Profi
Ji/Ri
0
Co po sobě nechal po jednom podnik. pokusu více než miliardovou sekyrku? Hmmm, to jsou podnikatelé.... :-! :no:
vrkuboy
0
A jakej je to velkej závodník! S DTM pojíždět vozy o třídu slabší mu opravdu šlo! Hrdina 😄
super7
0
no bohužel těch nevrácených miliard i těch podnikatelských pokusů bylo víc než 1.. myslím, že KB i IPB by k tomu měly co říct ;-\
briza
0
Coz KB a IPB, ale hlavne stat a danovi poplatnici, kteri prostrednictvim Konsolidacni agentury tyhle ztraty pri prodeji obou bank nakonec zatahli. Podle mne by mel byt Charouz vyrazen z ucasti na jakekoliv statni zakazce dokud ty penize nevrati.
super7
0
no tak nějak jsem to i myslel..
0
jj, je to zloděj. Má spoustu dceřinných firem, na ně převádí dluhy a nechá je pak krachnout. Eště k tomu podplácí jak divej. Česká Televize už měla nasmlouvané Volkswageny pro kamerové týmy. Část vozidel byla dodána, ale vložil se do toho pan Charouz. Najednou se tam začly objevovat Fordy... Přitom řidiči na Transity nadávaji, že mají hrozně nízko umístěnou řemenici na motoru, kerou při výjezdech na obrubník (pro televizní vozidlo běžná činnost) snadno poškodí.
Tak jednoduché to přeci v ČR být nemůže. Ještě se někdo odvolá, pak padne obvinění z korupce, jako vždy se nic nezjistí, pak se vypíše nový tendr, někdo se vybere, někdo se odvolá...
posta je totalne v pr.... a jeste chtej utracet 300 mega za pujcovani aut? ja bych prezne jiz neposlal snad ani ten dopis kdys vidim jak suprove se chovaj u obycejnych balicku na dobirku
nechal jsem si poslat normalni dobirku z eshopu, krabice asi 10*8*15cm, cekam a cekam kdyz to melo druhej den prijit, a ejhle, modrej Tranal vystoupi chlapek a do schranky me vhodi nejaky papir :😉 no cobyste cekali, oznameni otom ze si mam balicek vyzvednout na poste kde bude ulozen protoze me nezastihli 8-s pritom asi 2 hodky predtim normalni postacka co roznasi beznou postu a reklamy mohla to same prinyst a nemuseli kvuli tomu jezdit tranalem >😁
zeby posta byla dalsim super tunylkem pro Charouze?
nechal jsem si poslat normalni dobirku z eshopu, krabice asi 10*8*15cm, cekam a cekam kdyz to melo druhej den prijit, a ejhle, modrej Tranal vystoupi chlapek a do schranky me vhodi nejaky papir :😉 no cobyste cekali, oznameni otom ze si mam balicek vyzvednout na poste kde bude ulozen protoze me nezastihli 8-s pritom asi 2 hodky predtim normalni postacka co roznasi beznou postu a reklamy mohla to same prinyst a nemuseli kvuli tomu jezdit tranalem >😁
zeby posta byla dalsim super tunylkem pro Charouze?
dát český poště auta do pronájmu, je asi jako uvázat si mašli kolem krku >😁
se bude jště ford divit kolik ho ten servis aut bude stát, jezdí s tim jak blbci, většinou jen hodí papír do schránky a čau... několik kamarádů tam jezdí a kyž posloucham co se tam děje, brečim za ty auta.. :no:
se bude jště ford divit kolik ho ten servis aut bude stát, jezdí s tim jak blbci, většinou jen hodí papír do schránky a čau... několik kamarádů tam jezdí a kyž posloucham co se tam děje, brečim za ty auta.. :no:
To bych si rád přečetl specifikuj to blíže.Vadí že ty auta moc jezděj nebo jsou tvý kamarádi neschopní šoféři a jezděj jak prasata?
vadí mi (a to všeobecně, nikoli však každý) že se k těm služebním autum chovají hulvácky... ale jestli se chytáštoho, že se jim ten servis prodraží, tak jsem si neuvědomil že když to zničí tak si to sami zaplatí, takže beru zpět 😉
i tak jsou ty auta chudáci a ano mí kamarádi s tim taky jezdí jak *, jeden ho nedavno ztotáloval.. ale zase ten jinej má ještě pomalu mokrý papíry a nejdřív mu řekli, že nemá moc praxi a že ho asi nevemou nakonec mu dali tu prodlouženou verzi, to taky něco napovídá... 😢
i tak jsou ty auta chudáci a ano mí kamarádi s tim taky jezdí jak *, jeden ho nedavno ztotáloval.. ale zase ten jinej má ještě pomalu mokrý papíry a nejdřív mu řekli, že nemá moc praxi a že ho asi nevemou nakonec mu dali tu prodlouženou verzi, to taky něco napovídá... 😢
Jak se říká, z cizího krev neteče a že služební auto je nejlepší vůz na rally.S tím mi nic neuděláme a už vůbec né s mozky nenormálních jedinců co se takhle chovají k propůjčené věci.Jako majitel soukromé firmy bych asi dělal vše proto, abych postihoval podivné vady a opotřebení na autě a vyvyaroval se tomu co píšeš v poslední věte.
Je to státní podnik a jak se říká, vždyt to známe, z cizího krev neteče 😐 ...
Je to státní podnik a jak se říká, vždyt to známe, z cizího krev neteče 😐 ...
s tím postihem za závady, by to nebylo tak jednoduchý když se o ty auta střídaji... jinak souhlas
Normálně bych prošel bazary dodávek např.: [odkaz] a koupil bych jim auta do sto tisíc. A byl by klid a ještě by zbylo 😄