Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Starosta Vilniusu: Naše tanky si s luxusními auty poradí (video)

Starosta Vilniusu Arturas Zuokas si vyšlápl na boháče a v litevské metropoli jim jejich luxusní auta přejížděl obrněným transportérem.
Zpět na článek
Avatar - Brandon Walsh
28. 8. 2011 07:06
mamut
preco nepresiel toho fantoma ked chce byt hrdina >:D opat kampan proti ludom kt. si za celozivotne uspory kupia stare S >:D
7. 8. 2011 10:28
Trocha třídního boje na auto.cz?
Proč ne. Samozřejmě, blbě parkují jen zbohatlíci v luxusních autech. A samozřejmě, byla by to opravdu paráda, kdyby magistrátní a policejní vrchnost mohla za špatné parkování těm hnusným zbohatlíkům jejich auta rovnou sešrotovat.

Ale vážně. Dělá se mi zle z toho, jak si nějaký zkorumpovaný městský šašek natočí za veřejné peníze reklamu na to, co všechno by mohl, kdyby opravdu chtěl. A půlka lidí v diskuzi tomu zatleská a český novinář napíše něco o tom, že je to vlastně fajn nápad :no:
Avatar - gld
3. 8. 2011 22:25
Re: To je rečí...
Keď človek vidí toho youngtimera v roli luxusného vozidla arogantného zbohatlíka..úsmev :-)
Avatar - gld
3. 8. 2011 22:23
Re: Šrotování
V usa majú tuším niečo v štýle že notorickým porušovateľom predpisov hodia auto do lisu. Odborníci cez emeriku by nás mohli oblažiť.
3. 8. 2011 19:30
To je rečí...
...nad jedným reklamným, možno predvolebným ťahom...
Auto zhabané pašerákom a "zbohatlík" štedro zaplatený... :-!
Avatar - pumpkin
3. 8. 2011 19:23
fajn kampaň
...a ešte si po sebe aj upratal. :yes: Podľa starostovho pohľadu počas akcie si okrem iného splnil aj svoj detský sen. :-)
Avatar - Dylan McKay
3. 8. 2011 17:55
ha ha ha
Pojišťovny by starostu stáhly z kůže... >:-[]
Avatar - beibej
3. 8. 2011 17:49
todle je co?
přejet 20 let starýho mergla, proč nepřejeli RR nebo to F ?
Avatar - saldy
3. 8. 2011 12:03
Re: To by se...
a jak si s tím starostou ještě s úsměvem potřásl rukou, věděl totiž, že příště by mu ten lotr z radnice mohl prohnat kulku hlavou
3. 8. 2011 11:30
Re: :)))
Asi by sme si to tak priali viaceri, ale vsetci vieme, ze nieco take je v demokratickom state nemozne, aby siel niekto pre porusenie (i vazne) pod obrneny transporter. Myslim si, ze radnice by museli zhanat narychlo miliony za prehrate spory. Ale ako populisticky prejav to pasuje.
3. 8. 2011 10:48
:)))
Už viem, kam pôjdu vyradené tanky Armády Slovenskej Republiky...:o))) Aj tak si myslím, že to bol len marketingový ťah... Toto osloví ľudí viac ako nejaké billboardy...
Avatar - Ada je zase tady
3. 8. 2011 09:11
To by se...
... asi lidem z ODSTOPu nelibilo... :no: >:D :yes:
3. 8. 2011 09:11
Šrotování
Uměl bych si představit, že by se za některé přestupky auta šrotovala. Výrazné porušení povolené rychlosti, opakované menší porušení povolené rychlosti, opakované stání na zebře/ před a za přechodem/ v křižovatce, ono by se toho našlo. A stálo by za to sešrotovat i ty vraky stojící na parkovištích v neprovozuschopném stavu. Samozřejmě na náklady majitele. A bez ohledu na vztah majitele a řidiče. Elegantně to řeší problematiku zjišťování velikosti majetku. Možná trochu tvrdé, ale bylo by to účinné. No řekněte, kdo z vás by porušil rychlost o více než 50 km/h, pokud by mu hrozilo, že jeho miláčka rozmáčknou jak plechovku od piva? Já tedy určitě ne.

Samozřejmě vztahy mezi majiteli a řidiči mohou být i složitější - služební auta, půjčená auta atd. Dá se to řešit výjimkou (ty nemám rád), nebo to můžete nechat na soudu, aby si to u něj vyříkali (vzhledem k českému soudnictví je to taky spíš za trest). Moje preferované řešení by bylo řidiči nabídnout volbu - buď auto zaplatí, nebo si půjde sednout do chládku (popřípadě dostane za trest domácí vězení, veřejně prospěšné práce a jiné).

Je mi jasné, že se to tu nikomu nebude líbit. Realita je, že se kolikrát na silnicích chováme jako prasata.