Testy
Nieco podobne som zazil na starej Trojke.
Cca pri tachometrovych 150 km/h sa auto prisaje k ceste a jazdi samo - ako po kolajniciach. 170-180 km/h a ani naznak dramy pri prejazdoch tiahlych zakrut na autobahn a to ani pri zmene pruhu v zakrute (predsa len, ak za vami ide 911.... patri sa uhnut).
Najvacsia sranda je, ze aj po dvoch hodinach jazdy medzi 150 a 180 auto (1.6, Activematic) nezozerie viac ako 9.5 litra benzinu. Inu, aerodynamika.
Cca pri tachometrovych 150 km/h sa auto prisaje k ceste a jazdi samo - ako po kolajniciach. 170-180 km/h a ani naznak dramy pri prejazdoch tiahlych zakrut na autobahn a to ani pri zmene pruhu v zakrute (predsa len, ak za vami ide 911.... patri sa uhnut).
Najvacsia sranda je, ze aj po dvoch hodinach jazdy medzi 150 a 180 auto (1.6, Activematic) nezozerie viac ako 9.5 litra benzinu. Inu, aerodynamika.
To nie je o vodičovi, ale o nedostatku auta. Najlepšie sa mi rozbiehalo paradoxne s hyundaiom H-1, kde sa dalo pohnúť bez plynu a spojka zaberala relatívne nízko a vo veľkom rozsahu. Krásne bez cukania.
Vyrieši to jedine automat, snáď.
Najväčší problém u Mazdy pre mňa je, že sa mi trochu odfajčilo ľavé koleno. Mám nadváhu a do šestky sa musí človek poskladať, respektíve kvôli úzkym dverám (z profilu) sú predné sedadlá pusunuté viac do stredu auta. Chce to však len trochu zmeniť spôsob nastupovania a je to ok.