Profi
knight rider
0
no konečně dostal nekdo rozum😃než ošklivý fabie😒((
Přejít do diskuze
Státní podnik a koupí španělská auta. Proč nepodpoří českou Škodovku. Asi chtě zachraňovat krachující Španělsko.
otázka je, jestli by se naučili řídit tak složité stroje....koukám, že zdaleka nejsem sám, komu tahle instituce pěkně leží v žaludku a přitom jsme jí vyeliminoval, jak to jen šlo.
Auta jsou určena pro obchoďáky a jiné kancelářské úředníky, kteří jezdí po klientech či pobočkách v regionu. Rozváží se tím tak maximálně papír a sponky 😉
Pošťákovi má auto urychlovat a usnadňovat práci, nikoliv aby měl požitek při řízení. Pro tento účel je 1,2HTP plně dostačující.. Měl jsem služebáka Fobii 1,2 HTP a i když jsem zážitek z řízení neměl, svůj účel jako přibližovadlo a nosič drobného nákladu to splnilo.. Vlastní jsem si, samozřejmě, 1,2HTP nekoupil..
Pokud to bude znamenat, že pošťáci budou doručovat balíky a zásilky a ne pouze vhazovat oznámení o uložení balíku a nezastižení adresáta (i v případě, že adresát je doma a na zásilku čeká), pak to je jedině dobře.. V opačném případě je to zbytečnost a bohatě by jim stačilo kol👋moped/pěškobus..
Tady si myslím,že bude ten motor dobrý. Pokud se s tím bude popojíždět po městě na rozvážení zásilek,atd. Tedy krátké popojíždění,časté zastavování. Hlavně nejezdit denně po D1 ! Akorát mám obavu z vysokého nájezdu. Ten motor je ideální na nájezd do max.10tis./rok a na to poskakování po městě. Třeba 3km do obchodu,zastavit,potom popojet 2km do prace ...
by měly k jejich standardně poskytované kvalitě služeb naprosto dostačovat dvoukoláky, případně rikša. :no:
Modrá je základní barva bez příplatku.
EDIT: tak není, Seat nabízí "zdarma" jen bílou 8-s ... tím se leccos vysvětluje.
EDIT: tak není, Seat nabízí "zdarma" jen bílou 8-s ... tím se leccos vysvětluje.
Nechapem, naco je u maleho auta prevazne do mesta tempomat. Miesto toho tam mohli dat radsej normalny motor. Pretoze jazdit cele dni na sluzobnej ibize s HTP, to teda nebude ziaden pozitok...