Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Renault Logan (2012): Jihoamerický Logan s novou přístrojovou deskou

Renault modernizoval u brazilského provedení Loganu design středového panelu palubní desky.
Zpět na článek
16. 8. 2011 20:33
A co karoserie?
Ten interiér není špatný, pokud bude z kvalitních materiálů, tak v levném autě určitě neurazí. Jen nechápu, proč celý ten středový panel neposunuli nahoru místo těch nesmyslných výdechů vzduchu, které jsou jak roury od kamen. Ergonomii by to jenom prospělo.
Ale co ta karoserie? Ta už působí hodně zastarale, tam by důkladná modernizace prospěla ještě mnohem víc! No tak snad příště.
Nebude náhodou brzy nástupce Logana? A objeví se vůbec tahle inovace interiéru i u nás v Evropě?
Rozbalit vlákno
2
17. 8. 2011 01:13
Re: A co karoserie?
Já teda nevím, ale mě osobně se Logan po faceliftu líbí. Z těch lowend sedanů je to snad nejhezčí počin. Myslím, že je hezčí než sesterská Thalie a za stejné peníze je Logan určitě lepší volba.
17. 8. 2011 09:26
Re: A co karoserie?
Interier se minimálně pohledovou kvalitou zvedl... Jinak Logan facelift už absolvoval a vzhledem k blížícímu se nástupci by byl další již zbytečný... Jinak tento postup (při uvedení modelu na Jihoamerický trh) už předvedla Dacia/Renault u modelu Duster, který se taktéž změnil pouze interierem (viz [odkaz] )... U Dusteru píší, že by se do Evropy mohl interier dostat příští rok - tedy v době, kdy u nás vyjede už nová generace Logana, takže zde si myslím, že se stávající model bude prodávat bez dalších změn až do konce...