Ekonomika
Víte, ono vyrobit takove auto take neco stoji... A neustaly tlak na snizovani ceny produktu, ktery ma na trhu relativne spatnou povest vede nutne k poklesu schopnosti vyrobce splacet sve zavazky a tedy k nutnym usporam ve vyrobe (mezi jinymi byva pravidlem predevsim nahrazovani zkusenych pracovniku levnymi neumeteli) coz vede k dalsimu snizeni kvality, s tim souvisejicimu opetnemu snizeni zajmu zakazniku - a s tim se u rendliku opet bojuje snizenim ceny...
Je to spirala upadku, ze ktere obvykle je jen jedno konecne vychodisko - bankrot.
Je to spirala upadku, ze ktere obvykle je jen jedno konecne vychodisko - bankrot.
Renault se cpe tam kde patří Korea a Korea se dostane na místo Renaultu. Vlastně vlajková loď Renaultu je korejec.
hmmm to by, ale niekto musel vedieť čo je Fluence zač. Megane II v inej krabičke, kde vývoj je už 5x zaplatený, diely sú skoro zadarmo plus lacná pracovná sila v Turecku. Tí robotníci sú podľa mňa to najspolahlivejšie čo je na tom aute.
Mám Tháliu vyrobenú v Turecku a za 6 rokov žiaden problém. Naproti tomu pri dvojročnom Megane III (vyrobenom v španielsku) poznám cestu do servisu naspamäť.
Mám Tháliu vyrobenú v Turecku a za 6 rokov žiaden problém. Naproti tomu pri dvojročnom Megane III (vyrobenom v španielsku) poznám cestu do servisu naspamäť.
petrumr
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Ádo, jsem tu již pár let, přesně čtyři roky, a už tehdy jsi říkal, že dáváš Renaultu rok, maximálně dva, pak příjde bankrot. Dovoluji si tvrdit, že nepracuješ v prognostickém ústavu, viď? >😒] >😁
Tvrit takový odvážný názor o jedné z největších evropských automobilek by mělo být podepřeno relevantními důkazy. Ty jaksi chybějí, čili -hospodské žvásty! :no: :no:
Poku někomu francouzské auta tak lezou krkem, že se namáhá psát blbosti, je to na druhé straně v pořádku. :yes:
Poku někomu francouzské auta tak lezou krkem, že se namáhá psát blbosti, je to na druhé straně v pořádku. :yes:
jeste ze spokojene majitele rendliku nejaka povest a cenovy targeting vubec netrapi. a tve predpovedi o bankrotu jsou jaksi liche uz z toho duvodu, ze renault byl v minulem roce evropskou dvojkou a kdo se trochu vyzna v byznysu vi, ze at je firma sebevic zadluzena, tak pokud porad financuje svuj majetek z urcite casti ze sveho, prodava tisice kusu a vyroba bezi, nemuze zbankrotovat. takze zanech svych prognostickych analyz a radeji se nadale venuj rozborum na tema kompresni pomer a efektivita TDIcek.
... ale pokud bych se rozhodl koupit sedan (což neni pravděpodobné) a rozhodl bych se právě pro Fluence, asi bych vybíral mezi 1.5dCi Privilege a 2.0 16V Privilage. Nejspíš bych nakonec šel do toho benzinu. Tak nějak mi to jde v tomuhle autu líp než ten diesel...
Za cenu hluboko pod 300t si zájemce může koupit lowendový vůz, hybrid předchozí a dnešní generace Meganu, s délkou přes 4,5 m, plnou, opakuji plnou bezpečností výbavou, s klimou a rádiem. Laskavě si uvědom, co jsi za tyto peníze mohl mít před třemi lety...
Jediné, co mě osobně na tomto marketingovém postupu vadí je smazávání odlišného vnímání lowendových Genaration a Fluence vs. plnohodnotný Megane.
Limuzínu z toho dělá Renault svou reklamní kampaní, která je příšerná. Nemyslím, že by tomu jakýkoli rozumný člověk věřil.
Líbilo by se ti, kdyby ti manažer snížil plat na 2.000 Kč/měs. jen proto, že chce levně prodávat zákazníkům ?