Novinky
pario
0
Paráda, len neviem, či sa to bude páčiť VW a neklepnú Mladej Boleslavi po prstoch, keď to pojde takto ďalej. Asi príliš lezú do kapusty 😄
Přejít do diskuze
Je to možné. Uvedom si servisné náklady investované do starších vozov vs. cena nového. Po prepočítaní mohlo vyjsť vyradnie najstarších kusov a nákup nových a lacnejších aut ako šetrenie. Ale to sa nedozvieš... A keď sa pozrieš detailnejšie na náladu v Maďarsku, asi by politikom stačili aj Octávky Tour... Však vieme...
to si nemyslim. v madarsku se vyrabi hodne aut a jeste vice se bude. je vzdy uspech prorazit v zemi, kde se to auto nevyrabi - vlady radeji kupuji produkci ve vlastnim state.
Odkedy sa šetrí nakupovaním vládnych limuzín vo veľkom? Aj keď rolu limuzíny hrá "iba" superb ale aj tak.
V skutočnosti by ušetrili omnoho viac, keby nechali o dáky ten rok dlhšie doslúžiť audiny. Lenže to by nebolo tak krásne populistické.
Keď tak človek pozerá na dianie v maďarsku, nestačí sa čudovať. Len čakám, kedy sa funkcia prezidenta zmení na titul "admirál". Však vieme..
V skutočnosti by ušetrili omnoho viac, keby nechali o dáky ten rok dlhšie doslúžiť audiny. Lenže to by nebolo tak krásne populistické.
Keď tak človek pozerá na dianie v maďarsku, nestačí sa čudovať. Len čakám, kedy sa funkcia prezidenta zmení na titul "admirál". Však vieme..
Já nevím jak ty, ale já bych raději nového Superba, než osm let starou A6 s půl milionem na hrbu.
Z čehož "chudáci" asi moc nadšení nejsou... 😄 Ale patří jim to, když dělaj dluhy, nemaj co jezdit v Audinách. Spíš by měli chodit pěsky. >😁
Take mne toto tesi, ale spise bych si predstavoval nazev: Skoda opet vyhrala vyberove rizeni z bla bla bla na nakup sluzebnich vozu...bla bla bla ...
Ono to takto vypadam, ze tam nebyla zadna konkurence...ikdyz priznavam, ze karoserie Skody Superb pro radove politiky je naprosto idealni a dostacujici.
Ono to takto vypadam, ze tam nebyla zadna konkurence...ikdyz priznavam, ze karoserie Skody Superb pro radove politiky je naprosto idealni a dostacujici.