Novinky
A stále střílející brzda ... kdyby to na tom autě nebylo, tak neřeknu ale co je moc to je moc ... proboha snad to není taková práce změnit v nadpisu jedno slovíčko, které ani v samotným článku není víc jak dvakrát. >😁 >😁 >😁
Protože na fotkách je CLS😊
Alespoň já to chápu tak, že na CLC SB nejsou ještě ani zveřejněnné skicy a tak redakce vzala fotky z CLS.
Alespoň já to chápu tak, že na CLC SB nejsou ještě ani zveřejněnné skicy a tak redakce vzala fotky z CLS.
Taky se mi hodně líbí, ale jak to, že tady nikdo neprotestuje, proč to vypadá stejně, jako větší CLS SB?
Nebo se snad ve zdejších diskusích, nápadně vzájemně, nesmí podobat jen Audiny? 😉
Nebo se snad ve zdejších diskusích, nápadně vzájemně, nesmí podobat jen Audiny? 😉
Nejhezci kombi na silnicich budes mit, kdyz si koupis superba na 18", ale ja mit ten sportovni az supersportovni vuz, tak si jako kombika koupim neco nudneho, aby se nestavalo, ze se budu radeji vozit kombikem, nez sportovnim az supersportovnim vozem.
už to tady bylo mnohokrát a teď je to tu zase - prosím "BREAK" a ne "brake"! dyk to píšou i na tom autě..
Pořád to nechápeš.
Sportovní až supersportovní vůz mám, viz logo v nicku.
Jde o to druhé, rodinné, ale nesmí být nudné, tohle se mi fakt líbí...
Sportovní až supersportovní vůz mám, viz logo v nicku.
Jde o to druhé, rodinné, ale nesmí být nudné, tohle se mi fakt líbí...
Cenový odstup od éčka si můžeš propočítat už teď.
Co se týče toho, jestli koupit nebo ne: toto kombi prostě bude NEJhezčí kombi na silnicích. Design vrchol na 4ech kolech. Top design vizuální výkladní-skříně Mercedesu.
Jestli řešíš, že u Laguny dávají nějaký paket zdarma, toto auto nebude nikdy pro tebe.
Jestli si radši na jiné auta, jako sporťák a suv, toto auto taky není pro tebe.
Já osobně mít na toto peníze, neváhám ani vteřinu.
Co se týče toho, jestli koupit nebo ne: toto kombi prostě bude NEJhezčí kombi na silnicích. Design vrchol na 4ech kolech. Top design vizuální výkladní-skříně Mercedesu.
Jestli řešíš, že u Laguny dávají nějaký paket zdarma, toto auto nebude nikdy pro tebe.
Jestli si radši na jiné auta, jako sporťák a suv, toto auto taky není pro tebe.
Já osobně mít na toto peníze, neváhám ani vteřinu.
Me se libi taky, coz o to, ale rekl bych, ze lidi, co ho zvoli jako rodinne auto, napriklad misto Ecka (kdyz uz medak), moc nebude. Tim "mym" autem asi myslis nejaky sportak, proste auto pro radost, tudiz rodinne auto by melo splnovat jine pozadavky.
To bude tím, že nejsi cílovka :no:
Taková auta naopak konečně začínají přicházet na trh a popravdě, mně se líbí a vedle mého vozu potřebujeme jedno auto pro rodinu... Tohle je přesně ono! Kormě Panamery teda 😄
Taková auta naopak konečně začínají přicházet na trh a popravdě, mně se líbí a vedle mého vozu potřebujeme jedno auto pro rodinu... Tohle je přesně ono! Kormě Panamery teda 😄
Vypada hodne dobre, ale nevidim moc duvodu, proc se rozhodnout pro nej a ne pro Ecko, ktere bude urcite take mnohem levnejsi.
Mercedes nepatril v minulosti medzi autá, z ktorých dizajnu by som bol nejak nadšený ale v poslednej dobe ma dostáva do kolien. SLS AMG je pre mňa momentálne najkrajšie športové auto súčastnosti, aktuálna modelová rada MB absolútne bez námietky, štúdia na nové "A" mi učarovala komplet a z tohto záberu [odkaz] som si skoro cvrkol... Paráda! :yes:
Prostě pecka ! :yes: