Novinky

Zpět na článek

Autosalon Frankfurt 2009: Speciální příloha Auto.cz

11 komentářů

McGyver2
Skvěle zpracovaný a přehledný. Nejvíce z autosalonu se mi líbí F. C-MAX 😄
miromen
Tak C-MAX je podle foto opravdu velmi povedeny a to jak exterier tak interier. Ford ma opravdu velmi dobre designery. :yes:
acALIEN
jste se pos_ali ne >😁 ... jeste ze se nepoustite do jinejch diskusi 😄
twistedTSD
myslim ze je normalni ze maji lide rozdilny nazory ne? ja taky myslim ze nevypada zle, a co?
acALIEN
jj jasne, co clovek to nazor, design je vec vkusu....
marianek
Ano, hlavne na vlastni oci vypada vyborne. Ford se s kinetic designem vydal spravnym smerem (zatim).
Beaumont.
No, musím říct že Japonci mi ve Frankfurtu nechyběli, byť třeba Mitsubishi Evo X. za podívání stojí.
Ale mnohem víc mě mrzela neúčast amerických značek GM - bez Cadillacu a Corvette pro mě není autosalon kompletní ;-\ Chevrolet s Cruzem a novým Sparkem ve stanu na volné ploše to opravdu nezachrání... 8-s
Alespoň Camaro bylo k vidění v e😜ozici dovozce (snad Geiger ?), spolu s novým Mustangem a Challengerem :yes😒br />
Na druhou stranu stojí za zdůraznění přítomnost Lotusu, poprvé po velmi dlouhé době absence (určitě přes 10 let). Snad za to mohla Evora :yes:
GTI
Je to klasika. Oslnivé snímky, oslnivá včasnost, oslnivé informace. Všichni co nám zprostředkovali IAA jako v přímém přenosu proto zaslouží výraznou pochvalu. Janota nejanota, balíček nebalíček, zde bych se přimluvil i za nějakej ten grošík v podobě speciální odměny do říjnové mošny :yes😒br />
BRAVO AUTO.CZ :yes:
Pekelná Micinka
Janotovi a Schumacherovi věřím.... 😉
kolmar
Naozaj perfektne spracovane a prehladne... vsetko na jednom mieste :yes: Len skoda, ze niekde neni ani jedna fotka novinky !!!! napr. novy LC od toyoty... no ale niekde je Galeria plna naozaj famoznych fotografii :yes: napr. Land Rover :yes: na taketo foto sa uz len tak nenarazi...
Parda71 (BMWfans)
Celkem jsem čuměl na tu anketu, že by bylo Punto v ČR tak oblíbené se mi nezdá. Je fakt že Evo je povedené. Asi hlasovali samí fiaťáci. Já jsem pro Ferrari 458 Italia 😉