Videa
... asi lidem z ODSTOPu nelibilo... :no: >😁 :yes:
Už viem, kam pôjdu vyradené tanky Armády Slovenskej Republiky...😄)) Aj tak si myslím, že to bol len marketingový ťah... Toto osloví ľudí viac ako nejaké billboardy...
...a ešte si po sebe aj upratal. :yes: Podľa starostovho pohľadu počas akcie si okrem iného splnil aj svoj detský sen. 😄
...nad jedným reklamným, možno predvolebným ťahom...
Auto zhabané pašerákom a "zbohatlík" štedro zaplatený... :-!
Auto zhabané pašerákom a "zbohatlík" štedro zaplatený... :-!
Proč ne. Samozřejmě, blbě parkují jen zbohatlíci v luxusních autech. A samozřejmě, byla by to opravdu paráda, kdyby magistrátní a policejní vrchnost mohla za špatné parkování těm hnusným zbohatlíkům jejich auta rovnou sešrotovat.
Ale vážně. Dělá se mi zle z toho, jak si nějaký zkorumpovaný městský šašek natočí za veřejné peníze reklamu na to, co všechno by mohl, kdyby opravdu chtěl. A půlka lidí v diskuzi tomu zatleská a český novinář napíše něco o tom, že je to vlastně fajn nápad :no:
Ale vážně. Dělá se mi zle z toho, jak si nějaký zkorumpovaný městský šašek natočí za veřejné peníze reklamu na to, co všechno by mohl, kdyby opravdu chtěl. A půlka lidí v diskuzi tomu zatleská a český novinář napíše něco o tom, že je to vlastně fajn nápad :no:
preco nepresiel toho fantoma ked chce byt hrdina >😁 opat kampan proti ludom kt. si za celozivotne uspory kupia stare S >😁
Samozřejmě vztahy mezi majiteli a řidiči mohou být i složitější - služební auta, půjčená auta atd. Dá se to řešit výjimkou (ty nemám rád), nebo to můžete nechat na soudu, aby si to u něj vyříkali (vzhledem k českému soudnictví je to taky spíš za trest). Moje preferované řešení by bylo řidiči nabídnout volbu - buď auto zaplatí, nebo si půjde sednout do chládku (popřípadě dostane za trest domácí vězení, veřejně prospěšné práce a jiné).
Je mi jasné, že se to tu nikomu nebude líbit. Realita je, že se kolikrát na silnicích chováme jako prasata.