ale elektronického posilovače, když je 911 vyhlášená citlivostí řízení a co nová generace, to novináři tvrdí, že je míň citlivé...