Videa
"You guys are stupid". A měl pravdu. V roce 2002 jsem byl na vojně a o povodních jsem jezdil s vejtřaskou a T815 6x6. Udělat tohle a vidět to velitel, tak mi to auto nechal napsat k úhradě. :no:
to vždycky slyším v různých us příspěvcích - Oh my God, Oh my God........ teď už se fakt nedivím.... Divím se, že z toho vylezli a nesnažili se dýchat vodu, vždyť ta obsahuje kyslík taky.............
Měli by jim to dát k náhradě ..... Ta auta ale jinak klobouk dolů, že to vydržela tak dlouho.......
Měli by jim to dát k náhradě ..... Ta auta ale jinak klobouk dolů, že to vydržela tak dlouho.......
ked este sli, je vidiet vrch okna a nasavanie vzduchu tesne nad vodou.... potom auto o par cm kleslo, nasalo vodu a dojazdili 😄
ale brodivost neuveritelna
ale brodivost neuveritelna
není to náhodou výfuk?
Důkaz, že zelený mozky jsou na celém světě stejný. :no:
Tak chápu, že auto má vyvedené sání nahoru. Ale můžete mi někdo říct, jak dýchala posádka? 😄
myslim ze kabina tych aut je ciastocne utesnena. Nie sice uplne, ale chvilu to trva kym sa voda natlaci tak, ze ich z kabiny vyplavi... 😄
Mna skor zaujima, podla coho isli. V tej vode nemohli vidiet ani meter...
Mna skor zaujima, podla coho isli. V tej vode nemohli vidiet ani meter...
Ve videu říkal, že mají okno otevřené. Hladina byla někde na úrovni krku. A vypadalo to, že voda přes hranu skla přetékala do interiéru, takže vevnitř rozhodně neměli tolik vody. Jenže jeli do stále hlubší a hlubší vody, takže to nakonec utopili. Ten první měl alespoň u řidiče okno zavřené, takže utopil motor. No a druhý, kde měl okno otevřené, zatopil kabinu a asi i utopil motor.
V téhle situaci je nejlepší navigace vystrčit hlavu ven, pokud to hladina dovolí. GPS je možnost, ale spíš bych to viděl na nějaký inerciální systém. Stačí obyčejný kompas, pokud neplánovali zatáčet. Podle mě z kabiny bylo trochu vidět. Jen pod tím mostem už asi viděli prd.
Spíš by mě zajímalo, co si mysleli. Není to ani obojživelník, ani člun.
V téhle situaci je nejlepší navigace vystrčit hlavu ven, pokud to hladina dovolí. GPS je možnost, ale spíš bych to viděl na nějaký inerciální systém. Stačí obyčejný kompas, pokud neplánovali zatáčet. Podle mě z kabiny bylo trochu vidět. Jen pod tím mostem už asi viděli prd.
Spíš by mě zajímalo, co si mysleli. Není to ani obojživelník, ani člun.
[odkaz]