Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Testy

Zpět na článek

TEST Mercedes-Benz C 250 CDI 4Matic – Hozená rukavice

12 komentářů

Magistr
Dnes celkem jednoznačný souhlas s redakcí, jel jsem nedávno v téměř stejně nakonfigurovaném "Céčku" a to auto se opravdu povedlo.
- Motor je vynikající, jeden z nejlepších naftových čtyřválců, ač mi k Mercedesu pořád nějak líp pasuje V6.
- Zásadní pozitivum je sedmistupňový automat (rychlý a jemný), o světelné roky lepší než starý pětikvalt.
- O trakci netřeba pochybovat, zájemci o "hravost" by se jistě našli, ale asi by si stejně nekoupili čtyřválcovou naftu s automatem...
Kdo akceptuje cenu (au!) a logicky omezenější prostor vzadu (hlavně kvůli motoru podél a kardanu...), tak chybu neudělá.
boost.
Nemá faceliftovaná třída C již Comand Online? A jak funguje ten přístup na internet? Na webu MB mi toho moc neřekli, ale stejnak ta služba asi nebude zadarmo.

Připadá mi, že Céčko je mi hezčí bez AMG paketu, předtím to bylo naopak. Interiér je veliký posun dopředu. Holt Mercedes je Mercedes :-!

btw, jak by řekl klasik😒br /> BRAVO TEST :yes:
BRAVO MERCEDES-BENZ :yes:
CHerokee
Souhlasím. A 250 CDI 4 matic bude pro třídu C asi tím nejleším co nabízí.
praptak
Tím nejlepším by bylo C350 4M v kombi, kdyby jej Mercedes ovšem nabízel.
CHerokee
Současná 3OO CDI je minulá 350 CDI (předfaceliftová). Změnili označení. Ten motor jsem měl v céčku. Je skvělý ještě dnes, ale možná až zbytečně velký. Ideální do ML.
praptak
Všimněte si, že píšu C 350, tím myslím sametový benzín.
Avatar - Lukáš Vaverka (Auto.cz)
Lukáš Vaverka (Auto.cz)
Ano, součástí této generace Comandu je připojení k internetu. V praxi jsme ho ale nezkoušeli. Dobrý námět pro další test 😄
CHerokee
Command online mám a nevyužívám. Je to u nás, pokud vím, placené. Na takový test bych byl zvědavý!
sandro_cortez
Pokial by som sa mohol opytat. Zaujimalo by ma, ci mal testovany voz naozaj vzadu sirsie gumy? Je to uvedene v tabulke. Pri 4kolke je to nezvyk. Ma to pri 4kolke aj nejaky vyznam? Neboli by lepsie rovnako siroke pneu? Dakujem za odpoved
3_diamanty
tu nie je co riesit

dokonalost ma meno mercedes :yes:
boost.
v tom jsme za jedno 😄 :yes:
nasua23
eeee, já to auto chci
eeee, ale je to šíleně drahý
eeee, ale já to auto fakt chci

Mno co dodat, MB udělali zatraceně dobrou generaci C a nechají si za to zatraceně zaplatit.
Ale i tak, po spolknutí hodně velké sedmimístné pilulky bych do tohoto auta šel bez váhání.

eeeee, ale ta cena😊 ( přesně jak výše, au😊 )