Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Mazda 3 2012: Facelift pro Frankfurt

15 komentářů

skejpa
Ja tam tedy vidim rozdil zcela jasne. Ten usmev uz neni tak vyrazny. Podle me je to peknej FL a poznat rozhodne je.
Otto von Uns
Mňa by zaujímalo ako sa facelift dotkne nižších stupňov výbavy. Sám mám Mazdu 3BL GTA-presne takú istú bielu, aká je na obrázku, takže neobjektívne za seba poviem, že táto výbava(GTA/Sport/GT...) facelift nepotrebovala a je to z môjho pohľadu mierny krok späť. No v prípade nižších výbav by zmena designu nárazníka nemusela byť márna. To za predpokladu, že pre nižšie výbavy nebude pripravený opäť ešte nárazník s iným riešením bočných otvorov a mlhoviek. O tvare nárazníka MPSky ani nehovoriac. Osobne by by som skôr privítal zakomponovanie LED denného svietenie, keď už nie do svetiel, tak aspoň do masky, alebo do spomínaných bočných otvorov v nárazníku. Za 2,2 Skyactiv-D bez DPF dávam Mazdičke :yes:
ljube
he he, přesně tohle mě taky napadlo >😒]

jinak ty úpravy snad ani nestojej za zmínku a za námahu už vůbec ne :no:
Jinoch123
Jj, souhlas, zajímavá je také situace v americe, kde se spojuje evropský i japonský přístup... Každý rok vyjede nová modelvá řada roku 1234, kdy se přidá jedna chromovaná lišta na předek a pak se dolaďují výbavy, trošku technika a další drobnosti... A jednou cca za 3-5 let auto absolvuje klasický (evropský) facelift... Jinak škoda, že si víc nepohráli s tím "úsměvem" přední masky, který předek trochu kazí.
Maulwurf
...by se měli kluci v Pežó dívat každej večer před spaním, aby viděli že se dá auto s velkou tlamou udělat i tak, aby vypadalo dobře.
Glaukos
souhlas, ale facelift a Mitsubishi je něco jiného, tam se to vždy překope a je to stejně k ničemu
Glaukos
Dobré věci netřeba měnit
Guttalax
😉 Mazda opět nezklamala. :yes: :yes:
Mixo
to jo. ocekavani i marketing je na pomery mazdy obrovsky. pokud to nedopadne dobre, tak to bude megaprusvih, ze ktereho se jen tak nedostane.
Mixo
Japonci chapou facelift jinak nez evropske automobilky. Jejich facelifty smeruji k technologicke, nikoliv designove obmene auta. Napriklad u tohoto faceliftu dojde k prehazeni vybav, sladeni barev PP a hlavne skyactiv...takze svuj smysl ma.
guze
ze slova skyactive uz mi za chvili hrábne, je snad uplne vsude.... 😄
augustin
Rovnaky nazor! Neviem, co s tym Mazda vyriesi. Tak ako mam Mazdu rad, presne tak jej niektore veci neviem odpustit....aj ten blby usmev vpredu :no:
Certmike_SVK
Pekne si to vystihol :yes: , ja napriklad budem vediet ze su ine, lebo jedna ma hranate hmlovky a jedna gulate. Ale ako dlho si budem pamatat ze gulate hmlovky znamenaju novsiu verziu to netusim :-!
iudex
Hlásim sa k tým 99%. Kliknem na poslednú fotku, kde je nová a stará a keďže neviem, ktorá je ktorá, musím sa vrátiť dozadu, aby som to zistil. To nie je facelift, to je (keď zostanem v kozmetike) ako natretie indulonou. 😉
Certmike_SVK
Suhlasim s nasadenim novej techniky, to Mazde v predajoch pomoze (snad). Ale nechapem naco robili facelift, ktory je mensi nez minimalny a 99% ludi nebude ajtak vediet rozoznat novu a staru verziu.