Testy
Vídavam ho denne. Musím povedať, že pokiaľ som s ním mal iba plagátovú skúsenosť, tak to bol hnus prvej triedy. Odkedy si ho ale kúpil sused a ja som ho začal vídať denne, tak musím uznať, že to auto má čosi do seba. Sused je už pán v rokoch, jeho deti opustili hniezdo a zakladajú si vlastné. Na nákupy a výlety mu to s manželkou stačí, na dovolenky chodí zásadne letecky. Vraj nechce ísť nikam, kam môžu prísť český dôchodcovia autobusom. 😄 A jemu sa páči tá hravosť a mladosť čo z toho auta sálajú...
Mě se Juke líbí,jsou na něm krásně vidět prvky zetka i GT-R,ale chápu že my evropané jsme konzervativní i málo odvážní,takže toto je pro většinu úlet.Je to škoda,mě uniformita vadí a toto zkrátka vybočuje,takže za mě :yes: ....a navíc prý i výborně jezdí!
Máme najeto necelých 13 tis Km od května, dostal jsem se při eko i na 6,2 v létě dovolená a test co to dá na max 6,9 a teď zima a klima 80% město a jsem 6,6. Doporučuji. vzadu vozíme akorát tchýni.-) 😄 😄 mgh 😉 ;-\ 😐
Inak za mna :no: alebo ako sa tu pise: To je hnus velebnosti. ;-\
"Jaké nejdražší auto si kdy měla nebo řídila?
Řídila jsem Aston Martin a nejdražší co jsem si koupila je moje nynější, Nissan Juke."
Tak ako tu uz je pisane, je to volba zo srdca, nie z rozumu 😄