Novinky
.... pokud cenu nastaví stejně agresivně jako u Freemonta, tak by se to chytit mohlo....
Znáček nikdo řešit nebude - pokud to nabídne dobrý poměr cena/výkon, tak je lidem celkem jedno, jaké logo to má....
Ta nafta to je čí motor? Mercedes? Fiat? Nevim....
Znáček nikdo řešit nebude - pokud to nabídne dobrý poměr cena/výkon, tak je lidem celkem jedno, jaké logo to má....
Ta nafta to je čí motor? Mercedes? Fiat? Nevim....
Kdyby mi někdo vedle sebe postavil Phedru a tenhle Voyager a já o těch autech vůbec nic nevěděl, tak řeknu, že je Phedra nástupcem Voyageru. Všeobecně beru druhou generaci eurovanů Phedra/Ulysse/C8/807 za nejpovedenější MPV, což se o týhle americký krabici říct nedá. Ovšem to samé platí i pro Thesis vs. 300C. Nestává se často, aby nástupce byl horší, než model, který nahrazuje, ale Lancii se to povedlo hned 2x. :no: 8-s
Ale tahle ta "americká krabice" je i pro evropskou produkci velmi schopný soupeř, což se o ostastních produktech (nejen) Chrysleru zdaleka podobně říct nedá, 300C nevyjímaje...
Souhlas. Tahle "americká krabice" dokáže získat pozornost i evropských rozmazlenců a jezdí jich i u nás víc než dost. Je to ovšem jinej styl jízdy než třeba s Galaxy a ceny nových Grand Voyagerů nejsou zrovna přízemní. Takže jsem zvědav, co s tím Fiat vyvede.
To je vlastně vedle originální ameriky také přebastlený Routan, že? Že by nakonec Fiat prodal koncernu vedle Alfy i Lancii? 😉
Sem moc zvědavej na ceny....
A pak si vezmi registrace evropského souputníka Renalut Espace. Možná se budeš dost divit >😁
Kdo by kupoval fabrku kteránic zajímavého nenabízí.
Kvůli jménu? To už je napůl pozapomentué a pošramocené po celé evropě, jinde zas naprosto neznámé.
Leda že by čínani >😁
Proto bylo povoláno americké trio a čeká se že to zvedne prodeje aby se lancia udržela. Když se to nepovede, je konec.
Takže fanouškům Lancie nezbývá než se modlit, aby se ten Voyager po evropě prodával aspon jako za chrysleru a aby v itošce udali pár přelepných 300vek jako služebáky no a někdo si možná koupí tu tu Falvii v kábriu.
Ale osud zančky je zepčetěn tak jako tak, bylo už dávno řečeno že ty zančky budou provázány, ale protože fiat potřebuje, aby se chrysler prodával v usa a kanadě, tak ty modely budou nadále vlastně chryslery a bude tam silný americký odkaz, ono něco radikálního ala Thesis by totiž v USA jako Chrysler nikdo nekoupil, a to by pak krachlo definitvně celý....
smůla no, fiat nám zlikvidoval chrysler v EU, chrysler zklikviduje Lancii tím, že lancie budou prodávat pořád auta v americkém střihu, pokud bude při životě.
To jsou mi nápady.... Lancii by VW nebralo ani zadarmo....
Mě fakt fascinuje, jaké nápady tady lidi generují.... (mimochodem ten samý týpek tuším někde jinde píše, že Freemont se tak dobře prodává v Itálii, protože spousta italů prostě ze zásady nechtěla jiné než italské SUV..... Prostě závěr léta na ACZ jede v italských barvách a člověk to tak tak stíhá.... >😁 )